Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 165166167168169 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 18:43

Uploaded with ImageShack.us

Snježne grude, stare i preseljene, poćele su cvasti kao i praseljen veliki grm nježnoroza vejgele!!

A i lila rodić je poćeo otvarati prve cvjetove !!

A i mini crveni rodić, iako dosta nastradao od zime, pokazao mi je koji cvijetić iako cvate sredinom ljeta !!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 19:01
Za ove ljepotice je rezerviran prozor na južnoj strani,  samo da krenu, i ove godine imam zavjesu od ruselija !!

A nakon dvije godine, dočekala sam da procvate i kamenita trava......

Ali i dvogodišnji crveni orijentalni mak od Horti !!!

Konačno sam ugledala pupoljak !!smile94

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 19:21
prekrasno  Clap
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 19:27
Free slike su ti prekrasne posebno ljubičasti rodić.Jesi li ruselija sama uzgojila ili kupila?Gledala sam na sajmu u Ludbregu i bile su dosta skupe.
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 22:02
i ja se slažem da je ljubičasti rodendron fantazijaClap
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 22:25
Camellia, i lani sam od svoje ruselije zapelcala 6-7 teglica i podijelila !!  A i ove su zapelcane, pred par dana, i sada samo čekam da počnu listati i tjerati mladice !!  A koliko su koštale u Ludbregu, pa nisu tako teške za zapelcati !!  I ja sam se tek lani susrela prvi put s njima ali meni su bile super lagane i za održavanje moje-Antonijenepreko zime a i lagane su za zakorjenjivanje !!  Moja lanjska je tolika da bi mogla zapelcati još 10-tak teglica !!  Ali nju sam već smjestila na sunčano mjesto i prihranila i sada čekam prve crvene slapove !!!

Blue sky, moj rodić ima prekrasnu boju cvijeta ali cvijetovi nisu tako krupni i brojni kao lani, dosta ga je ošinula zima i ledeni vjetar !!  A zbog  boje koju obožavam, pokušat ću zapelcati par grana iako vele da je zakorjenjivanje prilično teško !!  Ali kod mene ne uspije zakorjenjivanje jednostavnih biljaka a sa kompliciranim ispadne prelako, pa se nadam da će tako biti i s ovim!!  Iako je i krvavocrveni rodić prekrasan, pa bi i snjim mogla probati !!  Napravit ću jedno sjenovito mjesto gdje ću probati zakorijeniti  neko grmlje!!

Curke , hvala na posjeti mome vrtu !!smile78

Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 22:57
Free, lijepo je i rascvjetano u tvom vrtu, rododendron je predivan.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 23:17
krasni rodići, snježene grude, a prozor s ruselijama - već ga mogu zamisliti
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 01:38

smile199 sam tvojim vrtom. Čuvarica nije lajala. Clap

znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 06:08
Prekrasno ti je u vrtu vrijednice draga! Nisam znala da imaš stabalce s tim bijelim grudicama, a nevjerojatno da je već u cvatu! smile39
Time is something you can never get back..
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 06:39
Stigla i ja k tebi uživati u slikama! Proljeće je krasno kod tebe, svaki dan nešto novo i lijepo vidimo!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 08:50
pakujac pored plavih potočnica super izgleda...Tongue
Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 08:51
Objavljeno: Jučer at 18:25 što je to sa žutim cvijetom na prvoj slikice?
Kod teba teba doći i uživati,prekrasno SVE.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 10:13
sve ti je tako prekrasno ,a jos kad to sve procvijeta bit ce prava cvijetna rapsodijasmile57
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 10:29
Lijepo kod tebe, ko i obicno :) moram priznati ruselija mi se nije primila:( radujem se vidjeti tvoje, dok budu u zanosu!
Neka se sve zeleni
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 13:58
Originalno poslano od člana arim arim napisao:

Objavljeno: Jučer at 18:25 što je to sa žutim cvijetom na prvoj slikice?
Kod teba teba doći i uživati,prekrasno SVE.

Dobro sam se namučila da skopčam na kaj žutoga si mislila !!  Arim, to je zlatna kiša, stabalce !!   Da sakupim sjemnke ??Wink

A lani sam stavila na zakorjenjivanje i reznice, pa ako se zakorijene, Wink!!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 14:09
Ajmo od zadnjeg posta:

Klimatis: Neznam kako ti nije uspjelo zakorjenjivanje, meni to ide kao od šale !!  Sunčano mjesto, redovito cuckanje vodicom i poklopljeno flašom !!  Ok, budem još jednu turu zalepcala, valjda se mama ruselija nebu bunila !!

Misty-da, snježne grude kod mene kasne sa cvijetom, jer sam ja u maloj dolini gdje se zadržava dulje hladan zrak !!  Stabalce je staro 30-tak godina ak ne i više ali je pred 2-3 godine preseljeno, pa još ne tjera mlade izboje, još se koleba dal da raste il ne !!  Čak nema ni puno listova ali cvijeta !!

Carol, a da znaš kak su fine kavice u mom vrtu !!  Mogle bi se skupiti vi sa lepih zagorskih bregi i dojti malo v Međimurje !! 

Moon, Misty, Liliie, Anaida, cvijetićljubac, Rosa, Klimatis, Arim ....hvala vam na posjeti, jako ste me razveselile !!smile78

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 14:17

Ovo je moj zimski vrt jutros ..........sve gospođice su na kolektivnom tuširanju vani !!!  A stazom se jedva jedvice može prolaziti !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 14:21

Pogled kroz prozor zimskog vrta, mjesta s kog uživan u kavici !!!smile78  i   smile219    !!!

Na vrh
Emilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1664
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Emilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 14:31
Jedva čekam zavjesu od ruselija!

Ovo kolektivno tuširanje me podsjeća na nešto... mm uvijek komentira da su mi deje dobile noge i izašle na kišu Wink

Sve ti je divno, vjerujem da uživaš smile78
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 165166167168169 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,406 sekundi.