Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 70> |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Joj sorry Milice, odmah brišem
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Mislila sam malo svratit, bacit oko, a kad ono, ne mogu iz vrta van. Toliko toga za pogledat, a sve tako lijepo i raskošno. Pravi užitak. Ali ipak, najljepši mi je bijeli plamenac. Ko san. Skoro da sam osjetila i miris kad sam ga vidla.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Horti, bila sam ja još ljetos u tvojem vrtu, al nisam komentirala. Hm, staza od panjića, pa moja se može sakriti, vidi se da su tu imali posla "ljudi od struke", a vjerojatno vam je lakše i do materijala (čime je zaštičeno drvo?)
Pakujci su prekrasni i Sedum matrona mi se jako sviđa.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Hvala Anabistrica i Carol što ste sa svojih brda došle k meni
![]() Carol, za stazu smo srezali kestenove stupove što su nam ostali kao višak od ograde. Njih smo kupili impregnirane a koliko budu trajni-vidjet ćemo. A baš da su radili ljudi od struke ![]() ![]() Pakujaca i phloxića ovdje nikad ne manjka, pa ako trebate, čujemo se na pp
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Da li lamparantus preživi vani?
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Horti ovo je vrijeme kada uđem u neki vrtić i ne odustajem dok ga ne pogledam od početka do kraja i kada sve vidim ostanem paf jer toliko lijepote na jednom mjestu
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Milice, lamprantus mi je već dvije zime preživio vani. Imam ga i u kamenjaru i u gredici i sad sam ga još posadila uz stepenice. Iskreno, nisam mislila da je tako otporan al iznenadio me. Vjerovatno mu paše propusna zemlja kod mene pa se osjeća "ko doma".
I naravno Milice, blue sky - hvala na svraćanju u moj vrt ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
uvjek kad vidim lamparantus bude mi žao što sam ssvoj pokidala,imala sam ga jako puno i nagovorili me da ga bacit,navodno da ga zmije vole
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Horti moram ti reći da je tvoj kamenjar nešto najljepše što sam do sad vidjela.Samo da znaš ,ako padnem to će biti od šoka od svega što vidjeh u tvom vrtu [IMG]smileys/c029%5b1%5d.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/c029%5b1%5d.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/c029%5b1%5d.gif" align="middle" />
|
|
![]() |
|
Jedva sam pronašla svoj vrt, tak mi i treba kad sam lijena.
Hvala cure što nahvaliste moje biljčice i kamenjar
![]() Da ne ispadne da me je proljeće zaobišlo ove godine moram staviti koju sličicu:
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo proljeće u tvome vrtu.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Svratila sam i drago mi je da sam vidjela friške slike iz tvog vrta. Krasan ti je crveni kukurijek, moj ove godine nažalost ne cvate.... |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ne pričaj ti nama da si lijena žena, lijena žena nemože imati najljepši kamenjar na cif-u , najljepši vrt s pakujcima i graničicama i sa svim onim krasotama iz donjeg vrta!! A gornji vrt nisam ni spomenula, a još staza koja ih spaja !!!
Ono crveno ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Ovaj red sfrana mi se bas dopao ,zar si ih sadila izmdju kamenih ploca il su se sami rasijali...
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
Nisam ih sadila između ploča, same se razmnožavaju. Baš bi bilo lijepo kad bi se tako raširile između svih ploča ali na žalost biraju samo sjenovite dijelove ispod magnolije.
Free, hvala što si me tako nahvalila
![]() ![]() Nataly, Milice - rado vas ovdje pozdravljam
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Slika sa šafranima i visibabama je pre,predivna!!!!
Imaš krasno proljeće u vrtu
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I bolje ti je da se praviš da nisi razumijela !!!
![]() Ti imaš crvene a ja bijele !!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vec smo pomislili da je Horti ostala negdje zametena u snijegu, a kad ono, ona zatrpana sa safranima, sunovratima, kukurjecima.....
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Ostala sam kao i ostali bez daha naprosto, ovo što ti imaš nije vrt nego pravi botanički vrt. Prekrasno!!!
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Prvi put sam do kraja razgledala tvoj vrt.Biljkice i stazica famozni,kamenjar tako prirodan, domaći... ima dušu a cvjetići na 48 stranici su me nasmijali do suza! Hvala ti Horti
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |