Vrt za moju dušu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 125> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Horti, to ja govorim od kada sam prvi put virtualno došla u ovaj vrt !! A nakon lanjske posjete uživo, definitivno mogu reči da neću skretati sa ove staze, dok moj vrt (onaj dio od kuće prema potoku, nekih 500m2) ne počne ličiti na Muhlenbergijin !!
Obožavam ovaj vrt, i meni si uzor !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Jednog dana, ako Bog da zdravlja, kad moj vrt bude barem malčice ličio na tvoj Muhlenbergia, ja budem sama sebi dozvolila reći da sam Vrtlarica.
Obožavam tvoj vrt a ti si mi uzor.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Ako postoji raj, nadam se da je poput ovog vrta! |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Predivno, kod tebe kao da nije bilo zime
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Znaju cure što pričaju stoga im dajem bezuvjetnu potporu. Predivan vrt!
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Neki dan sam ušla u ovaj vrt i nakon pola sata izašla...potiho, al srce mi lupalo, ma valjda da se čulo na sve strane...nisam ostavila traga, ni jednog slovca, ni jednog osmijeha...takvu ljepotu treba prespavati i opet se vratiti nanovo diviti!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ako smatraš da smo ili sam opet pretjerala onda se više neću diviti tvom vrtu nego tebi i tvom trudu i ljubavi kojom obasipaš tvoj obični seljački vrt !! A to ti dođe na još gore !! Jer čovjek koji stvori nešto takvo, bez obzira na ljubav makako ona velika bila, je čovjek vrijedan divljenja !!
![]() Uploaded with ImageShack.us Pa evo, vrijedni Muhle, moja skromna japanska trešnjica, ali prvi cvijetić za zahvalu tebi za prelijepe sličice !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
muhlenbergia ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 2241 |
Free ,anabistrica ,kamenjar ,Belina ,korijenko ,Baka Bea ,
Camellia ,Anastazija ,OTOK ,enrikova nona ,mali kaktus , gospina trava ,bergenia ,maestral ,rosa2 ,maris40 ,Anaida , Klimatis ,misty-da, blue sky Hvala Vam svima na posjeti mom vrtu,smatram da kao i uvijek pretjerujete sa pohvalama jer ovo je samo jedan običan seljački vrt u kojega je možda uloženo malo više truda i ljubavi... Lijep pozdrav svima ![]() Prunus serrulata 'Royal Burgundy' |
|
From the earth we come to the earth we return in between we garden
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Sve su već rekle o tvom vrtu, a i ja sam kad sam prvi put zavirila u njega zaključila da nema ljepšeg na CIF-u, a možda nema ljepšeg nigdje! A posjetila sam i neke svjetski poznate u Holandiji, Keukenhof na pr. No o njemu brine nekoliko stotina vrtnih arhitekata!
Više od dvadest godina u svoj vrt ulažeš svoje vrijeme i svoju ljubav i to se vidi i osjeća u svakom njegovom kutku!
Hvala ti što to dijeliš s nama!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Što reći kad su te gore svi nahvalili!! Ali ja kad vidim božure ne mogu se odvojit od njih. Prekrasno
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja stajem u red za pohvale i podstreke! Zaista si divan vrt stvorio!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Predivno,predivno...
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
majko moja ovo je ko u raju predivne biljke omotane jos predivnijim bojama ,vrt ti je san snova
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sve je rečeno! Moj naklon majstore! Hvala ti Muhle na prekrasnim fotografijama!
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Kad ti ovaj vrt jednom uđe u dušu iz nje ne izlazi. Oborili me ukrasni grmovi!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Bravo majstore
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
hvala što svoje bogatstvo dijeliš s nama
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3738394041 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |