Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 277278279280281 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lorica 10 hvala ti na šetnji.
Free baš sam se zamislila nad tvojim komentarom i shvatila sam da imaš potpuno pravo.Nije me bilo od četvrtka i danas sam stvarno klečeći po onoj vrućini plijevila(dvije vreće od 80l pune),a to je tek početak....Ali svi smo mi ovisnici i vjeruj mi da sutra vidim drvo ili grm koji nemam, on je moj.Zadovoljstvo je puno veće od boli u leđima (ionako prođe za nekoliko dana). ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Eto, vidiš, o tome ti ja pričam, a uskoro će TM morati samo kositi stazice oko ovakvih otočića a ti ćeš puzati na koljenima, da uspiješ okopati i popljeviti da svo cvijeće dođe do izražaja !! Svi krenemo uspravni a završimo na koljenima !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ova kombinacija prelijepo izglada !! Sve se bojim da ćeš još mnogo ovakvih djelova za cvijeći otrgnuti od travnjaka !! Tako to krene, sadiš drveće, pa grmlje a onda dolaze na red cvatući otoci i poluotoci !! I sve se pretvori u more otoka i otočića !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
znamo mi da ti voliš čeprkati oko svojih biljčica, i to punom parom, uostalom to nam sve i pokažeš
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Evo vratih se ja na svoj brijeg,lijepo se malo odmoriti,ali još je veće zadovoljstvo opet sve uređivati oko mojih biljčica.
Anaida dijana7566 Anabistrica Retriver Sara rosa 2 Svima hvala na šetnji,lijepo je vidjeti nekog i kad ja nisam tu. ![]() Anabistrica clematis je iz Bauhausa i prije ovog vikenda bilo ih je još po 29,0kn. |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
sve ti je prekrasno pravi mali raj
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
proljetne fotografije tvoje cvjetne oaze su zaista divne...vrtek si prekrasno uredila s mnogo lijepih biljaka tako da izgleda čarobno i elegantno.
lijepi pozdrav
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Tvoj breg je svakim danom sve ljepši, a Clematis Guernsey Cream ti je prekrasan. Gdje si ga našla?
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Stvarno sam uživala u jutarnjoj šetnji tvojim vrtom.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prelijepo je kod tebe, zaista.. Oaza ljepote na bregeku!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
azriela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
prekrasan je..obožavam ih
|
|
dosadna ko tekut
|
|
![]() |
|
Je Horti,ono je hypericum olympicum ,hvala ti.On je uvijek pun cvijeta i ništa mu ne smeta.
Belina hvala ti što si prošetala mojim vrtom. ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga ,Tvoja cvijetna oaza na brijegu je ![]() Prošetala sam i za danas mi je ljepote dosta ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Mislim da je ona biljka ispod viburnuma - hypericum olympicum ( nju si i meni donijela? )
Clematis je genijalan. Ma kod tebe je sve lijepo i posebno.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Sad sam si zapisala, nisam imala pojma da sam ga sijala, niti sad se ne sjećam.
Ponovno jedna lijepa i ugodna šetnja tvojim stvarno divim vrtom
|
|
![]() |
|
Lantana hvala ti na šetnji.Ono plavo je Linum perenne.Vidim da sam negdje pogrešno napisala,prsti mi prebrzo lete.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 277278279280281 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |