Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2012 u 09:52

Free ,fascinira me tvoj elan jer tvoj cvijetnjak je zaista impozantan,vjerujem da si uveče mrtva umorna ali kad pogledaš fotke od dana iza tebe baterije su pune.Kod prvih posjeta u tvoj cvijetnjak zadivila me lakoća kojom barataš kod imena sveg tog silnog bilja.Imam naspram tebe "dva pedlja"cvijetnjaka i još koji put "dubokoumno"gruntam o imenima mojih biljčica.Radujem se i nestrpljivo čekam prve fotke dotjeranog jezerca jer ne sumljam u uspjeh ,imaš ti toliko mašte i ljubavi za biljčice da je uspjeh zagarantiran.smile78

*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2012 u 01:48

Uploaded with ImageShack.us 

Nakon što je moja Ella ispratila svog današnjeg gosta, prvog dečka u životu s kojim se poigrala, nakon 2 sata jurcanja s fotičem i malim pauzicama dok su mame popile kavu .........  bacila sam se na fizičke radove...... i moje jezerce je na mjestu!!!  

I pošto smo mu u susjedstve, moram ga staviti, brojala sam x puta cvijetove, ali još ih nisam prebrojala, jednostavno dok brojim, moram hodati uokrug i dok brojim, napravim krug i pol oko njega, od broja cvijetova zaboravim gdje sam počela brojati i opet moram ispočetka!!  Ima najmanje 80 cvijetova!! I jš ima mnogo pupoljaka!! 

Lili42,Tongue nadam se tvojem strpljenju, dok ocvate, mislim da bi mi bio sada smrtni grijeh dijeliti ga,Cry  kad ocvate akcija dijeljenja i pakiranje stupa na snagu u roku ODMAH !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2012 u 01:14

A ovdje je većeras preseljeno jezerce!!!    U koje ujutro uskaču lopoči, a okoliš jezerca je prazno slikarsko platno, koje ćeka oslikavanje !!!    U mojoj glavi je izrada dijela vrta sa kamenim oblucima, u glavi velim, a kaj bude na kraju, ako budem zadovoljna, slikam a ako ne, opet, makeover !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2012 u 01:00

Iako ova sličica jako jadno izgleda, izmamila mi je veliko veselje u srce!!!   Mala Mirina gaurica preživjela zimu i potjerala prve grančice !!!

I Bebolinin klematis raduje se prvim zrakama sunca, i grančica za grančicom hita u visine !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Ožujak 2012 u 00:57

Bergenija, preživjela u panju, i za nagradu procvijetala !!

Procvijetali i grmovi plučnjaka !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Ožujak 2012 u 15:09

Lovrek, bum sliknula i ostale dejice !!  Pa  meni netrebaju dejice da se zmislim tebe, pa kam god po zimskom vrtu da  pogledam, imam te se po čemu sjetiti!! smile219

Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 23:32
Čestitke tm za teglu od drva  smile55
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 22:27
Baš sam se pitala gdje skrivaš orhideje, a kad ono tu su!
Nadam se da budu cvale i da te bude podsjećale na kavicu kod mene!
Ono drvo-tegla je baaaaašššš suuuuper!
Bravo za mužeka!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 18:30

Čuvarkuće su preživjele ovu hladnu vjetrovitu žimu bez sniježnog prkrivača, ako ne računamo ovaj zadnji snježić!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 18:24

Od Monsterinih sjemenki adeniuma, nikla su 3 bebača, koji se sada sunčaju i dobijaju pomalo trbušćiće!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 18:21

Lantana od drage Seni, olistala je u roku od par dana kad je stigla k meni!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 18:19

Šarenolisna aubretija, sa hacijende naše Korjenko, našla je svoje stalno mjesti pored kamene suze iz Muhlenbergijinog vrta!!

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 18:18
stela ti je krasna ,koliko je dugo imaš ,naime imam ju i ja  ali mislim da još nema ništa od cvatnje a prošle godina sam ju u proljeće zasadila.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 17:56

Cimbić koji sam pazarila za 10kn, je presađen, jer je bio u puknutoj tegli samo sa mrvicom kore!!  Nisam našla ostatak cvijetne stapke, pa mislim da nije cvao, sada je vani, ima samo malo jutarnjeg sunčeka, a kasnije sjena,  valjda ga niže noćne temperature prisile na cvatnju!!  A MM mi je donio iz šume dio debla sa rupom skroz, i u njega original sjeda tegla!!

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 15:58
prekrasno cvijece a osobito kukurijek divno
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 09:01
Stelica jel to bijela magnolija?Prelijepa,kao i sve ostalo.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 00:24
Zaista je poseban, prekrasne boje :)
Neka se sve zeleni
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2012 u 00:02

Novi oncidium, miltonije i cimbić me jesu zaposlili hitnim presađivanjem, ali zbiljam sam samo jednom imala priliku da kupim ovakve krasne zdrave ocvale orhideje po 10kn!!

Ali, iako oči kradu jaglaci i mačuhice prekrasnim bojama,  glavna zvijezda  ovog proljeća u mome vrtu opet je  . . . . .

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 23:53

Prvi cvijetić moje male stelice !!   Lani nije cvala, a danas vidim jedan cvijet i ima još jedan pupić!!

Ali zato ima njih, svakim danom sve više!!

A i oni, sa zalijevanjem postaju sve ljepši!!

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Ožujak 2012 u 22:53
ova mi je slika posebna

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9596979899 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.