Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 285286287288289 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Camellia, slazem se, vrt je tlaka, ali kad u rijetkim trenucima odmora bacis pogled na svoje biljcice, onda se sve to isplati.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Anabistrica hvala ti na pozivu,dogovoriti ćemo se.
Free hvala ti puno na svemu ,na šetnji,na komplimentima i što sigurno znaš koliko truda to košta mene i mog muža.On kosi u ovo vrijeme svaki peti dan,a ja korov svaki dan.Još nisam stavila slike voćnjaka,malina,kupina,trsja mladog ,ribizla,joste...i još svašta(nisam još okopala okolo pa se ne smijem sramotiti) i onda će ti biti jasnije koliko ima posla.No nema većeg blaženstva nego kad poslije svega sjednem na terasu i odmorim se gledajući sve to. I molim te,ono nije očerupano nego mu je nakon kupnje u jesen otpao sve i jedan list,a sad se već oporavio.Spasila sam ga. misty-da hvala i tebi na obilasku i pohvalama i dođi opet. ![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
I ja bih ponovila istu sliku kao Free, mada ne zbog javora! Ovaj bijeli buket iz kamena izgleda kao san!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ajme, ovaj izgleda kao da su ga poharale Lantanine gošće sa famoznim kombijem, na povratku sa Brača !!! A tko li ga očerupa tako, majke li mu mile ???? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dugo me nije bilo u tvome vrtu, pa sam zato jučer šetala od prve do posljednje stranice i beskrajno sam uživala !!!! I kada sam htjela komentar ostaviti djeca me potjerala sa kompa !! Evo sada je slobodan, i morala sam ponoviti ovu sliku sa javorom jer mi je fenomenalna !! Prekrasna boja listova se istiće na bujnom travnjaku a kamene gromade (kaj bi ja drugo komentirala do kamenje) su odličan kontrast nježnim listićima javora !!!! Cijeli vrt ti je odlično skombinirani, boje, oblici, teksture, drveće je posebno !!! A da sam komentirala svaku sliku bojim se da bi sve išlo u ovom smjeru, jer tvoj vrt je prelijep !! Mnogo truda, volje, znoja i para, ali je zato osječaj prošetati ovuda . . . . posebno meditirajući za sva osjetila !! Bojim se da ću svraćati svako malo, i krasti ti ideje, pogotovo ovo sa javorom i kamenjem !! Lijep pozdrav ti ostavljam do sljedeće posjete !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Dođi ti do mene, pošaljem ti adresu, pa ćeš mi objasniti kojim putem si došla.
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno je kod tebe. Lijepa je gredica s mirodijama. Sve je jako lijepo, skladno i uredno
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo mene malo natrag k tebi, vidim bila si vrijedna, sve jedno lijepše od drugog.. mene ova hladnoća ovih dana malčice više tjera na kauč nego u vrt.
Danas sam čak nagovorila mm da odemo s vrećama po kamenje. Otišli na savu gdje se vadi kamen, mislili kupiti, a na kraju dobili gratis. ostavljam ti lijepe pozdrave ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Hvala ti Ksan na posjeti i lijepim riječima.Što se tiče imena biljaka ja više znam drveće i grmlje,imam dosta knjiga i po zimi kad nema posla u vrtu volim čitati i proučavati sve o bilju.Družeći se jučer sa Horti shvatila sam da je ona lumen za trajnice.Sve je ona meni rekla kako se što zove i kako izgleda,a ja na kraju posadila...to ćemo vidjeti kad procvijeta što sam napravila.
Dođi opet jer ja volim društvo. ![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Ovo potpisujem, ja to ne bih znala tako lijepo napisati pa sam zato prepisala ![]() Camellia divim se tvom poznavanju imena biljaka, ja neznam ni domaća a ne prava ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Hvala ti kamenjar,ti me stalno hvališ i obilaziš. [IMG]smileys/emot133.gif" align="middle" />
Inače, u kući sam napravila tri posude koje su smještene u jednoj drvenoj kutiji,između njih će biti ili bijeli kulir ili šljunak.Ne znam što da posadim u njih jer su u kutu gdje nema previše svijetla(tko bi rekao pored tolikih prozora).Mislila sam u veliku srednju posaditi nešto što raste do 0,5 m visine,a lijevo i desno od nje neke niže sukulente pod uvjetom da im ta lokacija ne smeta.Nisam slikala ,slikat ću kad bude gotovo. Možda u sredini Sansevieria cylindrica.... |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
camelia mislim da umorna leđa i noge prođu odmah čim vidiš svoj vrt ,kolki god umor bio ipak duša i srce su zadovoljni i odnose umor kao rukom odnešen..stvarno ti je cvijece lijepo i njegovano ,neznam dal mi je ljepše to u kući ili ono u vrtu ...sve pohvale za tvoj rad
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 285286287288289 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |