mali je vrtić ograjen, ograjen... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 36> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Je, mora se priznati, originalna si, kaj je, je. A suseda pozdravi i od mene i reci da sam pitala jel mi još čuva paulovniju.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ima tu svega i onoga lijepoga za popapati
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Anabistrica hvala, a susedi možda dođu onoga utorka na brijeg, pa valjda i paulovina sa njima.
Blue sky dobar tek! |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Vrt se budi, sedumi su krasni, pogotovo onaj već veliki, zgodni pokloni
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Carol draga puno fala!
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepo je kod tebe, draga moja...kombinacija turčina i ivančice predivna
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
lijepo je kod tebe virnuti i prošetati
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno , lupina ima mi ima boju
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Ajme, lupinusa!!! Moj ni C od cvijeta, već dvije godine!
Slike okoliša su mi mrak! Pusa, draga! |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Predivno...različak i ivančice kod mene još ne cvjetaju.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
EN i Bigi lupinus je druga godina i lani nije cvao, samo je kilavio, mislila sam da je gotov, jer sam takav plavi izgubila, ali na proljeće je buknuo.
Magnolija hvala na posjeti. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Slike su ti sve krasne,a mene su posebno oduševile slike okoliša,živiš na lijepom mjestu i vjerujem da se mnogi s tim slažu.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Voljela bi živjeti na brijegu. Jednog dana možda i hoću.Trenutno živim na puno bučnijem i prometnijem mjestu, a na brijeg idem napuniti baterije. Hvala Camellia.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |