Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 161162163164165 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 15:09
Pošto već neznam kaj sama sa sobom i radim ono kaj ni u snu nisam mislila da bi mogla napraviti . . . . . .

Uploaded with ImageShack.us

....za ovo mi je trebalo više poticaja i fizičke i psihičke snage, od onog za preseljenje jezerca i novog kamenjara !!!

.......... idem sad na vrt ubiti se motikom i grabljama, 32 vrečice sjemenja su mi kazna za rezanje glave crncu sa Brača!!!

Od kada sam ga odezala, u ušima mi odzvanja pjesma: što učinila si ti ....od života mog ....

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Travanj 2012 u 19:25
Free tako sam se slatko nasmijala ,odmah mi je naumpalo kad sam vidjela crnca sa Brača obrezanog neke druge stvariEmbarrassed,no nadam se da će se oporavit
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 15:36
Još odrađujem kaznu od jučer, vani puše vjetar, neda mi se ići na povrtnjak al što se mora i nitko drugi neće, nije teško!!

Al prije par sličica !!

Scilla violacea će uskoro procvijetat !!

Dendrić će opet cvijetati !!

Ako budem te sreće, AKO . . . konačno ću mu vidjeti cvijet !!

Ali zato dipladenija cvate i baca mlade  grančice

Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Travanj 2012 u 23:51
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Ova malecka grančica Mirinog acapindusa, koja je zarko željela poći samnom, borila se za opstanak od 10 mjeseca, od prije puta na Brač k Lantani !!  I sada me obradovala prvim listićem !!

Baš me veseli da ti je krenuo.Clap
Rijeka

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 21:22
Miro, pa dobro mi došla, blago meni da si i ti zalutala u moj vrtić !!   A malac, nije imao druge, od stalnog zagledanja, morao je baciti listić, vidio je da ja ne odustajem samo tako !!  Hvala na posjeti i kad će već slikica tvojeg rasvijetanog judinog drvca ???

Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2012 u 21:33
Opet noviteti!Big%20smile Već sam naučio da uvijek vidim nešto novo i uvijek lijepo!
Neka se sve zeleni
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 06:36
Ovo mi je baš prelijepo Free!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 10:35

Ako postavim ovu sliku, ni ne moram vam govoriti tko je jučer šetao mojim vrtićem !!  Ili još da stavim njega i sve će biti svima jasno !!

Upravo tako, Jagoda, I njezina prijateljica, draga Zdenka !!  ((  Ovo sam ja pretvorila u Jagodinu izvidnicu, kao kod Sarajke !!  I nabrojile 11 spavačih mjesta!!  ))

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 10:47

1.

2.

3.

Ovo su biljčice od Jagode, zbok kratkog vremena koje smo imale na raspolaganju, zbilja nismo imale vremena determinirati ih, pa ako netko zna, dok Jagoda ne zaviri i imenuje ih, možete i vi pomoći !!

E, Jagodice, jutros je otpao, nije se otvorio, ja sam ga raširila u dlanu, da barem vidim kaj čekam godinu dana da procvate !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 11:02
A jutros sam slikala "par" slatkih detaljčića !!

Ovo je biljčica, koju ja nazivam geum, a ponijela ju je Jagoda, pa joj stavljam sličicu cvijeta, da vidi kaj je slatki !!

Očito ću još neko vrijeme biti pod utjecajem Jagodinog i Zdenkinog posjeta, jer i ova sličica me podsjeća na Jagodu !!

Mini pakujac, koliko je mini, prosudite po potočnici !!

Encijan opet ima samo jedan pupoljak, ali sam sretna kaj je preživio zimu,  nadam se da ga Ella opet neće pojesti kao lani, prije nego se otvori!!  Moram ga staviti u kavez !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 11:12
I par biljčica od vas koje me beskrajno raduju !!

Hortina crvena euforbija

Lorini ljiljani sa riječke kave u njezinom domu !!

Natalyna lila monarda, nadam se da će ovog ljeta procvijetati !!  Iako se  našla u svakom paketu kaj sam slala, još uvijek je jako raširena !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 11:15

Draga Korjenko, iako smo i ja i Jagoda i Zdenka imale na pameti da je ne zaboravimo i da ćim prije krene k tebi, naposlijetku je ostala vani tvoja ivica!!  Sutra na poštu, jer sad nema čekanja !!

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 11:17
Ma vidi ti ove naše Jagode, svjetski putnik, skoro pa ko Tiša Wink.
Ako dobro zaključujem ovu punu kašetu Jagoda nosi doma......woow.... znači bio je harač Wink.
Jedino što ti znam reć je na prvoj slici lijevi sukulent. Imamo ga ja i Jagoda i cvate bijelo a na zadnjij su mislim roza Silvek trubice. Naraste visoko cca 20-30 cm, cvate sitnim roza "trubicama", cvate cijelu sezonu i jesen i samo se rasijava za drugu godinu. Imamo ih skoro svi u Rijeci

Pozdrav za tri bjondini smile92
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 11:20
Skupa smo pisale postove.....e baš mi je žao da si zaboravila, ovako bi mi Jagoda svratila na kavu.
Hvala što misliš na mene, zapamtila sam onu brojku 11 Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 15:57
Korjenko, hvala na prepoznavanju Jagodinih biljčica !!

A brojka 11, nemam pojma kaj znaći ili....su to trebala biti 2 uskličnika !!  Objasni,molim !!

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 17:02
11 spavaćih mjesta Wink

(zgora Opatije)
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 19:25
lijepe si goste imala
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Travanj 2012 u 21:24
Baš je sve živnulo kod tebe u vrtu. Predivno!
Nego, zanima me gdje ste svi nabavili encijan. Već par godina gledam po vrtnim centrima i nikako naletiti na njega. Valjda budem jednom Big%20smile
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 11:54
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

11 spavaćih mjesta Wink

Tako je Korjenko, 11 mjesta za prespavati, ali bez komfora kakav je bio kod Lantane ili je kod Mire !!Embarrassed  Jagoda će vam prenijeti detalje, vidjela je ležalice !!

Emily, za tebe ću odvojiti dio sa korjenčićem, kada odcvate ovaj JEDAN jedini pupoljak kaj je na njemu !!

Ja sam ga samo jednom vidjela u prodaji, i naravno kupila !!  Poslije ga nisam više nikada vidjela u prodaji!Confused

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 13:22
Free, otvaraš motel???
Ak uzmanjka mjesta, ni VŽ nije daleko, morem i ja ponuditi smještaj!
A encijana ima kod nas na placu, 15-20 kn teglić!
Na listi je!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 161162163164165 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.