Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 251> |
Korisnik | |
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ušetala sam k tebi malćice večeras. pod lagerica misliš lageostremija? živa znači na kontinentu? Ja sam ove god odlučila pokusno riskirati jednu i nadati se najboljem.
lewisia me fascinira.. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A kod mene procvijetali Hortini pakujci, sjeme sam sijala lani !!! ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us I mačuhice još cvjetaju kao velike, cvijet do cvijeta !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Iako su kupljeni jaglaci već davno odcvali, ovi koji su posađeni lani najesen, cvatu jako bujno, pravi su rascvijetani grmići !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dolazim ja sutra da u živo uživam u tvom lijepom vrtu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() Uploaded with ImageShack.us Odrezana glava mog crnoglavca se drži začuđujuće dobro, možda ipak uspije zakorjenjivanje !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us prva sličica je biljčica od Hamare a druga sa šetnje po vrt, centru u VŽ, sve tri su se zakorjenile i već tjeraju grančice !! Hamarina nakon 4 mjeseca a varaždinke nakon 2-3 tjedna !! |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Evo bila malo u posijeti
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Miro, jako žalosna srca moram te razočarati jer sam i ja jako razočarana, žalosna, ljuta, jadna, jer od svih biljaka kaj sam zakorjenjivala, sa tvojim leptirićem nisam imala sreće, kiksala sam ili ja ili on, možda mu je svega bilo dosta i nestao je iz teglice !! Ali znam ženu koja radi u jednom rasadniku koji ih drži, pa će mi javiti ćim budu za prodaju !! A kad dobijem poziv, jedan odma putuje k tebi !! ![]() Anaida, hvala na ovoj važnoj obavijesti, idem ga odma orezati !!! ![]() Camelia i Milica, hvala na posjeti !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Šetnja tvojim vrtom uvijek mi je ugodna,a posebna ti je slika zalaska sunca.
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Free, evo i mene do tebe. Baš sam ovih dana muku mučila s rezanjem bambusa, jer ga je ova zima oštetila i sada moram o čekati da nam potjera i naraste iznova.. I ti svoj poreži, potjerat će iz korijena.. Lijepa je šetnja tvojim vrtom!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Free dali ti je već ovakav?
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Dok još uvijek strepim da li su močvarci preživjeli zimu, dočekala sam se i prvih maleckih zelenih listića Tikvičevog bambusa, dok Anaidin, i Muhlin još spavaju, a strepnju utapam u cvijetičima lavisije, koja ima sve više otvorenih cvijetića !!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Sličicom jučerašnjeg zalaska sunca, na preslatkoj parcelici polu livade i polu šumice, koja mi je konačno zatvorila finacijsku konstrukciju za put u Sarajevo, opraštam se za danas od vas !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Svi sukulentići su iznijeti na sunčano mjesto, pa nek uživaju nakon duge zime !! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Bijele jesenske anemone, morala sam na proljeće preseliti jer su bile previsoke za dio gredice kraj staze !! A ova malecka je nikla metar daleko ispod folije i kamenja !! Ako se već toliko mučila, nek ostane, neću je micati,! Barem ču vidjeti da li će izdržati ljetno užareno kamenje !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Vide se listići paprati koju sam zasadila u panj !! Ova koju sam svakodnevno zalijevala, najkasnije je poćela listati, a ostale su već prava šuma !! ![]() Uploaded with ImageShack.us U skoro svakom paketu kaj sam slala našla se lani i koja hosta, dugo sam mislila da ove godine neće biti nikaj od njih, ali sada su krenule !! ![]() Uploaded with ImageShack.us I haucerica sa koraljnim cvijetičima je procvala !! ![]() Uploaded with ImageShack.us I jedna lagarica mi je prolistala, istina, iz korjena je potjerala grančice, da li će olistati i više grane, držim fige !! Druga lagerica još spava, nadam se ne vječno !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Dok se phloksići još drže, sustižu ih trojački klinčići !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Zimus su pakujci čuvali sjeme potočnica a sada potoćnice čuvaju vlagu za pakujce, Hortine naravno, koji su počeli otvarat glavice !! |
|
|
|
![]() |
|
Prelijepi prvomajski dan me izmamio s fotićem van i opet mislim da ću pretjerati sa slikama !! Uglavnom, svaki metar kvadratni u mome vrtu pretvorem je u pravo slikarsko platno !! Nadam se da će vam biti ugodno za oko !!! Uživajte !! Prvo, svježe ubrane đurđice, kutija cigareta je za usporedbu veličine, da vidite koliko su velike!! Nisu šumske već vrtne domaće, tj kupljene pred dosta godina u nekom Bau-hau centru!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Ova sličica je za Horti, da se uvjeri da svoga nije trebala saditi u teglicu, iako i ima plitak korijen, bez problema je prezimio vani nezaštićen !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Zadnji mraz je pofurio sve pupoljke koji su bili spremni za otvoriti se, a ovi koji sada cvaru su još bili zaštićeni svojim košuljicama, pa sada prelijepo izgledaju !! I za čudo, još ih je pono ostalo !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Već sada ti je lijepi bob, a uz malo truda vjerujem da ćeš i uživati u njegovom okusu. Samo se drži ajaminih uputa za suzbijanje uši.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Ajama i Korjenko, na špricanje s korivom sam i mislila tamaniti ove crne vražiće, ako se jave, a možda ih neće ni biti!!
Anaida, mislile smo i na tebe !! Pa i na Lovru !! Klimatis, sve ljepše i kod mene ali bome i kod tebe !! Cure hvala na posjeti i naravno da se osječam dužnom pa posjet uzvračam !! Otok, mene je isto toliko teško pratiti po vrtu - koliko i tebe !! Ali bilo u kome sam dijelu vrta, od ulaznih vratiju me vidiš !! Osim ako se dobro ne sakrijem!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Evo nas opet na kavi!!
![]() ![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Prošetala sam, teško je tebe pratiti kad imaš toliko prostora i još više biljaka.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Meni je lani mlada blitva bila krcata uši, dva puta sam ju špricala sa 24-satnom koprivim i svih sam potamanila. Ta otopina koprive je prva liga!!
Jučer sam mislila i na tebe i na M. Kaktus , opljevila sam žute graničice -krcate su pupoljcima i ajuge već lijepo rastu u crveno-sivoj zemljici
![]() Meni je lewisia cvala samo prve godine kad sam ju kupila, lani i ove godine ništa, ali sad sam ju posadila u jedan vrtić i ostaviti ću ju preko zime vani.
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Zavirirla sam k tebi, drago mi je da ste se bar Mali Kaktus i ti lepeko podružile, a sajmova cvjetnih bude još...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8485868788 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |