Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165166 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lovro, ti bi nam svaki dan mogla davati izvještaj na kavi čega ima na tom tvom placu !! Vidim da je opskrbljen bolje od MBM-a i Baumaxa zajedno !!
Sutra u 7.15h sam u Vž, vozim sina na razgovor za posao u Vindiji, na možda ubodem nešto, jel to na glavnom placu ili onom malom od Banfice prema tebi s lijeve strane ??Već sam tri put načnula crni fond za Sarajevo !! Neznam kak bum isplivala iz toga ?? |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Glavni plac!
Ono prema meni je buvljak, samo četvrtkom i subotom! Pređi sve naokolo, ima ih, encijana, na dva mjesta! A ostalo cvijeće....joj, ma samo da samo ne skoči u Lovrekov ceker! Šteta kaj mm delA UJUTRO, pa se nebremo sresti! Ak ga buš, sina, dulje čekala, doskoči do mene...mi se zbudimo oko pol osam, najkasnije...u suprotnom, vidimo se u Prelogu! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Joj, šteta što mi taj plac baš i nje usput... Može mi netko kupiti, a ja pošaljem lovu?
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma ne diraj taj fond za Sarajevo,reci šta ti treba od biljkica pa da nabavim kako znam i umijem,samo nemoj trošit taj fond
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Sarajka, zato sam poslala MM u Vž !! Ziher je ziher, bolje da sam ja čim više doma , čim dalje od placa i cvetja !! A ve prosim boga da MS dobije posao, a onda nebrem ni u Prelog !!
![]() Al LOVREK, to ne znači, da nam ti nebreš napisati kaj vidiš u Vž na placu !! Bicikla još imam i morem tirati!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Lijepo druženje i lijepi pokloni!
Vrt ti je prepun cvijeća, a ti bi opet trošila iz fonda za sarajevsku kavicu! Ne mogu da vjerujem! ![]() |
|
![]() |
|
Evo jutrošnjih sličica mog dvorišta :
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Nakon duge i suhe zime, kišice su probudile moj vrtić i sve biljčice u njemu, svaka biljčica me podsjeća na neku od vas, pa se jako radujem njihovom bujanu i skoroj svatnji !! Sve je jako bujno !! |
|
|
|
![]() |
|
A posijane biljčice rastu, rastu i ja već naveliko razmišljam gdje da kojoj nađem mjesto !! Što je sve veći problem !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A i Jagodinim biljčicama godila je kišica !! |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno umiveno kišom, mlade biljčice rastu , šta ti je ovo tek niklo sa šarenim listićima
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Nona, ili je vrsta sikavice ili .......
![]() ![]() Provjereno: CARDUUS MARIANUM L. iliti po domaće, sikavica, trn svijete Marije !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
sylibum marianum
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Free jutro u tvom vrtu je predivno,baš zove na šetnju,sve je okupano kišom...
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prava mala rascvijetana bajka
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
sagare22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 185 |
Baš je prekrasno sve
![]() |
|
![]() |
|
Ok, šefice, ti se ipak razumiješ više u to, od mene !!
A ja danas imam jedno iznenađenje, iznenađenje koje me je čak bacilo jedan korak unatrag !! Skoro mi je odcvala a ja nebi ni primjetila iako sam je stavila na mjesto kraj ulaznih vratiju, svaki dan prođem tuda barem 20 puta !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Callinadra h., 2 pupa su se osušila a jedan je uspo procvijetati !! Ali sa svakom slikom imao je sve manje latica, pa ga sada više nema !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Ali nakon otpalih latica, biljka je isto krasna, ima interesantre, posebne listove, i oblik i koja je posebna !! |
|
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
e stvarno ti je predivan vrt,a za biljkice ne brini,kod mene mjesta koliko hočeš,rado ću ih udomiti
![]() |
|
![]() |
|
E, Sarajka, i ja mogu udomiti još cvijeća, toliko koliko ga imam do sada !! Hahahah Pa ti vidi, al granica je između nas !! Jel to dobro ili loše, za nas !!! Ali, ti samo kaži kaj želiš udomiti ( na pp ili bez pp-a) !! Jer . . . . ima jedno tajno mjesto (u mome koferu !!) ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Free, lijepo je proljeće kod tebe! Redovito uživam u fotkicama.
Lepeko se zabavite u Prelogu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ma ne brini,što se tiče granice baš i ne gledaju,pa mi svi prenosimo tamo vamo,no valjda će i kod mene biti neka biljčica koju nemaš pa ćeš popunit vrt,ali meni je najbitnije da ti dođeš
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 162163164165166 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |