Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 228229230231232 245> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tame su zaspale. Osjali mraci.
Kopne se prozeble zemljine grudi. Siva zeleni, zatopliše zraci, Iz smrti se život rađa i budi. Oproštaj zimi vjesnici nose, Zadasi hladni hladnoću sad gube, Oblače cvjetove sve grane bose, Sunce i zemlja pred svima se ljube. Pjevaju lahori nad poljima glasom. Snaga i polet palim će stići. Možda će nekim čarobnim spasom I mene proljeće zasnulog dići. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anaida, je li ti se fotić pokvario?
![]() Otok prekrasna pjesma!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nedostaju mi slike tvog vrta,nadam se da ces ih uskoro postaviti
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Drage moje!
Kod mene je sve u vrtu isto kao i minulih godina.. Redovito sam tu, šetam vašim vrtovima, učim o biljkama i radujem se cvijeću. Slikice ću manje postavljati, kad ću imati nešto novo..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
A ja ću se do tada veseliti svakom tvom nježnom kometaru
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Veelim se svakom tvom javljanju, lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Anaida Pelin mi je przimio ali Astilba nije ,to sam juče odkrila na vikendici kad sam bila.
Ali nema veze.
Lijep pozdrave tebi i tvome mužu
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
nista,kad ti neces da stavis slikice,evo ja sebi uzela ove ,sve na jednom mjestu ,i prelijep vrt i slatki pasic.. ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
evo i mene u tvom vrtu pošto odavno nisam bilka tu iako nemaš novih slika ja mogu zamisliti kako je u tvom raju i ja sam se malo ulijenila i nisam još niti jednu sliku postavila jer sam u velikom poslu.poz, za ovu ljepoticu
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
uvijek lijepo
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Eto kako ste se vi snašle.. Neke stare slikice su tu i manje više tako je i sada u mojem vrteku!
Zaista sam redovito u vašim krasnim vrtovima, puno radim i u svojem vrtu ali nije mi do slikanja. Ima tako nekih dana, valjda. Čekam, kako to stih naše Otok reče...
Pjevaju lahori nad poljima glasom.
Snaga i polet palim će stići. Možda će nekim čarobnim spasom I mene proljeće zasnulog dići. Svima šaljem najtoplije pozdrave!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Anaida, pretpostavljam kako ti je ...
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Prekrasno i uredno u tvom vrtu. Baš sam uživala
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Anaida
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Anaida
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ma vrba mi je divna, otočići super, pesek slatkica , neznam što bih više istaknula- jednostavno krasno a kad se te gredice još onako u ounom sjaju rascvijetaju- biti će kao u žurnalu.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ponovo šetkam i uživam,a nadglednik je presladak
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Anaida tvoj vrt sam među prvim pregledala ,ali nisam ostavila trag.Čak sam MM nagovarala da radimo sami kockaste i kvadratne gabione,međutim ostalo je bez odjeka jer je to dosta zahtjevan posao pa znam koji ste trud uložili.Otočići su ti prekrasni kao i cvijeće u njima.
![]() |
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Prelijepo, oduševljena sam
![]() ![]() ![]() |
|
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 228229230231232 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |