Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Sve je lijepo, zriktano i cvjetno al kad se javor pokaže - sve baci u drugi plan
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
nadivila sam se namirisala sam se! Prekrasno!
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
2x sam prošetala ovim božanstvom, vidim da se često ponavljalo da im je šetnja tvojim vrtom došlo kao antistrsna terapija, e pa i meni također....prelijepo...prelijepo
|
![]() |
|
Horti,gospina trava i palčica,hvala vam na šetnji i dođite opet jer ne volim biti sama.
![]() Horti ovaj javor je prošlogodišnji i jako mi je drag.Ima jedan posađen blizu njega (ali mu tek listovi pojavljuju pa ću ga slikati kasnije) koji sam kupila u OBI-ju za 39,o kn,mislim da je od Milića,i narastao je dvostruko.Tri sam javora tako udomila jer su loše izgledali,svaki po 35,okn i sad su veliki.Nova dva su posađena,ali još nemaju puno lišća,a ostali čekaju da smislim dobro mjesto.Ako sve bude u redu,probat ću s reznicama sa svakog pa ću podijeliti ukoliko se prime. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo i mene opet na šetnji da ne budeš sama
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
i ja sam navratila da se nauzivam ljepote...kao sto sam vec rekla kao svicarska,sve uredno i skladno ...eto vidis ,znaci ipka vrijedi kupit javor jeftino,ja neki dan vidila jednoga i nisam se usudila kupit ga ,mislim se nema od njega nista
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Kod tebe je užitak za oći.Kako Horti kaže sve je lijepo ,zriktano,uredno i cvjetno.
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
šetam i uživam
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Došetala i ja na tvoj bregek, uživati u uskršnjem jutru!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus,kamanjar,maris 40,sarajka i Anaida hvala vam na posjeti i dođite opet.
![]() Svima želim Sretan Uskrs. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |