Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 286287288289290 319>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 17:57
Evo sad upravo sjedoh.Cijeli dan sam sadila Hortine darove.Nije problem u sađenju nego sam puno toga prije sadnje morala oplijeviti.Ne osjećam ni ruke ni noge,a leđa da ne govorim.Sutra se odmaram,a onda me čeka dosijavanje travnjaka jer su voluharice napravile velike rupe(njih naravno moram prekriti novom zemljom).Nadam se da će se leđa do tad oporaviti.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 11:52
mali kaktus-tajna ti je vrlo jednostavna,kupila sam ju prije 2 dana.Ja sam ti jako brižna što se tiče kućnog cvijeća,naime pretjeram sa zalijevanjem,pa mi sukulenti propadnu.Valjda će se neka dobra dušica sažaliti nad tim.

Ksan,da to je cytisus.Imam ih nekoliko i probat ću ih zakorijeniti pa ću to podijeliti,naravno ako mi uspije.
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 11:33
Ovo mi je nešto prekrasno! Dali je to Cytisus Embarrassed  Prvi put sam kod tebe vidjela Cytisus White Lion tj  općenito vidjela Cytisus
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Prekrasan vrt, imaš toliko lijepog bilja da čovjeku pamet stane. Stvarno nije lako tvojim rukama i leđima Smile

''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 11:04

Evo i nekih kućnih biljkica
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 11:02
Joj,kako je lijepo kod tebe,odaj mi tajnu kako si ludisiu natjerala da cvateTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 11:02
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 11:00
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 10:58

Ludisia Jade Velvet
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 10:56
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 10:54
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 10:51
Moja začinska gredica
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 10:48
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 10:45
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 10:43
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 10:40
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Travanj 2012 u 10:17
Anabistrica hvala ti na šetnji.Ti si toliko blizu mene da bi mogla doći i uživo prošetati mojim vrtom(samo 15 min vožnje).
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 23:43
Navratila sam opet i uživala u raskoši tvog vrta (botaničkog)
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 23:03
bina
blue sky
korijenko
Svima puuno cvijetnih pozdrava sa moga brijega.Hvala vam na divljenju,obilasku,pohvalama,svemu.Dođite k meni opet.

Danas sam imala prekrasno popodne družeći se s našom dragom Horti.Šetanje njenim vrtom i kamenjarom je odmor za dušu.Pravi užitak.A sadnica pun gepek.Hvala ti Horti i na poduci iz botanike.Slike slijede sutra jer za sve to posaditi treba vremena.
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2012 u 11:27
WooW...sve za čistu desetku, oduševila me je bijela hosta i onaj novi acer bonsai !!! Thumbs%20Up Thumbs%20Up.
Imaš tako puno lijepih i meni nepoznatih grmova da stalno moram nešto uguglavati Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2012 u 21:44
 i ja bih potvdila pravi botanički vrtThumbs%20Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 286287288289290 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.