Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 251> |
Korisnik | |
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasan vrt, koliko samo cvijeća imaš!
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasan je tvoj vrtek suncem okupan
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
prekrasno!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Divno je prosetati tvojim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Draga Free tek se noćas javljam na tvoju temu. Drago mi je da sam uspjela posjetiti tvoj vrt u živo,koji je prekrasan...Donesla sam prekrasne dojmove o tvojim biljkama, a donesla sam i hrpu tvokih biljaka koje već uredno rastu u mom novom vrtu...Hvala ti još jedamput na gostoprinstvu i na biljkama koje si mi velikodušno iskopala...Žao mi je da smo od brzine zaboravile biljčice za Korjenka. Ja sam ih tražila i već sam te mislila kontaktirati ali sam vidijela na slici da su ostale kod tebe...Korjenko je već sve identificirala ali moram dodati da je biljčica koju si posadila sa sukulentom koji ima bijele cvijetiće na slici 1.jedna krasula koju sam nedavno kupila i trebala bi cvasti crvenim cvijetićima...
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
free voljela bih da imam više vremena pa da mogu pogledati slike iz tvog vrta od početka, u jednom điru, za ovih par zadnjih stranica mogu samo reći - prekrasno i bujno
a još... |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Godila mi je jutarnja šetnja tvojim vrtom,preljepo ti je
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Vrt ti je prepun prelijepih detalja, a ovo mi je baš čudeno, što je to?
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Svim svojim gošćama u vrtu zahvaljujem na posjeti slikom jezerca i prelijepim javorom !!
![]() Uploaded with ImageShack.us Danas smo htjele ići na sajam cvijeća u Prelog, ali kak Mira veli: nije bitno kome je namjenjeno nego kome je bilo suđeno !! E, pa nama nije bilo suđeno, pa me je mali kaktus tješila, lopatom, i ja se vratila sa sajma koji nisam ni vidjela, sa prtljažnikom punim cvijeća !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Žuta graničica malog kaktusa, koja je preplavila cijeli forum, ma koliko je mali kaktus dijelio, još uvijek ima 3 ogromna grma !! Iako je za mene jedan prepolovila, to se na njezinom ni ne primjeti !! Neznam koje to čarolije baca mali kaktus ! Ali dokazano, kod nje djeluju, moram je zamoliti da pocopra malo moje grmiće !! I grmić astibe tj pola i jedna mladica klematisa sa korjenčićima su se preselile k meni !! Iako sam napisala da nisam bila na sajmu cvijeća, moram vam pokazati moj sajam cvijeća !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Encijan konačno procvijetao !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Kila mesa manje na sutrašnjem stolu, ali ja imam konačno lavisiju !!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Puzajuću gazaniju ali i još dvije prelijepe sam dobila od seke za završetak uređenja njezinog kamenjara, slatka nagrada !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Kalikantus procvijetao i zamirisao moje dvorište !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Trišine haucerice, za koje sam mislila da su nestale, zadnja kišica je probudila i mene beskrajno obradovale male Trišice !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us I jedna i druga vrsa ivice je odlučilo procvijetati !! ![]() Uploaded with ImageShack.us I mirina biljčica ne iznenađuje !! ![]() Uploaded with ImageShack.us I Bebolinina bananica počela se razbacivati listićima !! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us Zlatnoglavica će za koji dan procvijetati !! I sada, jedna pauza !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Idemo se još malo pržiti van !! Idem posijati još dvije ture graška i krastavaca, e sada sam se sjetila još nekaj kaj moram pokazati !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Nakon 32 godine uređivanja vrta, proljetos rano, posijala sam BOB !! Uprkos svim upozorenjima da bude pun crnih ušiju !! Ali morala sam probati jer mi je cijela biljka prekrasna, a valjda će biti dobar i u tanjuru !! |
|
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ako se pojave uši pokušaj ih tuširati sa vodom od 24 satnih kopriva .meni je uspjelo,ali moraš dok još nije jako napadnut.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zavirirla sam k tebi, drago mi je da ste se bar Mali Kaktus i ti lepeko podružile, a sajmova cvjetnih bude još...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Meni je lani mlada blitva bila krcata uši, dva puta sam ju špricala sa 24-satnom koprivim i svih sam potamanila. Ta otopina koprive je prva liga!!
Jučer sam mislila i na tebe i na M. Kaktus , opljevila sam žute graničice -krcate su pupoljcima i ajuge već lijepo rastu u crveno-sivoj zemljici
![]() Meni je lewisia cvala samo prve godine kad sam ju kupila, lani i ove godine ništa, ali sad sam ju posadila u jedan vrtić i ostaviti ću ju preko zime vani.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prošetala sam, teško je tebe pratiti kad imaš toliko prostora i još više biljaka.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Evo nas opet na kavi!!
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Ajama i Korjenko, na špricanje s korivom sam i mislila tamaniti ove crne vražiće, ako se jave, a možda ih neće ni biti!!
Anaida, mislile smo i na tebe !! Pa i na Lovru !! Klimatis, sve ljepše i kod mene ali bome i kod tebe !! Cure hvala na posjeti i naravno da se osječam dužnom pa posjet uzvračam !! Otok, mene je isto toliko teško pratiti po vrtu - koliko i tebe !! Ali bilo u kome sam dijelu vrta, od ulaznih vratiju me vidiš !! Osim ako se dobro ne sakrijem!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Već sada ti je lijepi bob, a uz malo truda vjerujem da ćeš i uživati u njegovom okusu. Samo se drži ajaminih uputa za suzbijanje uši.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Prelijepi prvomajski dan me izmamio s fotićem van i opet mislim da ću pretjerati sa slikama !! Uglavnom, svaki metar kvadratni u mome vrtu pretvorem je u pravo slikarsko platno !! Nadam se da će vam biti ugodno za oko !!! Uživajte !! Prvo, svježe ubrane đurđice, kutija cigareta je za usporedbu veličine, da vidite koliko su velike!! Nisu šumske već vrtne domaće, tj kupljene pred dosta godina u nekom Bau-hau centru!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ova sličica je za Horti, da se uvjeri da svoga nije trebala saditi u teglicu, iako i ima plitak korijen, bez problema je prezimio vani nezaštićen !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Zadnji mraz je pofurio sve pupoljke koji su bili spremni za otvoriti se, a ovi koji sada cvaru su još bili zaštićeni svojim košuljicama, pa sada prelijepo izgledaju !! I za čudo, još ih je pono ostalo !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 163164165166167 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |