Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 22:30

Posebna mi je radost, nakon provedena 2 dana u sekinom vinogradu,  zateći toliko posjetioca u mome vru!!  Iako krepana kao pas, izmamile ste mi osmijeh na lice!!

Zahvaljujem vam se od srca, uvijek ste mi dobrodošle!!

Emily, kada moj kukurjek odcvate, pokušat ću ga izvaditi i podijeliti ga na manje komade, pa će se jedan naći za tebe!!   Da ti se barem mrvicu pokušam odužiti za biljčice koje si mi poslala!!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2012 u 23:31
Prošetala sam i uživala u raskoši tvog vrta.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 17:43
svratila sam na kavuSmile
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 15:07
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

I ovo bi bilo sve za danas, danas je moj slobodan dan, ali ne mogu završiti bez NJEGA,  al uskoro dobiva i društvo !!!

Uploaded with ImageShack.us

Želim vam dan, ugodan i radostan kao moj današnji!!  smile78  Nadam se samo, da poslije smijeha ne dolaze suze !!  Danas ću biti jako ozbiljna i dobra, da ne dobijem batina !!

Predivan je smile227
Ja sam imala onaj bordo, ali kad smo sadili čemprese je nestao. Mislila sam ga premjestit na drugo mjesto, ali mi ga je netko od susjeda odnio... Cry
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 07:01
smile169Evo ti moj paketić!
Sve ti je tako lijepo,da te moram javno pohvaliti!Hug
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Ožujak 2012 u 04:26

Moj rasadnik za biljčice se popunjava !!  Društvo si rade, Belinine travice, Hamarine kampanulice,  reznice grmlja, penjačica,  ma bombonjerica za nekoga tko se kuži u biljčice, a salata za moju djecu!!smile191  Već su im narasli rogovi od mog cvijeća, i dobila sam zabranu za novo cvijeće !!!  Ali ja sam  smile222 pa po novome paketiće primam na maminu adresu  !!smile96  Vuk sit i koza cijela, i mir u kući ovoj !!  Jel da, u ljubavi i ratu dozvoljena su sva oružja !!!
Baš si me nasmijala! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
Nives3333 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nives3333 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 12:46
Vrtovi su vam doista prekrasni. Nadam se da ste i ove godine dale sve od sebe i da još uvijek imate toliko energije. Mi koji nemamo vrt imamo balkone i dobru volju. Ja ću ovo proljeće početi sa vodenikama,bidensima i bakopama. Napravit ću rajski balkon. Jako se radujem i počet ću već ovaj vikend sa sadnjom. Svima vama koji se također spremate učiniti isto želim preću i zadovoljstvo u hobiju!
Na vrh
Nives3333 View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 4
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nives3333 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 12:43
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 12:36

Nema šanse da kod tebe cvijeće ne uspijeva kad ga uzgajaš s toliko ljubavi i pažnje. Divim ti se!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 12:27

I ovo bi bilo sve za danas, danas je moj slobodan dan, ali ne mogu završiti bez NJEGA,  al uskoro dobiva i društvo !!!

Želim vam dan, ugodan i radostan kao moj današnji!!  smile78  Nadam se samo, da poslije smijeha ne dolaze suze !!  Danas ću biti jako ozbiljna i dobra, da ne dobijem batina !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 12:21

Moj rasadnik za biljčice se popunjava !!  Društvo si rade, Belinine travice, Hamarine kampanulice,  reznice grmlja, penjačica,  ma bombonjerica za nekoga tko se kuži u biljčice, a salata za moju djecu!!smile191  Već su im narasli rogovi od mog cvijeća, i dobila sam zabranu za novo cvijeće !!!  Ali ja sam  smile222 pa po novome paketiće primam na maminu adresu  !!smile96  Vuk sit i koza cijela, i mir u kući ovoj !!  Jel da, u ljubavi i ratu dozvoljena su sva oružja !!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 12:14

Muhlenbergijine alstromerie su posađene na posebnom mjestu, gdje nadam se voluharice nemogu do njih!!  Za sada još nisu izvirile ali čuvaju ih tulipani, isto iz Muhlinog vrta!!  

A ove suhe palmice su tu samo kao zaštita od hladnoće zimi!!  4 i pol  godine ih pazim i sklanjam zimi, a neznam iz kojeg razloga ih nisam unjela jesenas!!  Sve su se smrzle, ostala mi je samo Muhlenbergijina, koja je bila u zimskom vrtu!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 12:02

Korov čestoslavica ili Veronika, zbog svojih prekrasnih cvijetića nije zaslužio čupanje, nego zalijevanje!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 11:58

Hortin crveni Onur, konačno se razrastao i bit će  za dijeljenje da joj ga mogu vratiti, jer je ona ostala bez njega !!  A valjda će ove godine biti i cvijetova!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 11:55

Aralija, poklon  od tete Đurđice, je presađena, jer je dobila dvije mlade grančice, i ne moram reči koliko me razveselila!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 11:41

Moj vrtić su ovo proljeće okupirali krokusi, pa ih moram opet pokazati !!  Uglavno, tamo gdje je prošli tjedan bio 1 cvijet sada ih ima 10, a ponegdje su prave "šume krokusa" !!

Zimski jasmin je predlani cvao od sredine 12. mjeseca, ove godine kasni, pa imamo novog vjesnika proljeća!!  Kad on završi sa cvatnjom  zamijenit će ga crveni rododendron koji mu je posađen u podnožju!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 11:36
Jučerašnji sunčani dan me je prilično umorio, zasijala sam puno, puno cvijeća u teglice, iako sam rekla da neću više nikad!!

A dok sam pila kavicu za vrijeme pauze, oči mi je krao žuti čempres sa visečim granama, koje obasjan sunčevim zrama izgledao kao da plamti, kraj kojeg je meni najdraži detalj, uspomena na prošlo ljetu i moju Miru!!

Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 11:34

Krasna usporedba Lorice, ali to je između i treći pupoljak Wink, jer sam za slikanje primila u dlan samo cvijetove !!!  Hvala na posjeti, i daš mi je drago kaj si se sjetila tako divne stvari za usporedbu!!smile219

Wink
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 11:30
Krasna usporedba Lorice, ali to je između i treći pupoljak Wink, jer sam za slikanje primila u dlan samo cvijetove !!!  Hvala na posjeti, i daš mi je drago kaj si se sjetila tako divne stvari za usporedbu!!smile219

Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Ožujak 2012 u 11:24
joj Free, tako sam se nasmijala tvojem amarilisu, podsjetila su me ova dva cvijeta zajedno jedan kraj drugoga, onako kako sam ja sa bratom rasla u mamiWink, prekrasna boja
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 96979899100 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,329 sekundi.