Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 251> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Objavljeno: Jučer at 18:25 što je to sa žutim cvijetom na prvoj slikice?
Kod teba teba doći i uživati,prekrasno SVE. |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
pakujac pored plavih potočnica super izgleda...
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Stigla i ja k tebi uživati u slikama! Proljeće je krasno kod tebe, svaki dan nešto novo i lijepo vidimo!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prekrasno ti je u vrtu vrijednice draga! Nisam znala da imaš stabalce s tim bijelim grudicama, a nevjerojatno da je već u cvatu!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
|
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasni rodići, snježene grude, a prozor s ruselijama - već ga mogu zamisliti
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Free, lijepo je i rascvjetano u tvom vrtu, rododendron je predivan.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Camellia, i lani sam od svoje ruselije zapelcala 6-7 teglica i podijelila !! A i ove su zapelcane, pred par dana, i sada samo čekam da počnu listati i tjerati mladice !! A koliko su koštale u Ludbregu, pa nisu tako teške za zapelcati !! I ja sam se tek lani susrela prvi put s njima ali meni su bile super lagane i za održavanje moje-Antonijenepreko zime a i lagane su za zakorjenjivanje !! Moja lanjska je tolika da bi mogla zapelcati još 10-tak teglica !! Ali nju sam već smjestila na sunčano mjesto i prihranila i sada čekam prve crvene slapove !!!
Blue sky, moj rodić ima prekrasnu boju cvijeta ali cvijetovi nisu tako krupni i brojni kao lani, dosta ga je ošinula zima i ledeni vjetar !! A zbog boje koju obožavam, pokušat ću zapelcati par grana iako vele da je zakorjenjivanje prilično teško !! Ali kod mene ne uspije zakorjenjivanje jednostavnih biljaka a sa kompliciranim ispadne prelako, pa se nadam da će tako biti i s ovim!! Iako je i krvavocrveni rodić prekrasan, pa bi i snjim mogla probati !! Napravit ću jedno sjenovito mjesto gdje ću probati zakorijeniti neko grmlje!! Curke , hvala na posjeti mome vrtu !! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
i ja se slažem da je ljubičasti rodendron fantazija
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Free slike su ti prekrasne posebno ljubičasti rodić.Jesi li ruselija sama uzgojila ili kupila?Gledala sam na sajmu u Ludbregu i bile su dosta skupe.
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Za ove ljepotice je rezerviran prozor na južnoj strani, samo da krenu, i ove godine imam zavjesu od ruselija !!
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A nakon dvije godine, dočekala sam da procvate i kamenita trava...... ![]() Uploaded with ImageShack.us Ali i dvogodišnji crveni orijentalni mak od Horti !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us Konačno sam ugledala pupoljak !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Snježne grude, stare i preseljene, poćele su cvasti kao i praseljen veliki grm nježnoroza vejgele!! ![]() Uploaded with ImageShack.us A i lila rodić je poćeo otvarati prve cvjetove !! ![]() Uploaded with ImageShack.us A i mini crveni rodić, iako dosta nastradao od zime, pokazao mi je koji cvijetić iako cvate sredinom ljeta !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us Htjela sam vam pokazati prvi cvijetni pupić mog rodića koji se skrivao u zagrljaju zimskog jasmina, ali u žaru borbe oko izvlačenja iz kobnog zagrljaja........ ![]() Uploaded with ImageShack.us ......grana je pukla, i ono kaj mi nikad nije palo na pamet imati u vazi, završilo je upravo tamo !! |
|
|
|
![]() |
|
Lantana, Silvy, Moon i klimatis, hvala na posjeti mojem vrtiću, lijepo mi vas je pidvjeti !!!
![]() Uploaded with ImageShack.us Diveći se Katružinoj lijepoj zlatnoj kiši, poklanjam vam jedan od malobrojnih cvijetića svoje zlatne kiše !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Pravi rasadnik, nema čega nema! Vjerujem da je krasno šetati tvojim vrtom!
![]() Ne brini za crnoglavca, oni se vrlo lako zakorjenjuju, samo nemoj pretjerati s vodom! |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
sylibum marianum - Horti ili kako kaže Free, po domaći, sikavica, trn svijete Marije. Evo i mene iz šetnje tvojim prebujnim vrtom. Nema čega nemaš. A još i klijanci; vrijednice naša ![]() Calinadru prvi put vidim. Encijan, lavisija, gazanija, kalikantus, probuđene haucere, bananica,... pa bob, magnolija, phloksići, sukulenti, pakujci,... ma sve uživa kod tebe. Koliko boja maćuhica, jaglaca, tulipana, potočnica, perunika,... Draga Free nauživala sam se kod tebe. Jednom si me pitala kako izgleda kada ne vidimo more; ovako nekako, zna biti da ne vidiš "prst pred nosom", a još je ljepše voziti mostom, kao da si u oblacima. (Morat ću jednom i to uloviti fotićem ![]() ![]() Šaljem ti veliku ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
baš krasno
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno cvjetno šarenilo
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us A jedan poseban tulipan uveseljava me puna 2 tjedna !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Procvjetao i tamaris, a nekome sam rekla da sam ga posjekla jer je radio previše nereda !! A potjerao je lije grane, pa će na jesen biti grančica kad ih zapelcam !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Potočnice samo trebaju vodice i krasno popunjavaju praznine !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Za nju neznam dal je timijan ili majčina dušica, samo znam da je Hortina !! ![]() Uploaded with ImageShack.us A današnji dan mi je uljepšala nebeskoplava perunika, spašena od voluharica !! Meteorolog Dario Brzoja najavljuje pljuskove za sutra a ja to sama znam unaprijed, kada procvatu moje perunike, svake godine ih polegne kiša !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 8384858687 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |