Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us Korov čestoslavica ili Veronika, zbog svojih prekrasnih cvijetića nije zaslužio čupanje, nego zalijevanje!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Muhlenbergijine alstromerie su posađene na posebnom mjestu, gdje nadam se voluharice nemogu do njih!! Za sada još nisu izvirile ali čuvaju ih tulipani, isto iz Muhlinog vrta!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A ove suhe palmice su tu samo kao zaštita od hladnoće zimi!! 4 i pol godine ih pazim i sklanjam zimi, a neznam iz kojeg razloga ih nisam unjela jesenas!! Sve su se smrzle, ostala mi je samo Muhlenbergijina, koja je bila u zimskom vrtu!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Moj rasadnik za biljčice se popunjava !! Društvo si rade, Belinine travice, Hamarine kampanulice, reznice grmlja, penjačica, ma bombonjerica za nekoga tko se kuži u biljčice, a salata za moju djecu!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
I ovo bi bilo sve za danas, danas je moj slobodan dan, ali ne mogu završiti bez NJEGA, al uskoro dobiva i društvo !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Želim vam dan, ugodan i radostan kao moj današnji!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Nema šanse da kod tebe cvijeće ne uspijeva kad ga uzgajaš s toliko ljubavi i pažnje. Divim ti se! |
|
![]() |
|
Nives3333 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 4 |
![]() |
|
![]() |
|
Nives3333 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 4 |
Vrtovi su vam doista prekrasni. Nadam se da ste i ove godine dale sve od sebe i da još uvijek imate toliko energije. Mi koji nemamo vrt imamo balkone i dobru volju. Ja ću ovo proljeće početi sa vodenikama,bidensima i bakopama. Napravit ću rajski balkon. Jako se radujem i počet ću već ovaj vikend sa sadnjom. Svima vama koji se također spremate učiniti isto želim preću i zadovoljstvo u hobiju!
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() Sve ti je tako lijepo,da te moram javno pohvaliti!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivan je ![]() Ja sam imala onaj bordo, ali kad smo sadili čemprese je nestao. Mislila sam ga premjestit na drugo mjesto, ali mi ga je netko od susjeda odnio... ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
svratila sam na kavu
![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Prošetala sam i uživala u raskoši tvog vrta.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Posebna mi je radost, nakon provedena 2 dana u sekinom vinogradu, zateći toliko posjetioca u mome vru!! Iako krepana kao pas, izmamile ste mi osmijeh na lice!! Zahvaljujem vam se od srca, uvijek ste mi dobrodošle!! Emily, kada moj kukurjek odcvate, pokušat ću ga izvaditi i podijeliti ga na manje komade, pa će se jedan naći za tebe!! Da ti se barem mrvicu pokušam odužiti za biljčice koje si mi poslala!! |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
ova mi je slika posebna
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Prvi cvijetić moje male stelice !! Lani nije cvala, a danas vidim jedan cvijet i ima još jedan pupić!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Ali zato ima njih, svakim danom sve više!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A i oni, sa zalijevanjem postaju sve ljepši!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Novi oncidium, miltonije i cimbić me jesu zaposlili hitnim presađivanjem, ali zbiljam sam samo jednom imala priliku da kupim ovakve krasne zdrave ocvale orhideje po 10kn!! Ali, iako oči kradu jaglaci i mačuhice prekrasnim bojama, glavna zvijezda ovog proljeća u mome vrtu opet je . . . . . ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Zaista je poseban, prekrasne boje :)
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Stelica jel to bijela magnolija?Prelijepa,kao i sve ostalo.
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno cvijece a osobito kukurijek divno
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Cimbić koji sam pazarila za 10kn, je presađen, jer je bio u puknutoj tegli samo sa mrvicom kore!! Nisam našla ostatak cvijetne stapke, pa mislim da nije cvao, sada je vani, ima samo malo jutarnjeg sunčeka, a kasnije sjena, valjda ga niže noćne temperature prisile na cvatnju!! A MM mi je donio iz šume dio debla sa rupom skroz, i u njega original sjeda tegla!! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 152153154155156 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |