Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 41> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasno rascvjetano
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Hvala Anastazija, nadam se da ces jos koji puta navratiti.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Potpisujem! Samo nisam slučajno naišla, nego sam tražila ...... i našla ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Belina
![]() |
|
|
![]() |
|
blue sky, orasi su izgleda smrzli, bas su cvali, a ostalo budemo vidli. Za ljubice mi je poznato, plave vec ima po svuda.
|
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Lijepo je prošetati tvojim carstvom
![]() Žao mi je za gliciniju, ali oporavit će se ona, zazelenit i ponovo procvjetat
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Pravi ljepotan
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Carol a kako su voćke prošle od ovoga mraza kod nas je bilo kao i kod vas ,dosta se toga smrzlo a sva sreća da su biljke borci pa će se oporaviti ,što se tiče ljubice zna biti dosta invazivna i nemožeš je se riješiti.srdašce
![]() |
|
![]() |
|
Moja srceka su malo u hladu. Kad ti i Bigi dojdete k meni na breg, budem vam objasnila na kaj sam mislila. Inace i ja volim tu seriju.
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma ja svoja srčeka moram preseliti...cvatu, ali malecka ostanu...nekaj im tu ne paše gdje su sad....
meni je ta serija skroz simpa...misliš manje mjesto, a toliko ljudi umre i pogine kao da je milijuski grad ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prekrasna su srdašca. Prošle godine sam imala sjeme i posijala ali na moju žalost nije niti jedno niklo....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ma krasan je ovaj dio tvojeg zagorskog brega, i mada i meni došlo žao glicinije, neću ju špotati prelijepa je to biljka a i snažna tako da sam sigurna da ce se oporaviti, a imaš ti divnog cvijeća da te svaki dan veseli.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Dragi moji cvjetoljupci, hvala vam na posjeti i pohvalama.
Bigi, nisam ja zabrinuta za gliciniju, to je vec dosta stara gospoda, jedino kaj je cjela sjenica njom prekrivena, pa dok ne dode lisce, sve je golo. Cuj, ova usporedba sa okucnicom iz Ubojstva...... mi laska, ali mogla si naci i neku drugu englesku seriju........
|
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
divna srdašca
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Žao mi je glicinije, tu kod nas sada su u punom cvatu. Ali imaš ti cijelo mnoštvo drugih kjepotica koje nas sada raduju, a glicinija će se već obnoviti.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |