Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bigmamma's dvorište
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bigmamma's dvorište

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 74>
Korisnik
Poruka
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 08:55
koka, pre-div-no...sada mi je jasno zakaj te bole leđa, baš je sve kaj po špagici...krasan mi je klematisSmile
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 08:59

La donna per piccola che sia

vince il diavolo in furberia

Ivanić grad
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 09:05
bravooo
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 09:07

Eto, gotovo za ovaj put.
Nije mi dvorište baš nešto u bojama trenutno. Šeboji i tulipani skoro ocvali, nešto još nije procvalo. Zelenila puno, ostalih boja nešto manje. U startu sam pogriješila (vjerujem, dogodilo se i drugima) jer nisam planirala sadnju po dobu cvatnje, nego sam, što naša BB-a kaže, sadila stihijski, što mi se svidjelo i što mi je pod ruku došlo. Sad to znam, al kad sam krenula  uređenjem nisam znala. Al radim na tome, trudim se, i vi mi puno pomažete savjetima i idejama. Zato volim ovaj forum, uvijek postoji neka dobra duša koja te uputi kad pogriješiš i pomogne ti da to ispraviš.

Svima koji obilaze moje dvorište velika, velika smile78

Ivanić grad
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 09:20
Originalno poslano od člana Retriver Sara Retriver Sara napisao:

koka, pre-div-no...sada mi je jasno zakaj te bole leđa, baš je sve kaj po špagici...krasan mi je klematisSmile

Eto, da me barem ti razumiješ!
Clematis je još više cvjetova otvorio, prekrasan je stvarno. Samo, nije mi jasno zašto ih ima sam pri dnu, gore ništa.

Ivanić grad
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 09:25
Bravo za hoste,njih obožavam,a poslije ove kiše bit će još veće.
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 09:42

Stvarno si bila vrijedna. Thumbs%20Up
Nemoj zaboraviti sliknuti peruniku kad procvate, ona boja pupa je smile227
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 10:47
Stvarno si sredila vrt! Bravissima!
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 10:53
Camellia, lijepe su mi hoste, al imam ih "samo" 7. Morat ću još koju ubost!

Nataly, tu peruniku sam si od svekrve donijela. Kad ih je prorjeđivala dala je meni one koje više nije htjela. Među njima je bila i ta tamno ljubičasta, skoro crna. Alšto je najbolje, takvu je samo jednu imala. I ta jedna je završila kod mene. A tko joj krriv, nije pazila. LOL Meni su tvoje sve procvale, prekrasne su onako nježno ljubičaste.

Otok, grazie, grazie! Trudim se.

Ivanić grad
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 11:01
Heucere - predivne !! aliiii..... fali ona Caramel Wink

I da,  sve ti je pici- pici smile57, bravo za vrijedne ruke i leđa Wink
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 11:05
dragica lijepih hostica si sukupila, a na peruniku pazi da sveki ne dođe natrag po nju hehehe Wink
bum se već iskupila za kavicu Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 11:14
Korijenko, samo ti zaje.... dok imaš koga.  Dočepat ću se ja nje, ne brini. Pa da vidimo onda!  Wink

Konte, već mi je rekla da će mi je uzet nazad, samo da ocvate. Njoj na kraju ostale samo bijele.
A za kavu... budeš već nekak.

Ivanić grad
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 11:17
Baš ti je lepeko dvorišće!!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 11:33
smile79
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 12:09
smile79
Odvojila sam ti campanulu glomeratu, raste u teglici......
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 17:39
Bormeč si si fest truda dala... Lepo nema kaj!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 23:03
Bigi, lepo ti je dvorišće, dobro se odmori da imaš snage za novu košnju. Kišica godi travici pa bu brzo opet do gležnja. Cvećke su ti krasne, ali ne mogu odgonetnuti kaj ti je ovo. E, da. Kad ti svekina preunika ocvate brzo je odreži (a i sve druge) tak da je ne prepozna pa ostane kod tebe. A kad se proširi pa je moraš reducirati, zna se kam buš s viškom Wink
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 23:12
baš je sve pic-pic, kako i sama kažeš. meni se sviđa i kad je sve zeleno i lisnato, pa uživaš u nijansama zelenih boja. Svi mi griješimo i sadimo stihijski, vjerojatno zato što nam je svaka biljčica lijepa i kad imamo mogućnost gdje posaditi onda bi sve odjednom. Meni prvoj nedostaje strpljenja, a onda kad nešto već imamoonda pomalo i planiramo i premještamo - ispravljamo početničke greške koje smo činili najviše zbog nestrpljivosti. Meni se baš sviđa u tvom vrteku
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2012 u 23:18
ljepo uredno ali i mene zanima kao i anubistricu kakav je to cvijetak ako je cvijetak
Na vrh
bigmamma View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bigmamma Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 08:40
Anaida, cvjetićljubac, i vama jedna smile78
Korijenko, baš ti hvala što misliš na mene! Izgleda da mi se Anastazijina glomerata ipak primila, al samo ti meni nju spremi, od viška glava ne boli. Hug

O, Medek, dobro jutro! Wink Ti i ja sličan bioritam imamo, dugo spavamo, al kad se probudimo i krenemo...

Anabistrica, to je kameleon. Izvirio mi van neki dan. Naravno da sam zaboravila da mi je tam di je. Ja sam za ubit!
A za peruniku ne brini, nekak ćemo taj višak već riješit. Wink

Moon, drago mi je da me razumiješ. Je, valjda smo svi nestrpljivi pa poslije kad vidimo gdje smo fulali, ispravljamo i popravljamo. Al sve je to za ljude, na vlastitim greškama se najbolje uči. Al na kraju krajeva, već sam stoput rekla i opet ću ponovit riječi jedne mudre osobe s kojom obožavam razgovarati, nije bitno kakav je drugima naš vrt, bitno da je nama lijep i da mi uživamo u njemu. E, ja u svom uživam!

Blue sky, eno sam gore odgovorila da je riječ o kameleonu.

Hvala svima na posjeti!

Ivanić grad
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 74>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.