Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 167168169170171 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 12:02

Uploaded with ImageShack.us

Cijele zime je bio na vidljivom mjestu, a sada se  moj vrijedni pomagač, sa kolaskom sunca, počeo sakrivati, još malo i neću ga moći ni pronaći!!

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 12:07

lijepi pozdrav iz mog vrta !!

Sretan vam majčin dan, il uz zagrljaj ili koji cvijetić !!  Kčer me obradovala predivnom dipladenijicom !!!

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 12:34
prekrasno u tvom vrtu, i dipladenija jako lijepa
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 14:04
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

@free, vrtek ti je prekrasanClap
Koja je ovo biljčica? Da nije slućajno Bauhinia variegata??
Imam sjemena u nekoliko boja, ali nisam posijala ni jedno, samo zato jer nemam pojma kako s tom ljepoticom...
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 14:16
divne slike u tvojem vrtu, a i dar je više nego dobar. Ja bum još kojih 100 godina pričekala da od moje drage kokoškice dobijem takav dar- za sad plaća u poljupcima. nije loše LOL

bila sam u zrinjevcu neki dan- neeema više ceanothusa, a ono kaj sam popikala nedavno- već vidim ništ od toga. Pokušat ću još kasnije kad malo odrvene izdanci.

belica,zagreb
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 16:11
Bebolina, nije bauhinija, nažalost !!  Ona će još dugo ostati samo moj san !!  Ovo su cvijetovi mog lila rododendrona !!!  Drago mi je što si opet svratila !! I, hvala na pohvali za moj vrtek !!  Bananica raste, i veselo ti maše !!

Belica, i tvoja kokoškica će narasti, i vjeruj mi, neće proći 100 godina, već - dok pucneš prstima,  će narasti i otići za nekim kokotićem !!  A za ceanotus, ne brini, pa doći će ih još !!   A možda ti i uspije zakorjeniti ga, a možda i ja , kao slijepa kokoš na zrno, negdje naletim na njega !!

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 17:39
Hvala na odgovorusmile113
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 18:22
Prekrasan ti je vrtek.
Na vrh
mirjam View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 592
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mirjam Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 19:00
Prelijepo !!! Sutra ću vam pokazati kako izgleda cvijetnjak nakon bure.
P R E S T R A Š N O !!!smile65smile43
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 20:12
Free tko god da te slikao u tvom cvijeću,lijepo je to napravio.Samo mi reci čime hraniš onog monstruma od hoste?Ja svoje pazim i mazim,a one dobile dva listića u mjesec dana.
Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 21:37
U tvom vrtu sam bila negdje u zimsko vrijeme,tada nisam bila prijavljena na forum,oduševio me je.Sad sam ponovo bila u njemu dobrih dva sata,toliko prostora,prekrasnih biljaka pravi botanički vrt,jednostavno SAVRŠENOsmile227
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2012 u 22:09
Krasna je ova panoramska slika, jasno da nebi bila tako dobra da nema tebe na njoj Wink, ali šalu na stranu tu se vidi kako si svoj vrt sredila. Bravo za tebe i sve koji ti pomažu Clap
život je more
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2012 u 12:14

Hvala vam curke na posjeti  i na divnim riječima !!!

Nemam sada vremena za nove slikice, pakiram sebe, MM i sina !!  Ujutro pravac Barbariga !!  Sin mi dobio posao !! A ja švrljam par dana po Istri !!  Čuvajte mi vrtić dok me nema, a ako tko navrati uživo u njega dok me nema , nek  iskopa i nosi  kaj želi !!

Istrijanke, ak je koja za kafe, MiraK ima moj broj !!  Vjerujem da će neka od vas naći vremena za brzinsku kavu !! 

Jurim obavit još milion stvari, danas nema spavanja !!

Na vrh
magnolia View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 426
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje magnolia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 20:25
smile57prekrasno...prekrasno...
Na vrh
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 21:19

vau koliko hosta imaš.smile39..predivno ti je....imaš koju viškaEmbarrassed?????

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 21:27
Prekrasni rododendroni, hoste
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2012 u 22:46
Ponovo sam uživala u tvom vrtu i sve gledam hoću li te vidjeti, jesi se vratila ili si još na putu. Žao mi je da jučer nisi došla k meni, bilo je jako veselo.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 11:59
Koga ne bi obradovala, savršena je!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 15:46

Curice, vratila sam se !!  Iznenada i neplanirano kakav je bio i odlazak tamo !!  Dakle, ili se curama s mora programator vremena pošemerio ili je takvo vrijeme bilo napravljeno da se ćim prije vratim doma !!  Od kuće sam krenula u utorak u 11h po sunčanom vremenu, u šosiću i majičici sa kratkim rukavima, štiklicama !!  Prva slika s mirisom mora je još koliko toliko dobra !!

Koljena nisu namjerno slikana, samo da vidite kakva bura je puhala !!

Ali vrijeme još bilo ok !!

Tako da smo svratili još u svijetu Fošku !!

iako je crkvica bila nažalost zatvorena, pomolila sam se kod vanjskog raspela i preporučila majčici našeg spasitelja i Sv. Foški da budu uz moje dijete, a vjerujem da je samo zbog molitve kod Sv. Foške dobio posao !!  Iako sam imala još djece za koju bi izmolila pomoć, ovo djete koje je sada samo treba više pomoći !!  

Nije me sram reči, pred njom sam i zaplakala !!  Ali ne od žalosti, već od nekog olakšanja koje se spustilo na mene, mir koji mi je preplavio dušu, kao da je netko skinuo teret sa mojih leđa !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 15:56

Drago mi je kaj smo još uspijeli ukrasti sat-dva koliko toliko dobrog vremena da svratimo kod Dade u rasadnik, s željom da se na povratku kući zaustavimo kod njega da kupim par biljčica, bijeli slakić trajnicu, ceanotus, koju haucericu, ali . . . . .   vrijeme se toliko pokvarilo da smo morali pobjeći glavom bez obzira . . . doma !!  Ma , nebrem vjerovati, tri  godine prolazim pored Dadinog rasadnika a ja budala gledam samo kamene  ograde, a tablu do tog trena ja vidjela  n i s a m !! Samo 150 metara zračne udaljenosti a ja to saznam tek sada !!

Dado, zato dolazim ljeti, i nadam se da ćeš uspijeti napelcati nešto od onoga kaj je "samo za tebe", naime pošto ja imam oko za stvari koje nisu na prodaju, lijepo smo se dogovorili da ono kaj ne mogu kupiti, Dado samo meni kaže "ovo je moje" i ja odma krečem dalje !!

Koliko je na većer zahladilo, nad se da će vam dočarati ova slika !!  Ella se tako ukopala u svoju dekicu da je Mm rekao, pasja zima !!

Sljedećeg jutra rano u zoru, dok je MM još spavao  sam napravila šetnjicu s Ellom, iako je vrijeme bilo jako oblačno, nisam mislila da će se pokvariti do kraja !!

Ali poćelo je kap po kap, pa pravi pljusak, padalo je sat i pol kao iz kabla, uz jako jaki vjetar, hladannnnn!!

Prava poplava, a voda je skoro odnijela svu zemlju koju sam nanosila da svojoj prijateljici zasadim malo cviječa, da joj uljepša dolazak kada prvi put svrati !!
Nije se moglo ni u auto uči, i bolje, jer bi se vratili istu većer !!  Ovako imam iskustvo spavanja obraz uz obraz, tjesno priljubljeni jedno uz drugo, kao davnih dana !! 

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 167168169170171 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.