Još ih nismo identificirali...pokušajmo ponovo |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Korisnik | |
rrorion ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 15 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
samoniklo bilje okolice Zagreba, biljka 1 , 2 , i 3, molim pomoć determinacije(naziva)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
dmirce12 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3162 |
da nije možda gardenija
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
iskreno meni za sad liči na obični dalmatinski lovor
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Možda neka lovor višnja? |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Hvala! Reko prvo da pitam da se ne svadim bezveze, a bila sam u krivu dobro da se nisam kladila.
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
IBERIS umbellata
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Da li je ovo Iberis ili Alysum
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Jok Lovro!! Listovi nisu kožasti kao u gardenije, više su zeljasti, uff, moram naći riječi za bolji opis!! Ma ne kažu li da slika govori više od tisuću riječi!! Očito moram pronači tisuću i jednu riječ!! Al ne ide!!
E, a baš neću reči kome sam maznula reznicu, ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Free, a da nije gardenia????
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Natalija, apsolutno nije narasna ni mrvicu, ali se ni ne suše ni žute listovi!!! Apsolutno je iste veličine kao kada sam je donesla i posadila, već 3 mjeseca!! Sada sam skinula bocu s nje, možda je ovo lijepo vrijeme potakne .... na nešto !! ![]() A magnolija nije !! Garant!! Ali svejedno, hvala na trudu!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Natalija, hvala, to je ta biljka!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
nažalost, free ne znam...
prva asocijacija na listove mi je bila magnolija, ali može biti svašta je li što porasla? možda se sada bolje vidi forma i listovi ili ćeš morati još malo počekati, ko s bebama - svaki dan su drugačiji i pomalo se nađe sličnost sa svakim u obitelji |
|
![]() |
|
Natalija, a moja biljčica par postova više?? Zar je baš nitko ne poznaje ??
|
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lucy - bilbergia nutans, kraljičine suze
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Ne znam čak ni prvo slovo te biljke, čekat ćemo, možda netko prepozna.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
lucy, pucam naprazno...možda kakva vrsta tilandsije???
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Kupila sam ovaj cvijet od jedne gospođe koja mi je rekla da je to vrsta kaktusa, ništa više nije znala. Predivno cvjeta, rasađuje se s lakoćom, sviđa mi se pa bih htjela znati kako se zove. Netko će od vas znati.
![]() |
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Anson ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 35 |
baš je lijepa
![]() što se tiče slika, kad klikneš na jednu sliku iz tog svog albuma, onda sa desne strane imaš links to share this image ili embed this image, klikneš na embed this image, kopiraš onaj link za forum i samo ga zaljepiš ovdje gdje pišeš i to je to ![]() |
|
![]() |
|
darijaz ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 138 |
da moja je jako velika kako, je rasla poneki list je otišao . Sad je vel 1.50 možda malćice vrh joj je savit od težine ,a u sredini i dole u saksiji su novi pelceri. Nju sam spasila neki tip ju je bacio iz kafiča,prije par god. Voli
biti vani, i voli se tuširat. Preko ljeta traži više vode, onda raste ko luda. sunce obožava http://imageshack.us/g/407/ neznam kako se stavljaju slike,kako vi to radite?? ja sam uspila preko Image Shacka :) pa eto stisnite na link ako zelite vidjeti kako moja juka izleda :) ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Anson ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 10 Kolovoz 2010 Status: Offline Bodovi: 35 |
Hvala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 34567 15> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |