Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 266267268269270 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
To me zanimalo,nije mi bilo jasno zašto nema vrh,ja imam svojega kojega sam uzgojila iz sjemenke,ima5,6 godina,i kad je zadnji mraz bio,sav se smrznuo,bio je spreman za listati,oporavio se,prolistao ali mu je vrh ostao osušen.Free isto ima jedan kojem je odrezan vrh i onda su dvije grane se digle i izigravaju vrh.Ja neznam da li sad svojem sad odrežem taj vrh ili ga ostavim.
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
mali kaktus,ginko je tako kupljen i već 3 god nije se maknuo s mjesta.Ove godine sam kupila novi za 29 kn,mislim nije puno pa ako ne bude od njega ništa,nije velika šteta,međutim tek prije nekoliko dana su se pojavili listovi.I on je isti,kao da nema vrha,ne znam zašto.
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno,lijepo je šetati po tvom velikom lijepom vrtu
![]() Vidim da imaš malo stabalce gingha,je li se meni samo čini ili je ono orezano?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
svaka čast
|
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
ajama spremna sam pokazati svoje žuljeve,to je puno posla u proljeće,ne smije se dopustiti da se ne kosi danima(MM kosi svaki 5-6 dan),vrt čupnem svaki drugi dan malo.Po ljeti je malo lakše,ali treba zalijevati.Znači stalna prisutnost.Bolje da ti ne govorim da na more kad idem,vraćam se nakon 10 dana,uredim i opet se vratim.Ne grintam jer me to odmara,a dosta sam po prirodi aktivna(moji mi kažu hiper).Eto,ništa strašno.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
ne mogu da se ponovo ne javim-molim te kako uspjevaš da ti ja svaki kutak tako velikog prostora pod savršenom kontrolom
|
|
![]() |
|
![]() Malo smo još posadili kupina,jedna je zimzelena Slike nisu jasne jer je jako oblačno |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
svesa
Anastazija bigmamma Drage moje šetačice,hvala na komplimentima,na podršci i dobrim željama.Ma ne mogu se ja tek tako obeshrabriti.Odmah sam kupila jedan clematis,veronike i sedume.Kupila bi ja i novu ružu,ali su bile jako skupe,oko 220-250kn.Jedan čovjek kod kojeg se redovno opskrbljujem u Sesvijetama ih prodaje po 120-130 i to one visine oko 180cm.MM trenutno ima razumjevanja,ta neće me valjda gledati nesretnu.Još ću ići kad se otvori onaj novi centar kod Lesnine.Sve rane će biti zaliječene. ![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Draga, stvarno oazu imaš. Prekrasna, prekrasna lokacija, lijepe, zdrave biljčice, a ove panoramske slike stvarno kao iz kataloga.
Užasno mi je žao stablašice. Kao što kažeš, nije stvar u novcu, nego u uloženom trudu, vremenu i ljubavi. A ljubavi prema biljčicama imaš puno, vidi se na njima. Veselim se što ću te u utorak upoznati! |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 266267268269270 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |