Krumpirov grm - Solanum Lycianthes rantonnetii |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 26> |
Korisnik | |
Medicandy ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Travanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala ti belica na odgovoru, posebice za ovo sa željezom, vidiš nije mi palo na pamet. Sad jedno tupasto - čime najbrže nadohraniti taj nedostatak? Vidjet ćeš na slikama da sam ga pomalo brutalno orezala, izbijaju ali jako jako sporo.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
moraš kupiti tekuće željezo i zalijevati prema uputstvima. u nekoj poljoapoteci ili sl.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Lovro,kako tvoj krumpirko?
Moj ,pa sada niš još ne vidim,samo štap!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Joj, drage moje!
Onaj moj starac za sad ne daje nikakve znakove života! Al ko zna, čuvam ga još i tetošim, možda propupa! Na tavanu imam njegova 2 "čukun unuka" koji se već spremaju cvasti! To mi je radost za ovu tužnu situaciju! |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Medycandi, možeš ga zalijevati i gnojivom od koprive (bio verzija željeza u domaćoj radinosti)
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
joj ja sam vam jako sretna,več sam odustala da će nešto biti od moga,kad ono danas pri dnu vidim dva mala pupa,skakala sam od sreće
![]() ipak je živ,samo da nam sad dođe sunce.....
![]() |
|
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
I ja imam veselu vijest, bolje reći mlaku....još me drži u neizvjesnosti onaj moj starac...danas sam opet malo prikraćivala grane u nadi da vidim dal je živ, i zelene su...nada umire posljednja!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
moj krompirko cvjeta
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
kao što sam ti već rekla.. hoćeš da mi kontinentalci budemo ljubomorni?
šalim se draga uživaj u njegovim ljubičastim cvjetićima. ja ga obožavam jer je neumoran kad krene. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
belice
![]() evo njegovih cvjetića ,stavrno su lijepi ,uzivam u njima ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
kamenjar tvoj je otvorio sezonu ove godine
![]() a ja sam vesela jer svekijev izbija iz zemlje |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga,i ja uživam u tvom,jer moj je
![]() ![]() evo njegovih cvjetića ,stavrno su lijepi ,uzivam u njima ![]() [/QUOTE] |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Evo uslikala sam i ja svoja dva danas, tek toliko da vidite koja je to razlika u klimi, pa i na ljubimcima naravno. Moji su još daleko od cvijetanja
Ovo je mama ![]() By belicasmelica at 2012-04-25 a ovo beba od lani- nekak je naprednija ![]() By belicasmelica at 2012-04-25 |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
wau ,lijepo si oblikovala stablasicu..ja u veljaci uzela grancicu i primila mi se izbacuje listice,mislila sam stabalce oblikovat al vrh mi se osusio...sta da radim ?
|
|
Vir |
|
![]() |
|
hm , pa kako ti se vrh osušio ? ja sam ovu drugu oblikovala ko od šale, reznicu sam uzela lani u 4 mj, kad se primila za nekih mj. dana poludila je i do kraja ljeta je rasla i rasla, a ja sam samo skidala postranične grane. Vrh se otkine tek kad ti glavna grana dosegne visinu koju želiš, tada se potiče grananje krošnje. stavi sliku te da vidim o čemu pričaš.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kamenjar, najgornju granu (ako je još mekana) usmjeri uz štap i nju ostavi da raste uspravno. Sve ostalo radi kao da imaš pravi vrh.
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
hoya to i jest jedna grana tj grancica,stavila sam stapic uz nju i lijepo mi je ravna ,sa starne tjeraju listici ,ja ih kidam,al vrh me sikira jer se suši ..neznam belice kako se desilo da se susi..nista,ako ne uspijem onda cu od ovog krompirka sa slike kasnije otkinut grancicu i pokusat ponovo
|
|
Vir |
|
![]() |
|
evo ga i bijeli krompirko
![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
nisi odolila zar ne
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1617181920 26> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |