Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 78> |
Korisnik | |
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno je, kod tebe sve već naveliko cvjeta. Nisam znala da srdašca ima i u bijeloj boji. Kukurijeci su ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Svaki put kad šećem tvojim vrtom zadiviš me izuzetnim slikama,a ovoliko heleborusa na jednom mjestu mi je san.
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kao i uvijek
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Divno
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Velis da proljece kasni u tvoj vrt zbog hlada, ali kukurijecima to ocito pase - prekrasni su.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Anastazija ima srčeka svakakvih, te je Mija dobila prošle godine od nekog i bila su sva posušena i nikakva, pa smo ih zakopali i reko što bude bit će....i evo oporavila su se.
Camelia iste snove imamo, samo moji prelaze u noćnu moru imam puno malih je nisam sjemenke stigla skupiti jesenas...
Sarajko hvala!
ZANA
![]() Carol dok kod drugih cvatu ljetne biljke kod mene je još uvijek proljeće ;)
hvala svima još jednom!
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Uh, kako je lijepo kod tebe......šareno, cvjetno!
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
malo još proljeća... |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno je i rascvjetano kod tebe.Bio mi je užitak prošetati tvojim vrtekom.
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
lijepo ti se vrt zašarenio,tulipani su zaista lijepi,volim takve šarene vrtove jer mi djeluju tako veselo
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ti i tvoj muž možete napraviti zajednički biznis...ti imaš prekrasno cvijeće, a on radi fantastične fotografije....odlična kombinacija! Jako, jako lijepo!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
svaka cast tijo sve prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Djevojke i dječak hvala vam puno puno....Dado biznis s fotkama radi, a mene nagovaraju da u ovaj cvjetni krenem ..
|
|
![]() |
|
nešto novo/staro....uživajte u fotkicama....kad nažalost ne možete uživo :( |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
draga vrtek ti je prekrasan jedno ljepse od drugog ,a kukurjeci dominiraju
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divne, divne fotografije cvijeća
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Hvala na lijepim komentarima
|
|
![]() |
|
Današnje ..... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 7172737475 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |