Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 157158159160161 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Korjenko, baš si se potrudila objesniti mi sve i u najmanje detalje, toliko truda nebi uložila osoba kojoj bilje nije drago i da mi zbilja ne želiš da dugo uživam u ovoj prelijepoj neobičnoj biljci !! Pa ću i ja dati sve od sebe, da dugo uživam u njoj !!
Samo si me malčice ražalostila s onim da sporo raste !! S obzirom da je tvoja prelijepa i ogromna, koliko godina je stara ?? Za nju moram pronaći lijepi dio panja sa magovinom, da je mogu užvrstiti i špricati bez problema !! A čempresići, ma nije problem zasaditi ih i 1000, uzduž vrta sa sve 4 strane, ali se bojim onih 100 milijardi sjemenki !! Da ja ne vućem dolje čempresiće prema moru jer su zbilja nježni, par komada svojih ostavi za Belinu, vi se vidite češće nego mi, pa nek se ona onda mući s onim milijardama !! Lijepi pozdravčić ti šaljem i ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
a koliko vi imate biljčica, kućica vam izgleda kao u bajci okružena svim tim divnim zelenilom i cvijećem, a i u kući svakog blaga...aaaaaaa volite kamen..i ja obožavam....
lijepo vam je .. divim vam se na trudu i volji ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepo i osvježeno je u tvom vrtu..
Sretana ti Uskrs, puno dažda s neba ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
proljeće je sve se budi, lijepo free :)
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Jaoooo, kako divno izgleda tvoje cvjetno carstvo i vrt poslije kiše.
Predivne slikice amarilisa, kockavice, phloksa,... čempresića ![]() Ujedno želim Sretan Uskrs tebi i tvojima! ![]() |
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Mali zeko košaricu nese, u njoj zdravlje i sreću nek u kućicu tvoju unese. SRETAN USKRS OD SVEG SRCA! |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Cure, ![]() ![]() Hvala svima na prekrasnim čestitkama i pohvalama mome vrtiću a i na vašim posjetama mojem vrtiću, a od srca vam želim da je i vaš Uskrs bio miran i blagoslovljen !! |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasan vrt a jos ljepse cvijeće,koliko tu treba rada i ljubavi
|
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
sav trud i rad se vidi u tvom vrtu, a biljke to prepoznaju, sve je tako uredno, a prirodno, nemam rijeci, svaka cast, kamenjar je za sve pohvale, samo tako nastavi
![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
svega ima kod tebe
![]() ova slika je posebno lijepa ![]() |
|
![]() |
|
Stefica, mali vrtlar i Mari, hvala na posjeti !!! Razmišljajući o Muhlenbergijinom vrtu, uzela sam fotić i malo, samo malo prošetala svojim vrtićem !! Ma kako napraviti samo par slika, kad prekrasnih detalja, i novih cvijetića za jednu novu knjigu !! I sada znam u kakvoj bi dilemi bio Muhle, iz njegovog vrta samo par slika, nemoguće !! Pozivam vas na malu šetnjicu !! Nećete se umoriti, ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
free što je ono malo žuto iznad amarilisa
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Odmorite malo nožice, pa idemo dalje !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
ptičica je lipa dekoracija uz kamenjarku, stvarno si mastovita,
![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Uvjek, kad svratim u tvoj vrt, dobijem želju da u njem i ostanem!
Draga moja Free ti si stvarno nenadmašna. |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Crveni javor i metasekvoja su dobili prekrasno mlado lišće !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Kod tebe je već sve razigrano, veselo i puno boja. Divan ti je vrt!
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ajama, jel misliš na ovo žuto u zagrljaju plavih presličica ? To su mini mini tulipani, ni 10 cm visine !! Vidiš da je cvijet presličice duplo veći od tulipančeka !! Prve godine, odavno, bili su samo žuti, a sada se nađe i pokoji bijeli ili tamnoružičasti !! Kako ? Pojma nemam, majčica priroda i pčelice, vjerojatno !! Hvala na posjeti !! |
|
|
|
![]() |
|
Karmen, razigrano i veselo kod babe od 50 godina !!Ali . . . . bitno je da se ja ali i svi mi osječamo mladi !! E, pa zbog toga ja volim, ali istinski volim i uživam u cvijeću !!
Ne da uživam u cvijeću, JA ŽIVIM CVIJEĆE, umjesto krvi teće mi sok cvijeta, a kad vidim nešto novo, ja venem kao cvijet bez vode !! Novi cvijet u mom vrtu je za mene kao zalijevanje cvijeta !!Pa zamisli kako se osječam kad u nečijem vrtu opazim nešto, što još vidjela nisam ili nikad imala nisam, a nesmiješ to glasno reči !! A pp mi je najgluplja stvar na svijetu !! E baš to "u pp-u" je žicanje!! Šteta kaj se javno nesmije reči : jel može sjemenka ovog ili korjenčić ovog !! Oprostite, ovo je sada preraslo u "esej o meni " i o očitavanju moje zelene krvne grupe !! Idemo dalje ....sličice !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 157158159160161 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |