Moj kreativni apaurin |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 25> |
Korisnik | |
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Simpa su ti ova jajčeka, samo ti budi vrijedna i dalje
![]() Mislim da nisam komentirala slike od prije, jako su mi lijepe! 2K ti je odličan!
|
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
![]() evo i mojih pisanica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() daleko sam ja od divota koje vi tete salvete radite,pa vas molim da ne budete prestroge ![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
![]() -nova kutijica ![]() ![]() ![]() ![]() proleće na bocama ![]() transfer sa doslikavanjem ![]() 2K raspucavanje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
jani,hvala!!
kutije jesu baš za čaj (sa pregradama unutar kutije).Kupljeno kod mene u Solinu.Nažalost,uzela sam samo dvi.Jedan barba kasnije ih je sve pokupovao.Do prije par mjeseci , druge kutije i kovčežiće(drvene ) nabavljala sam u kina-dućanima.Ali tamo ih više ne dobavljaju. ![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Bravo za kutije
![]() |
|
![]() |
|
puno hvala TaraBraun!
![]() kad ih ovako poredane vidim (mislim na radove) lakše mi je uočit pogreške ili neke druge moguće kombinacije. može to još puno bolje, zato ću vrlo rado prihvatit vaše primjedbe i savjete! |
|
![]() |
|
TaraBraun ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Prosinac 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 844 |
Opet punooo prekrasnih stvari, bravo.
|
|
Što je sreća? Znati što se hoće i to strastveno željeti.
|
|
![]() |
|
![]() zaboravila otvorit kutiju.EEE,ali ništa nije bez razloga-juuuuuupi,uspila sam sama postavit sliku bez ičije pomoći ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hvala cvijetićljubac!!
![]() Što se vremena tiče-uvijek ga je premalo,a u stresnim situacijama nastojim misli i ruke okupirati sa nečim što me ispunjava i okupira (tako se ja "obnavljam") tako da ponekad radim više stvari usporedo.Formula je otprilike ovakva:što je stres veći-veći broj predmeta "strada". |
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
....jako mi se sviđa...e kada bi ja imala više vremena...do tada mogu samo gledati.... još jednom...prekrasno....
![]() |
|
![]() |
|
![]() -primjereno situaciji(gripa,kašljuckanje,šmrckanje,...) i potrebi za čajem na litre trebalo je negdje i smjestit te kesice... ![]() ![]() ![]() još jedna kutija za čaj ![]() |
|
![]() |
|
Eh,pola obitelji u virozi.Vani ne mogu.Moram zapisivat kad sam kome mjerila temperaturu,dala lijek,stavila obloge...Da sačuvam mentalno zdravlje -navalim na kutije,boce itd...
|
|
![]() |
|
Netko je baš bio vrijedan,
![]() |
|
![]() |
|
![]() -kutija za priju ![]() ![]() -mali poslužavnik ![]() ![]() -još jedna kutijica ![]() ![]() ![]() - |
|
![]() |
|
mima,hvala ti na savjetu jer kako ću naprid ako neznam di sam pogriješila
klara-etui je tretiran sa 2K sottile od Stamperie |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() pitanjce: kojim lakom si raspucavala etui? |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Da, daska ti je stvarno izvrsna. I ona vaza s plavim cvijećem. A onu s bršljanom si trebala očupkati i nekako zakamuflirati rubove npr. sa svjetlom patinom.
Ah, što mogu, morala sam kometirati...
|
|
![]() |
|
![]() -početnička vaza ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -još jedna spašena boca ![]() ![]() -pitar za komplet ![]() ![]() -prvi krekl sa kojim sam bila zadovoljna,pa iako su mnogi bacili oko na ovu "staru" dasku,ipak je nisam mogla pokloniti.Ona mi je podsjetnik da ja to ipak mogu... |
|
![]() |
|
ajme kako se lipo vratit doma i vidit vaše pohvale i zato vam svima šaljem bezbroj
![]() |
|
![]() |
|
kerber ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 278 |
Malo me nema i već mi treba pol dana da se svemu nadivim....krasni radovi....dobro došla i lepo te pozdravljam
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2021222324 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |