Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 158159160161162 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Uploaded with ImageShack.us Potočnice, boje ljetnog neba su sramežljivo počele provirivati ispod grmova perunika !! ![]() I nema više za danas, jer ni nešto ili netko onemogučava stavljanje sličica !!!!! Očito sam pretjerala !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Predivno Free, sve se biljčice probudile i krenule.
![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Idem ja danas na kavicu u ovaj lijepi vrt,pa ću i ja malo uživati
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Sada, kada vidiš da sam cijeli dan na cif-u, mislit ćeš si da ništa ne radim u vrtu!!
Ali sve je gotovo!! A ja te čekam raširenih ruku, kaktusiću, ma kako ti bockav bio !!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga,
lijepo sam ja rekla da sam sve od VAS naučila. Pa ti imaš pravi arboreto,vrijedne moje ručice! A ja izbivam,a vidim da se tu mene spominje,stigla sam na vrijeme diviti se cvijeću i kamanju ![]() nema smisla da nabrajam,meni je sve preljepo,mirišljavo i dobro da imam i stolicu ,da se odmorim,pa dalje ![]() Samo tako dalje,uživala sam,i hvala ti na pozitivnoj energiji,koja izlazi iz tvog vrta.
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Free kod teba odmor za dušu puno rada ali rezultat predivan.
Kakvo je tvoje iskustvo sa folijom i kamenčičima?Koliko dugo folija može izdržati i što kad pada puno kiše plivali sve...? |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ljepo si to sve posložila još da se samo lijepo raširi
![]() |
|
![]() |
|
Baš mi je drago kaj vam se sviđa moj vrtić, zbog vas se ovoliko i trudim !! Najljepše mi je kada samnom i vi uživate!! Belina, i ti si zaslužna za ovu pozitivnu energiju koja dolazi iz naših vrtića !! A da se spominje tvoja malenkost, kaj češ kad si dobra !! ![]() Arim, folija je postavljena pred 6 godina i u svakom pogledu je ispunila svoju svrhu !! Folija je propusna za vodu, dakle sve popije zemljica ma koliko da napada kišice, kamenčići su ugodni za hodanje, pošto smo kod postavljanja folije skinuli gornji sloj trave sa korjenjem, sve je čisto, tu i tamo - ali jako rijetko nikne koja travka, koja se najlakše išćupa !! Ali i sjemenje koje se rasipa od nevena, kadifica, pustim da malo naraste pa presadim na drugo mjesto, dakle jako lijepo, oku ugodno i lako za održavanje !! Čak i drugu polovicu dvorišta mislim tako srediti, da ne moram oko drveća kositi travu !! Samo da se skupi neka kunica viška !! Prvo je Sarajevo, a onda lijepo laganini dalje !! Moon, i tebi vračam ![]() A tebi Blue sky, sutra pakiram paketić !! Seka mi je večeras opet ostala u bolnici pa kad idem njoj u posjete - usput tebi šaljem paket !! |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ti si jučer kafetarila kod mene a danas kafetarim kod tebe, baš super.... i šetnja je bila savim ugodna
![]() ![]() Mislim da si shvatila što ti je činiti
![]() ![]() Ja to onako bez PP-a.....
![]() I da, onaj cvijetni "otok" ti je krasan !!!
Moja tillandsia ima više od 10 godina
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Uvijek kad dođem kod tebe mislim da sam u krivom vrtu!
Toliko toga, uvijek se nanovo razveselim ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Korjenko, sve je jasno kao bijeli dan, primljeno na znanje !!! ![]() A ajuga ili ivica, lani sam je podijelila za jedna kola a za dvoja kola sam bacila!! A ja sam kupila šatirani-rozasivu, prve godine je i bila takva, ali sljedeće godine sve više crna i tamnozelena a šatirana tu i tamo !! Sada imam 6 šatiranih i 100 crno-zelenih !! 2 sam danas poslala Blue sky i Seni, 2 su tvoje, a na ove zadnje dvije stavljam zmiju !! ![]() A niski dvornik sam dobila od Horty pa ga sa veseljem šaljem tebi, pa ti onda dalje širi !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hvala draga, srce si
![]() Znaš kako ću ovaj puta ajugu paziti, ma ko oko u glavi
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Free, nek ti se seka oporavi što bolje i prije!
Akcija...bez pp je lakše...se nastavlja...ak nisi počupala ljetne čempresiće, čuvaj mi nekoliko desetaka...he-he...moram-želim na brzaka obnoviti živu ogradu koju nam je sused u goricama podoral...pa dok prava živica ne stasa, nek rupe popune čempreseki ! Molim lijepo! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek je lijep tvoj vrt, svako godišnje doba ima divne čari!
Zavirila sam u slikice i puno ljepotica vidjela, pozdrave ostavila i obećanje - dođem ti opet!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam bila na kavici u ovom lijepom vrtu,prošetala se svim stazicama,očima milovala lijepo cvijeće,vidjela jezero na novoj lokaciji,upoznala Ali babinu pećinu i donijela u svoj vrt ogromnu vreću punu novih ljepotica da se i kod mene malo zašareni.A donijela i malo dopinga za ljepotice.
![]() Draga moja Free,najljepša ti hvala
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Korjenko, jel može i jedan i drugi ?? Nećeš se ljutiti, jel da ?? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mali kaktus, a ja tek danas našla jaja koja smo našle kad smo išle po doping u kokošinjac !! hahahhaha Jel još netko nekoga, za vrijeme kave, vodio u kokošinjac ??? ![]() Uploaded with ImageShack.us Ovo vam je dokaz, da kad velim da zaboravljam, ne lažem !! Dok imam svoj vrt i drage biljčice od vas, svejedno mi je jel to Alchaimer ili ne !! A ako zaboravim kojoj od vas našto poslati samo me posjetite !!! ![]() Jučer cijeli dan, meni je bio četvrtak, službenica na pošti ne uvjeravala da je petak, 13., ali nisam vjerovala dok sam vidjela da nema "Larinog izbora" navečer !! Pa Blue sky i Seni, oprostite kaj vaše biljčice putuju preko vikenda !! Nadam se da će malo vodice usvježiti ih i vratiti životiće u njihove stabljičice !! A u ponedjeljak će konačno doći na red i paket za Dadacvjetića !! KONAČNO !! |
|
|
|
![]() |
|
Ljudi, moj vrt nije velik, tko zna kaj bi bilo da je veći, ali . . . . . . kad uđem u njega s fotićem, ja sam u svojem svijetu, pa se nadam. da vas ne davim sličicama !! Svaki dan, nađem i divim se nečem novom !! Danas sam bila očarana kišnim kapima po biljčicama, novim lisnim pupićima ali i cvjetnim pupićima !! Imam problema sa stavljanjem sličica, pa neznam koliko ću svoje oduševljenje moći podijeliti sa vama !! Kerija, kalikantus od malog kaktusa, mini jorgovan, mahonija, crveni lisne euforbije od Horty, , šarenolisni žednjak od Otok, lantane od Seni, Hortini plavi i bijeli plamenac, Hortyni pakujci, Anaidin crvenolisni lješnjak, ma da ne pričam previše, pokušat ću sa sličicama !! E, još jedna stvar, netko me zimus zamolio grančicu tamarisa, pošto sam dva-tri puta praznila pp, umjesto "obriši odabrano" brzopleto u ljutnji, od muke stisnula "obriši sve" pa lijepo molim ako se osoba prepozna, naime, rekla sam da sam srušila tamaris jer je nakon cvijetanja radio previše nereda po pločniku, nisam ga srušila nego otpilila drvo, i sada je ostala jedna grana, ali sam napelcala mladica pa će u jesen biti mladih zakorjenjenih mladica !! |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 158159160161162 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |