Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Posebna mi je radost, nakon provedena 2 dana u sekinom vinogradu, zateći toliko posjetioca u mome vru!! Iako krepana kao pas, izmamile ste mi osmijeh na lice!! Zahvaljujem vam se od srca, uvijek ste mi dobrodošle!! Emily, kada moj kukurjek odcvate, pokušat ću ga izvaditi i podijeliti ga na manje komade, pa će se jedan naći za tebe!! Da ti se barem mrvicu pokušam odužiti za biljčice koje si mi poslala!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Prošetala sam i uživala u raskoši tvog vrta.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svratila sam na kavu
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivan je ![]() Ja sam imala onaj bordo, ali kad smo sadili čemprese je nestao. Mislila sam ga premjestit na drugo mjesto, ali mi ga je netko od susjeda odnio... ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Sve ti je tako lijepo,da te moram javno pohvaliti!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nives3333 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 4 |
Vrtovi su vam doista prekrasni. Nadam se da ste i ove godine dale sve od sebe i da još uvijek imate toliko energije. Mi koji nemamo vrt imamo balkone i dobru volju. Ja ću ovo proljeće početi sa vodenikama,bidensima i bakopama. Napravit ću rajski balkon. Jako se radujem i počet ću već ovaj vikend sa sadnjom. Svima vama koji se također spremate učiniti isto želim preću i zadovoljstvo u hobiju!
![]() |
|
![]() |
|
Nives3333 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Nema šanse da kod tebe cvijeće ne uspijeva kad ga uzgajaš s toliko ljubavi i pažnje. Divim ti se! |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I ovo bi bilo sve za danas, danas je moj slobodan dan, ali ne mogu završiti bez NJEGA, al uskoro dobiva i društvo !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Želim vam dan, ugodan i radostan kao moj današnji!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Moj rasadnik za biljčice se popunjava !! Društvo si rade, Belinine travice, Hamarine kampanulice, reznice grmlja, penjačica, ma bombonjerica za nekoga tko se kuži u biljčice, a salata za moju djecu!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Muhlenbergijine alstromerie su posađene na posebnom mjestu, gdje nadam se voluharice nemogu do njih!! Za sada još nisu izvirile ali čuvaju ih tulipani, isto iz Muhlinog vrta!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A ove suhe palmice su tu samo kao zaštita od hladnoće zimi!! 4 i pol godine ih pazim i sklanjam zimi, a neznam iz kojeg razloga ih nisam unjela jesenas!! Sve su se smrzle, ostala mi je samo Muhlenbergijina, koja je bila u zimskom vrtu!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Korov čestoslavica ili Veronika, zbog svojih prekrasnih cvijetića nije zaslužio čupanje, nego zalijevanje!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Hortin crveni Onur, konačno se razrastao i bit će za dijeljenje da joj ga mogu vratiti, jer je ona ostala bez njega !! A valjda će ove godine biti i cvijetova!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Aralija, poklon od tete Đurđice, je presađena, jer je dobila dvije mlade grančice, i ne moram reči koliko me razveselila!! |
|
|
|
![]() |
|
Moj vrtić su ovo proljeće okupirali krokusi, pa ih moram opet pokazati !! Uglavno, tamo gdje je prošli tjedan bio 1 cvijet sada ih ima 10, a ponegdje su prave "šume krokusa" !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Zimski jasmin je predlani cvao od sredine 12. mjeseca, ove godine kasni, pa imamo novog vjesnika proljeća!! Kad on završi sa cvatnjom zamijenit će ga crveni rododendron koji mu je posađen u podnožju!! |
|
|
|
![]() |
|
Jučerašnji sunčani dan me je prilično umorio, zasijala sam puno, puno cvijeća u teglice, iako sam rekla da neću više nikad!!
A dok sam pila kavicu za vrijeme pauze, oči mi je krao žuti čempres sa visečim granama, koje obasjan sunčevim zrama izgledao kao da plamti, kraj kojeg je meni najdraži detalj, uspomena na prošlo ljetu i moju Miru!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Krasna usporedba Lorice, ali to je između i treći pupoljak
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
joj Free, tako sam se nasmijala tvojem amarilisu, podsjetila su me ova dva cvijeta zajedno jedan kraj drugoga, onako kako sam ja sa bratom rasla u mami
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 96979899100 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |