Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 168169170171172 251> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A sada se nadam da se nećete šokirati od ovih par sličica !!
U podne se bura tako pojačala da se moje pjenilo od udara valova, vidjelo se čak do Brijuna kako valovi udaraju u njih !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Rijeka me dočekala jako ljuta, pa smo projurili bez zaustavljanja, samo uz oproštaj preko sms od dragih cura i jednog dečka !! ![]() Uploaded with ImageShack.us A prema Kikovici nas je dočekalo ovo !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Na izlasku iz tunela našlo se svačega !! A MM je sretno rekao, dobro kaj nisam skinuo zimske gume !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Iako mi je jako jako žao kaj nisam vidjela nikoga od ekipe 051, drago mi je kaj sam uspjela upoznati Dadu, prošetala njegovim rasadnikom, usput, koji je prekrasan !! Pa ču sve ovo grozno od jućer pokušati zaboraviti, i završiti sa prekrasnom slikicom !! ![]() Uploaded with ImageShack.us Ma nebrem samo jednom, ajd samo dvije !! ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
A danas, jurcam svojim dvorištem bosa, u kratkim rukavima i kratkim hlačama, naravno imam novo kamenje, i par samoniklih novih biljčica!!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A moje curice su me dočekale ovako cvijetne !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us A najveće neugodno iznenađenje, veće i od vremenskih nepogoda zadnja dva dana na moru, priuštio mi je - hibić, od 4 teglice i 22. cvijetnog otpalog pupa, opet je otpao jedan, a i ovaj će vjerojatno otpasti za koji dan, neznam kaj se događa sa njima !! Sa njima jednostavno nemam sreće !! Edit: i ovaj posljednji je otpao u subotu !! Sada svi lete V A N !!! |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Znalo je tvoje cvijeće da ga voliš pa se potrudilo lijepo procvasti za tvoj dolazak kući
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Lijep pozdrav svima !!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo te sve doma dočekalo, cvjeće za desetku čistu!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
sanja9802 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 276 |
Samo da ostavim trag u beskraju!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidim da si opet smočila noge u more
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
bravo za lijepe cvjetke
|
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
mene isto hibi taj jedini koji imam sobni zeza...ma skuzit cemo ih mi kako im ugoditi!sve ti je drugo lijepo pa ne moras biti tuzna!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Free dugo nisam bila u tvome vrtu, odnosno bila sam u živo, ne tako davno. Vidim velike promjene i preljepe rascvjetane biljke..Rododendroni prava rascvjetana stabla, perunike, maćuhice, hoste...Hibiju otpadaju pupovi, možda mu treba više svijetla, nosi ga van nije više hladno.Primjetila sam i da je zimski vrt prazan, je li to sada definitivno ili ih nosiš nazad nakon tuširanja na kiši?
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Mislim da sam odgonetnula napokon što je naš crveni grm. Po listićima koje je otvorio i tvom opisu cvjetova trebao bi biti Physocarpus.
Jel procvao mak?
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Pozdrav iz tvog inspirativnog vrta
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Nek si se ti sretno vratila doma iz onog snijega.I meni se uvijek događa kad u proljeće idem na more da se vrijeme promijeni i smrznem se.Vratila se ti svima nama i svojim biljčicama.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 168169170171172 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |