franica - prvi radovi :) |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Korisnik | |
franica ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 04 Svibanj 2012 u 16:23 |
Evo i mene tu...
otvaram temu a radovi stižu uskoro
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro nam došla i duuuuuuugo se družila s nama... ![]() ![]() nestrpljivo čekam(o) radove... ![]() tu sam tek kratko vrijeme, ali tete salvete su ti toliko krasne žemske da se osjećam ko da sam oduvijek s njima... vidjet ćeš i sama... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Okić ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 796 |
Dobro došla, veselimo se novim članovima. Jedva čekam radove
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
I ja.Heeej,danas je već 8.svibanj!Daj nam nešto.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
dobro nam dosla
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
franica ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 13 |
baš kao za inat , bratu krepao monitor na koji se šlepam.
Čim proradi eto i mojih radova.
|
|
![]() |
|
magaly ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 62 |
heeej |
|
![]() |
|
magaly ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 62 |
čekam
![]() |
|
![]() |
|
[IMG]http://i46.tinypic.com/2w236v5.jpg[
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pomazem franici
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lijepa ti je tacna
![]() |
|
![]() |
|
tko zna kako če ovo izgledati i dali će se uspjeti vidjeti.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
super je..bravooooo..jeee uspjela si lalalala :D..
drugi put rotiraj slike prije upload-a ![]() |
|
![]() |
|
evo ovo je još dio mojih radova.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bravo
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Tako mi je slatka ova stolica da sam je morala zarotirati da se bolje vidi.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
sve se vidi i sve jaaaaaaako dobro izgleda... ![]() ![]() ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
franica, da nije bilo pomoći ne bi vidjeli tvoje prekokrasne radove!!!!!!!!!!!!!samo naprijed.....ide mi.u dekupažu...ide mi.........
![]() |
|
![]() |
|
evo me ponovo sa mojim črčkarijama
očito da su mi stolci najmiliji ![]() ![]() ![]() ![]() ali tegla mi je ipak najslađa i šašava poput mene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ova mala polica ![]() ![]() ![]() eto to je to za sada. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |