Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 251> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma vidi ti ove naše Jagode, svjetski putnik, skoro pa ko Tiša
![]() Ako dobro zaključujem ovu punu kašetu Jagoda nosi doma......woow.... znači bio je harač ![]() Jedino što ti znam reć je na prvoj slici lijevi sukulent. Imamo ga ja i Jagoda i cvate bijelo a na zadnjij su mislim roza Silvek trubice. Naraste visoko cca 20-30 cm, cvate sitnim roza "trubicama", cvate cijelu sezonu i jesen i samo se rasijava za drugu godinu. Imamo ih skoro svi u Rijeci Pozdrav za tri bjondini ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Draga Korjenko, iako smo i ja i Jagoda i Zdenka imale na pameti da je ne zaboravimo i da ćim prije krene k tebi, naposlijetku je ostala vani tvoja ivica!! Sutra na poštu, jer sad nema čekanja !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I par biljčica od vas koje me beskrajno raduju !!
![]() Uploaded with ImageShack.us Hortina crvena euforbija ![]() Uploaded with ImageShack.us Lorini ljiljani sa riječke kave u njezinom domu !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Natalyna lila monarda, nadam se da će ovog ljeta procvijetati !! Iako se našla u svakom paketu kaj sam slala, još uvijek je jako raširena !! |
|
|
|
![]() |
|
A jutros sam slikala "par" slatkih detaljčića !!
![]() Uploaded with ImageShack.us Ovo je biljčica, koju ja nazivam geum, a ponijela ju je Jagoda, pa joj stavljam sličicu cvijeta, da vidi kaj je slatki !! Očito ću još neko vrijeme biti pod utjecajem Jagodinog i Zdenkinog posjeta, jer i ova sličica me podsjeća na Jagodu !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Mini pakujac, koliko je mini, prosudite po potočnici !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Encijan opet ima samo jedan pupoljak, ali sam sretna kaj je preživio zimu, nadam se da ga Ella opet neće pojesti kao lani, prije nego se otvori!! Moram ga staviti u kavez !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us 1. ![]() Uploaded with ImageShack.us 2. ![]() Uploaded with ImageShack.us 3. Ovo su biljčice od Jagode, zbok kratkog vremena koje smo imale na raspolaganju, zbilja nismo imale vremena determinirati ih, pa ako netko zna, dok Jagoda ne zaviri i imenuje ih, možete i vi pomoći !! E, Jagodice, jutros je otpao, nije se otvorio, ja sam ga raširila u dlanu, da barem vidim kaj čekam godinu dana da procvate !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Ako postavim ovu sliku, ni ne moram vam govoriti tko je jučer šetao mojim vrtićem !! Ili još da stavim njega i sve će biti svima jasno !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Upravo tako, Jagoda, I njezina prijateljica, draga Zdenka !! (( Ovo sam ja pretvorila u Jagodinu izvidnicu, kao kod Sarajke !! I nabrojile 11 spavačih mjesta!! )) ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ovo mi je baš prelijepo Free!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Opet noviteti!
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Miro, pa dobro mi došla, blago meni da si i ti zalutala u moj vrtić !! A malac, nije imao druge, od stalnog zagledanja, morao je baciti listić, vidio je da ja ne odustajem samo tako !! Hvala na posjeti i kad će već slikica tvojeg rasvijetanog judinog drvca ???
|
|
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Baš me veseli da ti je krenuo.
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Još odrađujem kaznu od jučer, vani puše vjetar, neda mi se ići na povrtnjak al što se mora i nitko drugi neće, nije teško!!
Al prije par sličica !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Scilla violacea će uskoro procvijetat !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Dendrić će opet cvijetati !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Ako budem te sreće, AKO . . . konačno ću mu vidjeti cvijet !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Ali zato dipladenija cvate i baca mlade grančice |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Free tako sam se slatko nasmijala ,odmah mi je naumpalo kad sam vidjela crnca sa Brača obrezanog neke druge stvari
![]() |
|
![]() |
|
Pošto već neznam kaj sama sa sobom i radim ono kaj ni u snu nisam mislila da bi mogla napraviti . . . . . .
![]() Uploaded with ImageShack.us ....za ovo mi je trebalo više poticaja i fizičke i psihičke snage, od onog za preseljenje jezerca i novog kamenjara !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us .......... idem sad na vrt ubiti se motikom i grabljama, 32 vrečice sjemenja su mi kazna za rezanje glave crncu sa Brača!!! Od kada sam ga odezala, u ušima mi odzvanja pjesma: što učinila si ti ....od života mog .... |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Svaki put kad svratim do tebe vidim nešto novo. Najnoviji kamenjar i jezerce su fantastični.
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Lijepi vrt!
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Free onaj stol i stolci kao da zovu na kavu.Mislim da u tom lijepom vrtu treba samo uživati.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas prijaju ove slicice
![]() |
|
![]() |
|
Posebno mi je drago vidjeti tebe u svome vrtu Anaida ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Krasan ti je crvenoslisni lješnjak! Mojega je MM nedavno pokosio, baš sam se ražalostila. Tim više kaj je košnja moj posao a on kosi možda dva,tri puta u sezoni - i baš je štetu napravil kad je prvi put kosil. Ali, oporavit će se lješnjak, sad sam ga zaštitila, a do tada ću u pogledu na tvoj uživati! Što se kamenja tiče - i ja sam očarana postojanošću, tajnovitošču i nijemim pričama koje kamenje priča..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Korjenko, obje ajuge će uskoro krenuti put Matulja !!!
![]() Rosa2, drago mi je da ti se sviđa, vaš poticaj me stalno tjera ....naprijed !! ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8788899091 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |