vodeni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Korisnik | |
vule ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
evo gotovo je sad još u hodu dorada,ovak je vele mi doma lep,ali još ribice,žabice i ogradica jel imam dragih štetočina
![]() ![]() ![]() ![]() ako imate kakve savjete napišite,i pohvale i pokude se prihvačam |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vule ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 401 |
kolko znam,krtice su opasnost,a štakora nemam
|
|
![]() |
|
žarko_đ ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 24 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 16 |
Da li u folijama postoji sloj neprobojan za štakore?
|
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
....samo budno pratim razvoj dogadaja
|
|
![]() |
|
xenia64 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Veljača 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 752 |
Nemam savjet nego samo budno pratim nastavak radova .Za sada odlično zamišljeno.
|
|
![]() |
|
napunil sem vodu da se folija slegne,radovi se nastavljaju...
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
To je moja neostvarena želja, savjet nemam, ali moje budno oko pratiti će sve što budeš radio.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
krenul sam u izgradnju "vodenog vrta"Malo slikica i svaki savjet dobro došel!!!
![]() ![]() ![]() daljnje izvješče sljedi..... |
|
![]() |
|
gejsha ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 134 |
aurora, anika
svaka čast cure.. |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Anika pa tu zaista ima prekrasnih stvari.
![]() |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
ANIKA ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 131 |
[/img]http://img293.imageshack.us/img293/5955/p1010026fc0.jpg [/img]
OVO SU NEKI DIJELOVI MOG KAMENJARA TJ.VODEN VRTA!
|
|
anika
|
|
![]() |
|
vilo s jadrana, dobro nam došla. Već će se naći netko da te obavjesti. Na žalost ja nemam vodeni vrt, pa ne mogu pomoći, ali ću zato uživati u slikama koje vi ovdje stavljate (naučit ćeš). |
|
RIJEKA
|
![]() |
|
vila_s_jadrana ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3 |
žao mi je što još nisam naućila kako se šalju slike ,,,,ja imam isto jezerca i ribice i dubina nije veća od pola metra ali već drugu zimu su prezimile ,samo mi problem ,,nemogu naći biljaka imam samo dva lopoća ,ako iko od vas zna gdje nabaviti biljke ,,,,neka mi kaže probala sam obići sve veće centre ali ništa |
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Hvala anika...ovo su slike od prosle godine, ove godine ga jos nismo ni ocistili....ne mozemo od kise nista. Ali jedan od sljedeca dva vikenda se i to mora sredit. I nekako mi tu fali jos jedan lopoc...jedan zuti.
![]() |
|
![]() |
|
ANIKA ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 131 |
AURORA PREDIVAN VRT,KRASNI SU LOPOĆI , MOJI JOŠ NISU NIKLI IZ VODE ALI SE NADAM TOPLIJEM VREMENU PA DA SE I JA PRAVIM VAŽNAa
![]() ![]() |
|
anika
|
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
.... i ja bi jednog takvog vodenog veeeelikog....
|
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
|
aurora2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 22 Lipanj 2007 Lokacija: Switzerland Status: Offline Bodovi: 2880 |
Cek dok dodje proljece pa´s vidit.
![]() |
|
![]() |
|
vepar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1708 |
I drugi put.
![]() |
|
vozi sigurno vozi bager
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 11> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |