ajamin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 139140141142143 145> |
Korisnik | |
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o da,kod mene dobro urodilo.Čak petoro od 4-12
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
znači imaš ti više cvjetića i to raznovrsnih
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
![]() |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Predivne rascvjetane proljetnice, narcisi, zumbuli i tulipani
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Hvala na odgovoru. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepi ti je vrt Ajama, dopada mi se ona kombinacija s prve slike - lonci, kante, male načve ... puni cvijeća. Jako zgodno.
Isto kao i Carol, oduševilo me kad sam vidla da uređujete javne površine. To je za svaku pohvalu.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
raste jako brzo.ova je stara tek godinu dana,a imala sam neke i 6 godina,ali njome se više ne može vladati.bila je prevelika i predebela.poklonila sam ju jednoj prijateljici,ali neznam više je li živa
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasna brugmansia.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ova slika sto ju je belina ponovila je predivna ,to je pretpostvaljam brugmansia ,jer su joj cvjetovi na dolje..jeli smiju brugmansije biti na jakom suncu ?
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
sve je živnulo.pala je kiša malo bi slikala,ali nisu mi stigli pokositi dvorište pa nema smisla
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
ma ne ,ja stalno nešto forsiram a njemu se baš ne radi oko kuće.on je više tip za rad glavom
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
puno imaš proljetnog cvijeća, veselim se svakom zumbulu
![]() a jel se to ti i muž natječete ko će bolje ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
prošle godine sam imala neku hrpu raznog građevnog materijala,-cigle.ker.pločica cigle od kalijeve peći i još koječega drugoga.nisam to imala kuda,a ni s čime odvesti.malo sam hrpu raširila ,pokrila zemljom iz vrta,posadila neke trajnice i molila boga da nešto bude,jer bi mi muž živce ''požderao''da nije uspjelo.bilo je dosta dobro a preživjelo je bolje nego na njegovanom djelu cvjetnjaka
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 139140141142143 145> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |