Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 162163164165166 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 13:56
Lovro, ti bi nam svaki dan mogla davati izvještaj na kavi čega ima na tom tvom placu !!  Vidim da je opskrbljen bolje od MBM-a i Baumaxa zajedno !!

Sutra u 7.15h sam u Vž, vozim sina na razgovor za posao u Vindiji, na možda ubodem nešto, jel to na glavnom placu ili onom malom od Banfice prema tebi s lijeve strane ??Već sam tri put načnula crni fond za Sarajevo !!  Neznam kak bum isplivala iz toga ??
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 16:24
Glavni plac!
Ono prema meni je buvljak, samo četvrtkom i subotom!
Pređi sve naokolo, ima ih, encijana, na  dva mjesta!
A ostalo cvijeće....joj, ma samo da samo ne skoči u Lovrekov ceker!
Šteta kaj mm delA UJUTRO, pa se nebremo sresti!
Ak ga buš, sina, dulje čekala, doskoči do mene...mi se zbudimo oko pol osam, najkasnije...u suprotnom, vidimo se u Prelogu!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 16:43
Joj, šteta što mi taj plac baš i nje usput... Može mi netko kupiti, a ja pošaljem lovu? smile72
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Travanj 2012 u 21:19
ma ne diraj taj fond za Sarajevo,reci šta ti treba od biljkica pa da nabavim kako znam i umijem,samo nemoj trošit taj fondsmile143
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 07:37
Sarajka, zato sam poslala MM u Vž !!  Ziher je ziher, bolje da sam ja čim više doma , čim dalje od placa i cvetja !!  A ve prosim boga da MS dobije posao, a onda nebrem ni u Prelog !!smile143

Al LOVREK, to ne znači, da nam ti nebreš napisati kaj vidiš u Vž na placu !!  Bicikla još imam i morem tirati!!Wink
Wink

Na vrh
tikvić View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2349
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tikvić Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 09:12
 Lijepo druženje i lijepi pokloni!
 Vrt  ti je prepun cvijeća, a ti bi opet trošila iz fonda za sarajevsku kavicu!
 Ne mogu da vjerujem!smile107
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 09:22
Evo jutrošnjih sličica mog dvorišta :

Uploaded with ImageShack.us

Nakon duge i suhe zime, kišice su probudile moj vrtić i sve biljčice u njemu, svaka biljčica me podsjeća na neku od vas, pa se jako radujem njihovom bujanu i skoroj svatnji !!  Sve je jako bujno !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 09:32

A posijane biljčice rastu, rastu i ja već naveliko razmišljam gdje da kojoj nađem mjesto !!  Što je sve veći problem !!

A i Jagodinim biljčicama godila je kišica !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 09:35

Pozdrave vam šaljem iz mog vrtića, okupanog današnjim sunčekom !!

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 09:37
prekrasno umiveno kišom, mlade biljčice rastu , šta ti je ovo tek niklo sa šarenim listićima 
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 09:55
Nona, ili je vrsta sikavice ili .......Cool  !!  Ma netko će ga več prepoznati !!  Idem pogledati van, možda nađem i ime !!Wink

Provjereno:  CARDUUS MARIANUM L. iliti po domaće, sikavica, trn svijete Marije !!Wink  Našla sam, ima temu, a Muhlenbergija je stavio odličnu sliku, pre-kras-na  biljka !!

Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 10:02
sylibum marianum
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 10:11
Free jutro u tvom vrtu je predivno,baš zove na šetnju,sve je okupano kišom...
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 10:15
prava mala rascvijetana bajka
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
sagare22 View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 185
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sagare22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 10:28
Baš je prekrasno sve
Clap
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 10:32
Ok, šefice, ti se ipak razumiješ više u to, od mene !!

A ja danas imam jedno iznenađenje, iznenađenje koje me je čak bacilo jedan korak unatrag !! 

Skoro mi je odcvala a ja nebi ni primjetila iako sam je stavila na mjesto kraj ulaznih vratiju, svaki dan prođem tuda barem 20 puta !!

Callinadra h.,  2 pupa su se osušila a jedan je uspo procvijetati !! Ali sa svakom slikom imao je sve manje latica, pa ga sada više nema !!

Ali nakon otpalih latica, biljka je isto krasna, ima interesantre, posebne listove, i oblik i koja je posebna !!

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 14:36
e stvarno ti je predivan vrt,a za biljkice ne brini,kod mene mjesta koliko hočeš,rado ću ih udomitismile57
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 15:16

E, Sarajka, i ja mogu udomiti još cvijeća, toliko koliko ga imam do sada !!  Hahahah  Pa ti vidi, al granica je između nas !!  Jel to dobro ili loše, za nas  !!!  Ali, ti samo kaži kaj želiš udomiti ( na pp ili bez pp-a) !!   Jer  . . . . ima jedno tajno mjesto (u mome koferu !!) smile96

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 15:26
Free, lijepo je proljeće kod tebe! Redovito uživam u fotkicama.
Lepeko se zabavite u Prelogu!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2012 u 15:31
ma ne brini,što se tiče granice baš i ne gledaju,pa mi svi prenosimo tamo vamo,no valjda će i kod mene biti neka biljčica koju nemaš pa ćeš popunit vrt,ali meni je najbitnije da ti dođešsmile99
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 162163164165166 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.