Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 78>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2012 u 22:31
Drago mi je da vam se sviđa moj vrt i ono što sam napravila od njega ...

...nove ...

moja žuta stablašica ... queen amber ... i da baš je kraljica

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 20:36
bilo bi jako dobro Tongue Wink.
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 10:12
Jako lijepi vrt ...uzivala sam gledajuci fotke.Svidja mi se kako su biljke jedna do druge smjestene,sigurno nemas problema s dracom ..hehe
Velika gorica
Na vrh
Ante3009 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 838
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ante3009 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 08:53
Oduševljava me što si napravila u malo prostora. Malo ti zavidim što nemaš buru jer ova zadnja dva naleta prošli tjedan su mi napravila veliku štetu (pokosila neke biljke, lavandi odgodila cvatnju, Acer palmatumu oštetila listove na jednoj strani...). Tvoj vrt je sitan, ali zato dinamitan
Vrt je kompleks estetske i oblikovne namjere, a biljka je vrtlaru ne samo biljka - rijetka, neobična, obična ili osuđena na nestanak - ona je i boja, oblik, volumen i arabeska u jednom
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 23:15
EN hvala ti najljepša na lijepim riječima

Rosa tebi na velikom nedostaje, a da znaš koliko je puta meni nedostajalo na ovom malom prostoru nečeg :)))) meni je bilo samo važno da ne stavim prvu biljku koju vidim u "dućanu" .... promisli malo daj si vremena

Ajama kako bi bilo ;) ?
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 12:41
baš je krasno.kako bi bilo da pokupiš sjeme onog tvog digitalisa
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 12:17
predivna je tvoja oaza bas kako kaze en na malom prostoru imas mnostvo predivnih cvijetica ,ja imam veliki vrt i stalno mu nesto nedostaje koliko god mjenjala rasporede uvijek nesto negdje ostane prazno pa sam onda u dilemi sta tu stavitiConfused
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 10:11
prekrasno, skladno, bujno , na malo prostora stvorila si  lijep vrt smile57
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 23:57

Na vrh
natalija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5452
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje natalija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 20:38
kako je lijep tvoj mali gradski vrt, heuchere su prave primadone, prekrasne su
i sve drugo, ali one mi baš lijepo izgledaju na gredici
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 20:24
Drage moje djevojke hvala vam na lijepim riječima ... vrt ove godine zbilja buja izgleda da mu paše ovo toplo-hladno, suho-kišno vrijeme...

Sarajko nešto ću smisliti ...

(vratit ću se na cif samo da riješim neke problemčiće)
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2012 u 14:31
kod tebe bujno kao da nisi u gradu.za tebe ne vrijedi vrelina gradskog asfalta.tu je prekrasna hladovina i cvijetno šarenilo.
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Svibanj 2012 u 22:59

cvijeće i njihove skupine, bujnost, cvjetnost, sve pohvale za trudsmile64

Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 22:38
pa draga Tija kod tebe kao u prašumi,tako je bujno cvijeće,a plavi cvjetovi su zaista prelijepi,lupinus,pakujac ma prelijpo,a sjemenke kukurjeka su zaista pravo rodile,naravno ako se mogu pisat za jednu dvijesmile79
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 14:07
i ja sam se vratila u tvoj vrt, zaista je divan, bujan, zelen, prepun boja, a slike cvijeća su fenomenalne, nemam teksta , samo znam da sam uživala.
belica,zagreb
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Svibanj 2012 u 09:31
Prošetala sam tvojim vrtom i šta reći - krasno ti je, skladno, baš sam guštala.
Lošinj

Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna
Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja...
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2012 u 22:27
današnje ....

Sjemenke Kukurjeka... u čahuri ih je od 7 - 10, klijavost 100%

Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 20:57
Novo su Alstromerije .... kupljene su u Čk u BAT-u

Kumo ajde molim te deri se iz sveg glasa, draža si mi tako ... dok si tiho sumnjivo mi je Wink
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 20:55
i ja pitam kako se zove novo, predivni se čine...
belica,zagreb
Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2012 u 20:51
Sedim tu, cutim i uzivam. Ne bih da remetim lepotu i tisinu.
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 23456 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.