Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 245> |
Korisnik | |
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anaida draga, koji divan kamenjar imaš
ma kad god ga vidim mislim da si na nekom otoku, a ne na kontinentu, stvarno je prekrasan tebi i za tmurnih dana sije sunce od alisuma iz kamenjara ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno se zažutilo! Uvijek je lijepo kod tebe!
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Malo slikica za uživanje
![]() ![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Otok i Korijenko, kad se malo spilanthesi rašire pošaljem vam reznice! A i sjeme ću skupljati.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Konačno nove slike tvog prelijepog vrta, paznik za oči..
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja nemam ni jedno ni drugo, i sad sam prvi puta čula za obje pa sam ko Otok guglala. jako lijepe biljkice ali posebno Spilanthes Kamenjar ti je predivan, ovako u žutoj haljinici
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Anaida kod tebe je prekrasno,a slika"šarenilo proljeća" je savršenstvo.
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš dobro da sam bila znatiželjna - spilanthes, nešto novo (odmah sam išla potražiti slike na netu), volim novosti.
Diasciu imam, lijepa biljčica. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Cure, hvala vam na svim lijepim mislima!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
uživala sam u slikama proljeća u tvome vrtu!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
Veliki pozdrav
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Draga Otok, kupila sam spilanthes (zanimljiva lijepa biljkica) i neku viseću ljetnicu, crvenih cvjetića za koju nikako da se imena sjetim sada. Počinje slovom D i to je jedino kaj sam upamtila ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ovaj alisum sam škicala po tuđim vrtovima 2 godine. i lani kad sam ga nabavila bila sam tak sretna, a sada vidim da si ga i ti imala !! Pa kak to nisam vidjela prije kod tebe !! Znam, reči češ da sam gledala ostalo !! A tak i je, ali po listu ga nisam prepoznala !!
A za encijan, baš mi je drago kaj ti je već procvao, a pogotovo me raduju tvoja 2 cvijeta !! A iz ovoga vidim, moram ga podijeliti jer ak tvoj mali ima 2 cvijeta a moj 5 puta veći samo jedan, presaditi i rasaditi, moram odmah poslije cvatnje !! Meni je jedan jedini Elica lani pojela, a i ove godine imam samo jedan, ali sam ga presadila malo unutar gredice, da joj ne bude baš pred ustima kad se otvori cvijet !! I uspijela sam ga očuvati !! Puno pusica tebi i tvom dragom vrtiću !!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
kamenjar je krasan ali onaj žuti alisum,pa rascvijetana vajgela ...
![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Kamenjar me ostavio bez daha
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kamenjar u drugačijem izdanju. Ovakav mi se sviđa jer obožavam i alisiume i žutu boju !
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
prekrasno!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo i mene znatiželjne! Što si kupila u Ludbregu? Nešto posebno ili ....?
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
opet sam ti se ušuljala u vrt rano ujutro, i uživala u njemu, pravi raj.
Ovaj dio di se travica suši je vrtna staza našeg Fifića. Tu tisuću puta na dan pretrči, utabao si je dečko put i ni centimetra ne odstupa kad trči s terase prema ogradi- ![]() Kamenjar je divan tako žuto rasvjetan, a encijan mi posebno upada u oči pošto ga već danima gleduckam da ga kupim. ostavljam ti lijepe pordrave ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 1112131415 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |