Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 64> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sad se odmaraju
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
malo jorgovana
![]() |
|
![]() |
|
dipladenije preživjele zimu
![]() |
|
![]() |
|
moj ljepotan,čempres
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pieris debutante
![]() |
|
![]() |
|
ZA SVE FORUMAŠE
![]() |
|
![]() |
|
maza ČUPKO
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
jaca divno je cvijeće, ali najviše me zainteresiralo, gdje si i kako držala dipladenije zimi ?
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
tvoj vrt, orhideje
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
[QUOTE=Jaca123]Hvala ti,ali kad vidim tvoje i ostalih cura mogu se sakriti U tvome vrtu sam prvi put, što nije ni čudno, jer toliko novih cvjetkoljubaca je ovog proljeća, pa se jednostavno ne stigne sve pregledati !!! Pa ti i ja želim srdačnu dobrodošlicu iako sa malim zakašnjenjem !!! A ova tvoja rečenica, kada vidiš cvijeće ostalih cura, i da se možeš sakriti, ne brini, svi smo se tako osječali kada smo počeli predstavljati svoj vrt!! A tako se i još danas osječamo kada zalutamo u neko zbilja prekrasnu cvijetnu oazicu !! Lijepi pozdrav ti ostavljam do sljedeće posjete !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
FREE hvala ti na podršci,ja sam cijelu zimu gledala forum i sa vašim cvijećem uživala,tako da imam osjećaj da vas sve osobno poznajem, vesele i drage
![]() |
|
![]() |
|
hvala i tebi LORICA
![]() |
|
![]() |
|
Dipladenije sam držala na prozoru,a ispod je radijator.tako da su bile na toplom.
|
|
![]() |
|
skimija
|
|
![]() |
|
malo kućnog cvijeća,dok mi kčer ne vrati fotić
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
hvala na odgovoru za dipladenije, a ja sam svoje držala onda krivo očito jer moje su otišle u vječna lovišta. Ja sam ih kao baš klonila od radijatora. Uf. sad znam.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
imas lijepoga cvijeca al morala sam izdvojit ovu sliku jer je predivna ,kako se samo izvalio ![]() crassulu ovatu iznesi van,polako je privikavaj na sunce i kad se navikne onda je stavi na cjelodnevno sunce bit ce joj ljepse nego u kuci |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Sve je lijepo kod tebe, baš sam uživala. Čipko mi je
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
krasna ti je ona ljubičasta petunia, a i kako se zove cvjetić u visećoj košari tamno, svjetlo zeleni?
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |