Slike kaktusa i njihova imena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 52> |
Korisnik | |
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pinus izbor ti je super,kao i obicno
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Ovaj gimnić je odličan. Čak su i sami pupoljci stvarno atraktivni.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
lijepo ste se svi ponovili. Hannah87 mogu samo potvrditi njenju ID za stenocactus, imam ga i ja pa smo već prošle godine svi zajedno potvrdili da se radi o njemu.
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
I ja sam malo kupovala prošlu subotu kod Bešlića
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Lijepo, lijepo! Izgleda da je Bešlić omiljena destinacija
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Wow,divni kaktusici,posebno ovaj zadnji sa 100 pupoljaka.U mom gradu nema Beslica
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
Hannah87 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 107 |
Hvala, moon!
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Krasne prinove Miss M. Naročito mi pada u oči onaj senilni „starac“ sa prve slike. Možda ga Bešlić donese na Floru. Nikada se ne zna . Već ga zamišljam u jednoj finoj terakotnoj teglili onako ispostavljenog između ostalih „mladih“ kaktusa. Daj ispiši imena kaktusa ako ti nije teško da malo treniramo (treniram) ID. Nešto znam ID ali ne sve. Čini mi se da 4 od ovih tvojih 12 imam u zbirci. Slažem se da je opasno po novčanik ako si blizu Bešlića. No, ja trošim na njega u MBM- u kada dođem u Zagreb. Samo tamo ne donosi tako lijepe primjerke pa na moju sreću ne trošim previše.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
prva slika eriosyce senilis do njega ferocactus glaucescensv inermis ili f. nudum,dolje gyimnocalycium koji još nisam ID ali mislim da je multiflorum s njim na slici thelocactus rinconensis i astrophytum asterias ne znam točno koji oblik, grupna slika okomiti redovi parodia mislim comparana, neochilenia napina i mali thelo rinconensis, mammillaria baumi, gimno mihanović, gymno horsti, 2x gimno bruchi,još jedan astrophytum , mammillaria mieheana, notocactus koji znat ću kad procvate, astrophytum hibrid asteriasa,
ferocactus glacescens, thelocactus hexaedrophorus, mammillaria schwarzi, mammillaria painteri, echinopsis kratockvilleana |
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Miss M., Mammillaria schwarzii imam i ja. Moja još nije cvjetala. Gledam njene slike po netu i vidim da ima cvijet žute boje. Kod tvoje Mammillaria schwarzii je cvijet roza boje !?
|
|
![]() |
|
![]() Danas sam kaktuse konačno iznio van. Mislim da kaktuse do sredine jeseni neću više premještati. Ovo je približno trećina moje zbirke kaktusa: |
|
![]() |
|
![]() |
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Pinus ta tvoja kolekcija kaktusa ali i sukulenata jednostavno oduzima dah.
Ja molim prepoznavanje ovog, i ako se ne varam cvijetati će ? ![]() By belicasmelica at 2012-04-25 ![]() By belicasmelica at 2012-04-25 i također ovih beba ![]() By belicasmelica at 2012-04-16 ![]() By belicasmelica at 2012-04-10 |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
zmaj ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 317 |
Evo danas je bilo malo presađivanja.
![]() ![]() Molio bih pomoč kod identifikacije bodljića sa druge slike. |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
belica drugi je pitaja, a treći bi mogao biti neki adromischus
|
|
![]() |
|
Nana ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 332 |
(O)smijeh je najbolji facelifting
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |