Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anaida  - vrt, cvijeće, kamen, dom...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 245>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Svibanj 2012 u 21:52

Pozdrav smile113

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 12:42
Drage moje, hvala vam puno na posjeti i lijepim riječima.. Jedna slikica je zaista zato jer je sve slično kao i minulih sezona, kad se rascvjeta vrt stavit ću još slikica.

Moon, nisam pošišala loniceru, nije ušla u kadar Smile . Raste i sprema se cvjetati..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2012 u 06:13
Belice, Belice - raduje me da si me pronašla i prošetala mojim vrtekom..
A svekrva zaista je dobra - ja sam imala sreće.
Pusa i dođi mi opet!

Bromi moja draga - uvijek me veseli kad te vidim kod sebe!

Mari - našla si slikicu iz nekih prošlih sezona, iz godine u godinu mijenja se izgled vrteka ali klinčeke uvijek negdje  imam jer ih jako volim i podsjećaju me na baku i djetinjstvo..
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 23:00
Anaida, veseli me vidjeti novu sličicu. Da li si to loniceru pošišala
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 20:34
anaida uzela sam si godišnji u tvom vrtu... gledam od prve stranice , divim se trudu koji si uložila u svoj raj, učim, smijem se. Baš uživam.

Moram ovo ponoviti jer sam se tak dobro nasmijala... Svekrva ne živi s nama - pa je dobra LOLLOLLOL  A, ponekad, sam i ja njoj dobra snaha (za sina jedinca) LOLLOLLOL   -  uh te svekrve.

.

belica,zagreb
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 22:56
smile71slikica ..eh kako bi bilo lijepo prosetat ovim vrtom...
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 10:41
Evo nama lijepih slika za uživanje. 
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 09:20
Može još sličica da ne moramo navirivati preko ograde smile78
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 21:36
Jedna, ali posebno draga sličica danas. Krasno je kod tebe kao i uvijek Clap. Nemoj da te opet dugo čekamo Wink
život je more
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 06:54
bas ti se sve razraslo u kamenjaru ,super je 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2012 u 09:20

Alisum je prekrasan, a ono što je počelo cvjetati (crveno u sredini) što je?

Time is something you can never get back..
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 21:23
preekrasno,ajd stavi jos koju smile143
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 06:37

Šarenilo proljeća

i encijan, dar naše Free, prvi je put cvao kod mene.

P.Bosmans
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2012 u 19:58

Mogu li doći do tvoje kamene ograde kada procvijeta lonicera, da udahnem punim plučima i dugo zadržim njezin miris u sječanju ??  smile78
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 11:15
smile64ovo tvoje šarenilo proljeća, ma evo ti još jedan cvjetaksmile75, negdje ga uguraj da ti slučajno nebi bilo gdje praznoWink
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 10:04
da mi je vidjeti kad budu u punom cvatu

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 22:43
Zbog slicicesmile78
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2012 u 09:29
Obožavam žutu boju u kamenjaru tako da si me stvarno razveselila,prekrasno.
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2012 u 06:06
Draga Free, naravno da možeš doći, ne samo do ograde nego na kavicu jer tada bi već i proljetno-ljetna kava mogla biti kod mene!!

Draga Misty, crveni se javor crvenolisni..
P.Bosmans
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 21:25
Pa i jedna je dobraTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 1213141516 245>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.