mali je vrtić ograjen, ograjen... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 36> |
Korisnik | |
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
narančasto je niska kadifica. @Ksan, @Moon hvala na posjeti!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
evo mene u tvom vrteku, gledam, oči pasem od početka pa do kraja i nekak mi došlo da pružim ruku i uzmem si jednu jabučicu.. iz košare. ps sliku sam htjela ponoviti ali nije mi uspjelo. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Kućica ti je baš na lijepom mjestu,sve puno zelenila,a i tvoje vrijedne ruke su puno toga napravile.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
lijep ti pozdrav GT ,buljim u ovu tvoju sliku i nemogu se nacudit kako si odgojila ovako lijepu tradescaniju (bar mislim da je to ona ljubicasta) bas je lijepa a isto me zanima sta je ovo na trecoj sliki . |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
tradescantia mi je fala Bogu sama rasla. Malo vode jednom tjedno, svaki drugi put gnojivo za sobno bilje i to je to.
Na trećoj slici ja bi rekla da je vrsta sempervivuma. BB bi znala bolje, ja nagađam. Belica, Camellia i Kamenjar hvala na posjeti. |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Baš sam se lijepo nadihala svježeg zraka!
Lepi bregek! A kakve to ivančice pri tebi već cvjetaju??? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš mi je pasala ova šetnjica.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
To je slika s početka teme.
Lovro i Otok hvla na posjeti. Danas sam malo radila, pustila mašti na volju, zanemarila posao oko voćki i povrća i malo sam se igrala sa drvom i kamenjem. Neću još slikati dok se malo ne popuni, onda ću vam pokazati. Mislim da bi trebalo biti u redu, radila sam sama bez ikakve diktature s strane, a ako kome ne paše nek napravi bolje. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
vijolica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 1265 |
Kako lijepo!!!!
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Setala sam malo tvojim vrtom i vidim koliko si vrijedna bila !
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Vijolica hvala, još nije, bude dok se biljke razrastu.
Gute naši bregovi su najljepši, bili oni Prigorski ili Zagorski. Hvala na posjeti. |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Došla sam vidjeti kaj ima kod tebe novoga,a ti imaš i tajnog posla,bit će to lijepo kad se malo razraste!
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
I ja sam malo došla,pozdrav ti šaljem.
![]() (pun sandučić) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
više nije
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Divno je na tvom brijegu!Kombinacija kamena i drveta ti je fantastična. Još samo da se biljkice razrastu i bit će čarobno.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
fala Tikvić, ali tebe ne mogu dostći čak ni u mašti.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pomoć
Trebam veće količine kvalitetne zemlje. Da li mi netko može pomoći gdje povoljnije nabaviti (okolica ZGB.). Važno mi je da nema korijenja korova. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
da si bliže imam hrpu humusa, samo iz mog raste korov jer je prirodan....
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2324252627 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |