Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lovrek, akcija bez pp , ![]() Uploaded with ImageShack.us da nisi završila u četvrtak u krevetu, bila bi s nama i u kokošinjcu ali bi kući ponjela kući i čempresiće !! Utapam se u njima, ali neka rastu, naći ću mjesta za mnogo njih !! A ovog ljepotana, prepoznaješ li ?? ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Anaida, nisi šetala mojim vrtom u četvrtak ali mali kaktus i ja mislile smo i na tebe !!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zanimljivosti ko u priči
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
možeš mi reći šta je ovo, kod mene niknuo jedan list takav kao i prošlog proljeća ali nije cvalo
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Usred tulipana bujaju Hamarine kampanulice !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A kaj da radim tvome lanu, ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Tamaris se okitio sa bezbroj cvijetnih pupića, pretvara se u pink princezu !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Koljevku Muhlenbergijinih alstromeria čuvaju dva ponosna stražara iz "Zrinske garde" !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Slika je mutna, ali moram podijeliti radost sa vama !! Kalikantus malog kaktusa okitio se sa 20-tak mirisnih cvijetnih pupoljaka !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Hortyna crvena euforbija okitila se cvijetnim pupovima !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Anaidin crvenolisni lješnjak ukrasio je dio vrta koji nazivam . . . . Muhlenbergijin vrt !! Tko zna, možda za 20 godina i bude tako lijep, pa tko ga vidi vidi, ja sigurno neću moći !! A od gora vjerojatno ne puštaju na vikende !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A kolijevku kaktusevim žutim graničicama čuvaju ovi tulipani !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Free,legenda si...ovome sa kokošinjcem nasmijala sam se od srca.Dok sam živjela u Zagorju uz cvijeće kokošinjac mi je bio najdraža "destinacija" pogotovo u proljeće.Tamo sam imala veselu družinu uvijek spremnu na "spiku". ...život piše romane...sa burom se neda spikati ... |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ova malecka grančica Mirinog acapindusa, koja je zarko željela poći samnom, borila se za opstanak od 10 mjeseca, od prije puta na Brač k Lantani !! I sada me obradovala prvim listićem !! |
|
|
|
![]() |
|
Mari, ono je šumska ciklama, bila ti je u paketu koji sam ti dala u Ivaniću kod Bigi !! Cvijeta krajem ljeta ili rano ujesen !! Strpi se još malo do cvjetića !!
Mirjam, ovakvi komentari, kada sam baš cvijetno i kokodakački raspoložena, posljedica su forumaških kavica i dobre energije koja vlada ovih dana na cif-u !! Kaj ćeš, mene to ponese a znači mi . . . jako mnogo !! Mali kaktus čini čuda !!! Čak i kada se osječam popišano da ne velim pokakano, njezina jedna riječ sve odnese u zaborav !! A vidiš i po broju današnjih sličica i komentarima da me to drži još od četvrtka !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Yes,yes, love is in the air with you every day!!!
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
gdje su slike od te kave ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Free ti sigurno i noću obilaziš vrt da vidiš da li je sve na svom mjestu kad je sve tako lijepo.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ako je potrebno, a noću se sjetim da nešto nije kak bi trebalo, nije mi problem Camellia i dići se iz kreveta u 3 ujutro !! Djeca su mi odrasla a biljčice još treba da mazim, ima tu biljčica koje moje susjede nisu nikad ni vidjele ni ćule za njih !! A moja Donna uvijek čuje uljeze u vrtu, pa sam ih u dva navrata i uspjela zaskočiti noću s vrečicom u rukama u svom vrtu !! Pa susjede pričaju da ni noću ne spavam a kamoli danju !! Ima i na selu svačega noću vani, a ne samo u gradu !!
|
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Free, trebalo mi je vremena da sve pročitam i pogledam. Tebi ne fali ni biljčica ni riječi.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Draga Otok, lijepo sam napomenula da je nešto divlje u zraku, i da se ne mogu kontrolirati !!! ![]() A do biljčica koje sam dobila predlani od tebe nisam ni došla, njih čekam da još malo narastu !! Ali se nadam da si ove prepoznala ?? ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Free,
sve ti je fantastično, uživam šetati po tvom vrtu. A kamenjar... ![]() Svaka čast ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 159160161162163 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |