Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 08:51
Objavljeno: Jučer at 18:25 što je to sa žutim cvijetom na prvoj slikice?
Kod teba teba doći i uživati,prekrasno SVE.
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 08:50
pakujac pored plavih potočnica super izgleda...Tongue
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 06:39
Stigla i ja k tebi uživati u slikama! Proljeće je krasno kod tebe, svaki dan nešto novo i lijepo vidimo!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 06:08
Prekrasno ti je u vrtu vrijednice draga! Nisam znala da imaš stabalce s tim bijelim grudicama, a nevjerojatno da je već u cvatu! smile39
Time is something you can never get back..
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 01:38

smile199 sam tvojim vrtom. Čuvarica nije lajala. Clap

znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 23:17
krasni rodići, snježene grude, a prozor s ruselijama - već ga mogu zamisliti
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 22:57
Free, lijepo je i rascvjetano u tvom vrtu, rododendron je predivan.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 22:25
Camellia, i lani sam od svoje ruselije zapelcala 6-7 teglica i podijelila !!  A i ove su zapelcane, pred par dana, i sada samo čekam da počnu listati i tjerati mladice !!  A koliko su koštale u Ludbregu, pa nisu tako teške za zapelcati !!  I ja sam se tek lani susrela prvi put s njima ali meni su bile super lagane i za održavanje moje-Antonijenepreko zime a i lagane su za zakorjenjivanje !!  Moja lanjska je tolika da bi mogla zapelcati još 10-tak teglica !!  Ali nju sam već smjestila na sunčano mjesto i prihranila i sada čekam prve crvene slapove !!!

Blue sky, moj rodić ima prekrasnu boju cvijeta ali cvijetovi nisu tako krupni i brojni kao lani, dosta ga je ošinula zima i ledeni vjetar !!  A zbog  boje koju obožavam, pokušat ću zapelcati par grana iako vele da je zakorjenjivanje prilično teško !!  Ali kod mene ne uspije zakorjenjivanje jednostavnih biljaka a sa kompliciranim ispadne prelako, pa se nadam da će tako biti i s ovim!!  Iako je i krvavocrveni rodić prekrasan, pa bi i snjim mogla probati !!  Napravit ću jedno sjenovito mjesto gdje ću probati zakorijeniti  neko grmlje!!

Curke , hvala na posjeti mome vrtu !!smile78
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 22:02
i ja se slažem da je ljubičasti rodendron fantazijaClap
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 19:27
Free slike su ti prekrasne posebno ljubičasti rodić.Jesi li ruselija sama uzgojila ili kupila?Gledala sam na sajmu u Ludbregu i bile su dosta skupe.
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 19:21
prekrasno  Clap
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 19:01
Za ove ljepotice je rezerviran prozor na južnoj strani,  samo da krenu, i ove godine imam zavjesu od ruselija !!

Uploaded with ImageShack.us

A nakon dvije godine, dočekala sam da procvate i kamenita trava......

Ali i dvogodišnji crveni orijentalni mak od Horti !!!

Konačno sam ugledala pupoljak !!smile94

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 18:43

Snježne grude, stare i preseljene, poćele su cvasti kao i praseljen veliki grm nježnoroza vejgele!!

A i lila rodić je poćeo otvarati prve cvjetove !!

A i mini crveni rodić, iako dosta nastradao od zime, pokazao mi je koji cvijetić iako cvate sredinom ljeta !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 18:36

Htjela sam vam pokazati prvi cvijetni pupić mog rodića koji se skrivao u zagrljaju zimskog jasmina, ali u žaru borbe oko izvlačenja iz kobnog zagrljaja........

......grana je pukla, i ono kaj mi nikad nije palo na pamet imati u vazi, završilo je upravo tamo  !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2012 u 18:25
Lantana, Silvy, Moon i klimatis, hvala na posjeti mojem vrtiću, lijepo mi vas je pidvjeti !!!

Diveći se Katružinoj lijepoj zlatnoj kiši, poklanjam vam jedan od malobrojnih cvijetića svoje zlatne kiše !!

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 22:58
Pravi rasadnik, nema čega nema! Vjerujem da je krasno šetati tvojim vrtom! Clap
Ne brini za crnoglavca, oni se vrlo lako zakorjenjuju, samo nemoj pretjerati s vodom!
život je more
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 19:29
Originalno poslano od člana misty-da misty-da napisao:

Vrt ti je prepun prelijepih detalja, a ovo mi je baš čudeno, što je to?

sylibum marianum - Horti
ili kako kaže Free, po domaći, sikavica, trn svijete Marije.

Evo i mene iz šetnje tvojim prebujnim vrtom. Nema čega nemaš.
A još i klijanci; vrijednice naša Clap.
Calinadru prvi put vidim.
Encijan, lavisija, gazanija, kalikantus, probuđene haucere, bananica,...
pa bob, magnolija, phloksići, sukulenti, pakujci,... ma sve uživa kod tebe.
Koliko boja maćuhica, jaglaca, tulipana, potočnica, perunika,...

Draga Free nauživala sam se kod tebe.

Jednom si me pitala kako izgleda kada ne vidimo more; ovako nekako, zna biti da ne vidiš "prst pred nosom", a još je ljepše voziti mostom, kao da si u oblacima. (Morat ću jednom i to uloviti fotićem Wink)

Šaljem ti veliku smile78.

Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2012 u 19:18
baš krasnoClap
Neka se sve zeleni
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 20:37
Krasno cvjetno šarenilo
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Svibanj 2012 u 20:06

A jedan poseban tulipan uveseljava me puna 2 tjedna !!!

Procvjetao i tamaris, a nekome sam rekla da sam ga posjekla jer je radio previše nereda !!  A potjerao je lije grane, pa će na jesen biti grančica kad ih zapelcam !!

Potočnice samo trebaju vodice i krasno popunjavaju praznine !!

Za nju neznam dal je timijan ili majčina dušica, samo znam da je Hortina !!

A današnji dan mi je uljepšala nebeskoplava perunika, spašena od voluharica !!

Meteorolog Dario Brzoja najavljuje pljuskove za sutra a ja to sama znam unaprijed, kada procvatu moje perunike, svake godine ih polegne kiša !!

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 8384858687 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.