Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 120> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uživala sam u slikama tvojeg proljetnog cvijeća
![]() a tvoje srčeko u plavom najljepši ukras u dvorištu ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Pusica, drage moje!
Da se pohvalim, nakon kaj sam neki dan dala za crveno srčeko 19,50 kn, danas ih je bilo po 10! Na jednom štandu sam pitala dal ima bijele, pa mi je rekla da bijela i ŽUTA!!!!! još nisu dobili!! Nisam ni znala da postoje žuta! Al kak se meni nekam žuiri,a neznam kam..kupila sam malo niže bijelo srčeko...opet za 20 kn! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Vrijedna si bila i baš si lijepo sve ukrasila. Kakva je razlika u cvjetanju od prije dva tjedna najviše vidim u onom otoku s narcisama - kad sam bila kod tebe još je sve bilo malecko! Vidim i pomoćnika kod tog cvjetnog otoka, bravo Lovrek!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() Prelijepe proljetne boje cvijeća, kućni ljubimci.
Najnajslađi pomočnik
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
... i za kraj...pozdrav od mace Mace!
mijauuuuuuu!!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
..novi irisinjak...i stara čuvarica hani...
![]() ...eto, ove zadnje tri slike pokazuje kaj sam radila zadnja 2-3 dana...sad čekam proljeće da zašareni i zazeleni...i da ... i trava je posijana... |
|
|
|
![]() |
|
...trešnjica je dobila čarapice od ajuge, srebrne trave, Anaidine...također fali kamenje, koje trenutno mjenja stara cigla...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...jedan mali otočić...sa Anaidinom travom u sredini, okolo naokolo šeboj, a naj-naj ispod delosperma...samo mi još fali za obrub- kamenja...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
...novi lavandinjak...iza brajdi...tu sam posadila i ružmarin koji sam lani zapelcala (dobivene reznice od MireK), ima i melise, kadulje...a bude mjesta valjda i za još koje začinsko-ljekovito bilje!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
milice,
![]() Lantana, koliko sam tu naučila ,je, bila bi! Lani je tu još bil umiješan i rožac, al se ove godine nigdje ne nazire! ![]() ![]() ...i lunaria se sprema otvoriti okece! ![]() ...ukrasni kelj...bijeli je izdržljiviji..crveni nije preživio zimu... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lovro uživa zajedno s mamom
![]() Ovo mi je perkrasno, da li je to aubertia ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepi cvijetići. Bijeli narcisi su mi posebno lijepi.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
GT, dobrodošla !
![]() Tvoje beztrne, ubi me sad, al opet neznam...kupine il maline...su super porasle...možda bumo mljacnuli ove godine koju! Bebolina, i tebi hvala na skitnji s našim cvetekima...još pamtimo tvoj slatki dodatak pošiljci!...no, na žalost, mislim da sam s onim reznicama nekaj fulala maksimalno...ništ mi se nije primilo...jedino sam uspješno posijala bijeloga močvarca...tri su izašla i oni se dobro drže... ...a sad još malo slikica... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Prekrasno je bilo prošetati po tvom vrteku i okolini. Bravo Jass, uljepšala si mi dan:-) Ostavljam ti pozdrave, a Lovreku velika cmoka ;-)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Pekrasno draga!
|
|
![]() |
|
Jutro, drage moje!
Izgleda sunčano, al malo i mraza ima po livadi...znači...hladnije je!!! Magnolije, ove svijetlih boja, su zakon! Ljubičica, misli da je ciklama! ![]() Natalija, baš mi žal za magnoliju....Frida mi je baš jučer poslala slike njenih-mojih i baš lijepo cvatu! Jednom, kad me put odnese na tvoju stranu, donesem ih par komada...pa valjda se bude koja primila! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
lovro lijep i cvjetan početak proljeća, magnolije su mi prekrasne, šteta da kod mene ne uživaju kao drugdje, već su mi 2 propale - jedna kupljena prije par godina i ona tvoja od lani, ona nije ni potjerala...
kao da im nešto "u zraku" smeta ali, stignem ja još njima pogoditi u žicu ![]() |
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
sve je lijepo,a posebno magnolije i ljubičice,boja im je super.Do sada sam vidjela bijele i ljubičaste,ali roze nisam.
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kod tebe ima svega lijepoga i puno se događa
![]() rozasta ljubičica ![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
divne magnolije i susjedove i tvoje
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |