Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 41> |
Korisnik | |
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Carol....vidi se da si osoba sa stilom...naćin sadnje, i razvrstavanja cvijeća po bojama... jednom riječi rećeno divno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
razgledavam tvoj dio brijega.. između Scile i Haribde
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
i ja u ove sitne sate šetkam i uživam,zaista krasno je svratit u tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Hvala ti Lorica, vrt mi je, pored mojih unuka, veliko zadovoljstvo.
![]() |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Draga Carol, pokazuješ nam da sebe maksimalno daješ u svoj vrt, a mi se tvojoj ljepoti svaki puta iznova radujemo |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Lantana, Camellia, ovo gore su cvjetici Scile.
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno Carol,kao i svaki put uživam u tvom cvijeću,boje su divne.Ni ja nisam sigurna što je ono ljubičasto.
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Tako lijepo, tako prirodno!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
Jaca, Anastazija, Kiki, Cvijetićljubac, hvala na posjeti. Sam o vi secite, da vas ima i deset puta vise, nebi bilo guzve.
![]() |
|
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
ajme pa sve ti cvijeta...zelene se bregi, a i tvoja okučnica...
baš mi je ljepo pri tebi...
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Često sam u tvom bajkovitom vrtu ali se šuljam bez da ostavim tragove.
![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
RAJ ZA OČI
![]() |
|
![]() |
|
Hvala Sara. Kameleon si izgleda sam trazi gdje mu vise pase. Uvijek se sjetim, prvi puta sam ga vidjela u Zgb, kod susjede, izmedju kamenja, na jarkom suncu i bez zalijevanja.
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
kako si samo lijepo uhvatila cvijet od heuchere,predivan je ..proviruje cameleon i kod mene ,svagdje ga ima
predivna mi je i ona slikica gdje su cuvarkuce i sedum |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasne fotke i dakako cvijeće
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepe fotke, lijepe biljke...slatki erigeron...zgodan mi je kameleon u kamenjaru...kako ti preživi ljeto, jel ga puno zalijevaš?
|
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Free, Belica, hvala vam. Slusam prognozu za ovaj vikend, i odmah sam se smrzla. Ti "mrzli dedi" se moraju dokazati.
![]() |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |