Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 251> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kamenjar, jezerce ma sve ti je predivno
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ma kamo ćeš ljepše mjesto za kafetarenje nego kraj ovog rascvatenog kruga
![]() Šta kod tebe ova agava ne smrzne u vrtu ??
I da...javljam se za obje ajuge
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Da Seni, astibe su !! Dobro oko imaš !! Uživaj u svemu !!!
![]() Sarajka, obožavam kamenje, u svim oblicima i veličinama, a to se u mome vrtu i vidi !! ![]() Ajama, kamene sklupture su: največi kamen ima preko 50 godina i zimi je davno pritiskao zelje u bačvi kod kiseljenja , srednji okrugli je draga uspomena sa Brača a najmanji okrugli, ako ge uopšte primjetiš je djelo valova !! A sve ostalo, trokuti, itd moj ulov sa dugih šetnji po plažama na kojima sam ljetovala !! Moj vrt je ustvari vrt uspomena i sječanja na posebna mjesta ali i posebne ljude!! Pretočene uz mrvicu ljubavi u ukrase koji krase moj vrt !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Free, prešla sam opet sve tvoje 162 stranice da bih odgonetnula koje su ono tri nježne biljčice što si poslala. Da li su to možda astibe?
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma šta je ovo, kamenja na sve strane,gdje li ih samo takve nađete,divno si sredila vrt,a biljkice uživaju kod tebe kao i mi
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
jesu li to tvoje kamene skulpture
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Dakle... Nije me bilo desetak dana u tvom botaničkom vrtu i danas sam se baš nauživala razgledavajući. Ti si zaista cvijetna kraljica.
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Tikvić, draga, varaš se !!! Čula te je čuvarica i javila mi da se netko vrzma po vrtu!! A moja čuvarica ne laje samo na malog kaktusa, tko zna čime ju je podmitila !!! Lijepo te je vidjeti ovdje !!!
![]() A vi ostale djevojčice, drago mi je da ste svratile i uživale !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Evo i ja pređoh 77 gora i isto toliko dolina i dođoh u tvoj raskošni vrt. Je da je noć i malo kasno, ali se tvoja vjerna čuvarica vrta nije oglasila. Zna ona da ću ja samo gledati i gledati,,,,,,,, i uživati toj ljepoti!!!!
|
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Ma kod tebe je uvijek divota šetati , čovjek odmori dušu i pamet
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kako je lijepo kod tebe baš sam uživala
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Free,
sve ti je fantastično, uživam šetati po tvom vrtu. A kamenjar... ![]() Svaka čast ![]() |
|
![]() |
|
Draga Otok, lijepo sam napomenula da je nešto divlje u zraku, i da se ne mogu kontrolirati !!! ![]() A do biljčica koje sam dobila predlani od tebe nisam ni došla, njih čekam da još malo narastu !! Ali se nadam da si ove prepoznala ?? ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Free, trebalo mi je vremena da sve pročitam i pogledam. Tebi ne fali ni biljčica ni riječi.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Ako je potrebno, a noću se sjetim da nešto nije kak bi trebalo, nije mi problem Camellia i dići se iz kreveta u 3 ujutro !! Djeca su mi odrasla a biljčice još treba da mazim, ima tu biljčica koje moje susjede nisu nikad ni vidjele ni ćule za njih !! A moja Donna uvijek čuje uljeze u vrtu, pa sam ih u dva navrata i uspjela zaskočiti noću s vrečicom u rukama u svom vrtu !! Pa susjede pričaju da ni noću ne spavam a kamoli danju !! Ima i na selu svačega noću vani, a ne samo u gradu !!
|
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Free ti sigurno i noću obilaziš vrt da vidiš da li je sve na svom mjestu kad je sve tako lijepo.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
gdje su slike od te kave ![]() |
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Yes,yes, love is in the air with you every day!!!
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8889909192 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |