Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 14:35
Hvala draga, srce si smile72. I ja imam dvornik isto od Horti i već sam ga dosta razdijelila i svugdje po vrtu rasadila, obožavam ga.....
Znaš kako ću ovaj puta ajugu paziti, ma ko oko u glavi Thumbs%20Up

smile78 Srkni jedan machiato sa hladnim mlijekom i za me.....
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 14:18

Korjenko, sve je jasno kao bijeli dan, primljeno na znanje !!!smile176  Kako bi čovjek morao biti glup da ovo ne shvati !!!  A draže mi je ovako, ne mogu podreškom obrisati kao pp!!  Već 3 puta sam ovako sj..... stvar, pa onda moram kopat po autboxu !!!

A ajuga ili ivica, lani sam je podijelila za jedna kola a za dvoja kola sam bacila!! A ja sam kupila šatirani-rozasivu, prve godine je i bila takva, ali sljedeće godine sve više crna i tamnozelena a šatirana tu i tamo  !! Sada imam 6 šatiranih i 100 crno-zelenih !!   2 sam danas poslala Blue sky i Seni, 2 su tvoje, a na ove zadnje dvije stavljam zmiju !!Wink

A niski dvornik sam dobila od Horty pa ga sa veseljem šaljem tebi, pa ti onda dalje širi !!!

smile78svima koji su ili će svratiti, a ja odoh na kaffe u bolnički kafić !!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 11:19
Uvijek kad dođem kod tebe mislim da sam u krivom vrtu!
Toliko toga, uvijek se nanovo razveselimTongueTongue
Neka se sve zeleni
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 10:53
Ti si jučer kafetarila kod mene a danas kafetarim kod tebe, baš super.... i šetnja je bila savim ugodna Hug. Da znaš da sam "hitila oćadu" na nešto što nikako da mi  opstane u vrtu. Imala sam šatiranu ajugu (ko tvoja) bila mi je krasna, još sam ju i curkama djelila, lani mi je kompletno nestala. Onda mi je Muhle donesao onu tamnu, skoro crnu, cvala jednu godinu i ode Cry.- Onda sam lani u jesen istu takvu crnu kupila i posadila u zaštićeno mjesto i nije prezimila. Stvarno me neće ta ajuga a strašno ju volim. Uz niski Dvornik to mi je jedna od najljepših pokrivačiva tla.
Mislim da si shvatila što ti je činitiWink...možda ako jedan picmoljak (mali međimurac), stigne u moj vrt onako mažen i pažen, mislim da bi to bilo to Thumbs%20Up.
Ja to onako bez PP-a.....Wink

I da, onaj cvijetni "otok" ti je krasan !!!

Moja tillandsia ima više od 10 godina
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 23:16

Baš mi je drago kaj vam se sviđa moj vrtić, zbog vas se ovoliko i trudim !!  Najljepše mi je kada samnom i vi uživate!!

Belina, i ti si zaslužna za ovu pozitivnu energiju koja dolazi iz naših vrtića !!  A da se spominje tvoja malenkost, kaj češ kad si dobra !!smile78

Arim, folija je postavljena pred 6 godina i u svakom pogledu je ispunila svoju svrhu !!  Folija je propusna za vodu, dakle sve popije zemljica ma koliko da napada kišice, kamenčići su ugodni za hodanje, pošto smo kod postavljanja folije skinuli gornji sloj trave sa korjenjem, sve je čisto, tu i tamo - ali jako rijetko nikne koja travka, koja se najlakše išćupa !!  Ali i sjemenje koje se rasipa od nevena, kadifica, pustim da malo naraste pa presadim na drugo mjesto, dakle jako lijepo, oku ugodno i lako za održavanje !! Čak i drugu polovicu dvorišta mislim tako srediti, da ne moram oko drveća kositi travu !! Samo da se skupi neka kunica viška !!  Prvo je Sarajevo, a onda lijepo  laganini dalje !!

Moon, i tebi vračam smile78

A tebi Blue sky, sutra pakiram paketić !!  Seka mi je večeras opet ostala u bolnici pa kad idem njoj u posjete - usput tebi šaljem paket !! 

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 21:38
ljepo si to sve posložila još da se samo lijepo raširiThumbs%20Up
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 20:40
Krasno smile92
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 17:54
Free kod teba odmor za dušu puno rada ali rezultat predivan.
Kakvo je tvoje iskustvo sa folijom i kamenčičima?Koliko dugo folija može izdržati i što kad pada puno kiše plivali sve...?
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 16:19
Draga,
lijepo sam ja rekla da sam sve od VAS naučila.
Pa ti imaš pravi arboreto,vrijedne moje ručice!
A ja izbivam,a vidim da se tu mene spominje,stigla sam na vrijeme diviti se
cvijeću i kamanjuClap
nema smisla da nabrajam,meni je sve preljepo,mirišljavo i dobro da imam i stolicu ,da se odmorim,pa daljeClap
Samo tako dalje,uživala sam,i hvala ti na pozitivnoj energiji,koja izlazi iz tvog vrta.Clapsmile120
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 15:28
Sada, kada vidiš da sam cijeli dan na cif-u, mislit ćeš si da ništa ne radim u vrtu!!

Ali sve je gotovo!!   A ja te čekam raširenih ruku, kaktusiću, ma kako ti bockav bio !!!smile183  smile79

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 15:06
Idem ja danas na kavicu u ovaj lijepi vrt,pa ću i ja malo uživatiTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 15:03
Predivno Free, sve se biljčice probudile i krenule.smile57
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 14:42

Uploaded with ImageShack.us

Potočnice, boje ljetnog neba  su sramežljivo počele provirivati ispod grmova perunika !!

I nema više za danas, jer ni nešto ili netko onemogučava stavljanje sličica !!!!!  Očito sam pretjerala !!!Wink

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 14:28
Karmen, razigrano i veselo kod babe od 50 godina !!Ali . . . . bitno je da se ja ali i svi mi osječamo mladi !!   E, pa zbog toga ja volim, ali istinski volim i uživam u cvijeću !! 

Ne da uživam u cvijeću, JA ŽIVIM CVIJEĆE, umjesto krvi teće mi sok cvijeta, a kad vidim nešto novo, ja venem kao cvijet bez vode !! Novi cvijet u mom vrtu je za mene kao zalijevanje cvijeta !!Pa zamisli kako se osječam kad u nečijem vrtu opazim nešto, što još vidjela nisam ili nikad imala nisam, a nesmiješ to glasno reči !!  A pp mi je najgluplja stvar na svijetu !!  E baš to "u pp-u" je žicanje!!  Šteta kaj se javno nesmije reči : jel može  sjemenka ovog ili korjenčić ovog !!

Oprostite, ovo je sada preraslo u "esej o meni " i o očitavanju moje zelene krvne grupe !!

Idemo dalje ....sličice !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 14:12

Ajama, jel misliš na ovo žuto u zagrljaju plavih presličica ?  To su mini mini tulipani, ni 10 cm visine !! Vidiš da je cvijet presličice duplo veći od tulipančeka !!  Prve godine, odavno, bili su samo žuti, a sada se nađe i pokoji bijeli ili tamnoružičasti !!  Kako ? Pojma nemam, majčica priroda i pčelice, vjerojatno !! 

Hvala na posjeti !!

Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 14:11
Kod tebe je već sve razigrano, veselo i puno boja. Divan ti je vrt!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 14:06

Crveni javor i metasekvoja su dobili prekrasno mlado lišće !!!

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 13:37
 Uvjek, kad svratim u tvoj vrt, dobijem želju da u njem i ostanem!
 Draga moja Free ti si stvarno nenadmašna.
Na vrh
mali_vrtlar View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 108
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali_vrtlar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 13:25
ptičica je lipa dekoracija uz kamenjarku, stvarno si mastovita, Tongue super !!! E da i kavica je prijala :))))
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 13:17

Odmorite malo nožice, pa idemo dalje !!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 9091929394 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down