Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja cvjetna oaza na brijegu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja cvjetna oaza na brijegu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 319>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 07:45
Anabistrica mene i dalje grmić podsjeća na slak,ali pregledale smo hrpu slika i znam da Horti uvijek ima pravo,ipak je Oenothera.

belica moja ranoranilice,jutros se probudim i obavijeste me da je vani 2 stupnja.Nisam mogla doći k sebi.Prestalo je puhati i bacam se na posao.

kamenjar i ja popila kavu uz vrtove i odmah krećem dalje,danas imam velik plan.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 08:28
draga Camelllia, divne si biljkice dobila od Horti i sada imaš slatkog poslaWink...zimski aranžman je čaroban što bih isto rekla i za novorasvjetane biljke u tvojem vrtu, aposebno su mi lijepi irisi...felicija je slatka s tim očaravajuće lavim cvetekima...veselim se vidjeti ovako puno lijepih grmića lavandeSmile.
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...

zagreb
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 08:40
Baš sam se dobro nasmijala kad sam vidjela što si stavila na kraju priče o slaku. Ma nije to bilo baš tako smile155, ipak smo mi dobrice LOL.
A koliko sam tek ja tvojih biljčica natrpala u auto!!! To pak nije ni stalo u gepek. Cijeli vikend ću imati zanimaciju dok sve zbrinem.
Al najvažnije od svega je da sam uživala u tvom društvu, da sam upoznala još jednu pravu vrtlaricu i dragu osobu. Da sam prošetala po lijepo uređenom i održavanom vrtu. Tu je svaka biljka s ljubavlju i pažnjom smještena i njegovana, travnjak ko u Engleza a isto tako i ruže...Predivno!
Još jednom ti draga Camellia hvala na divnom poslijepodnevu koje mi je na žalost prebrzo proletilo Hug.

Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 09:58
lavanda ti je prekrasna moram ti ju pohvaliti
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
boakill View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 80
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje boakill Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 10:34
Šetnja je bila zanimljiva.Sve prošla,nema biljke koje nema. Raznolike biljke lijepo uređene,smještene,i svaka na svoj način doprinosi ovom tvom vrtu.
Pozdrav iz okolice Varaždina
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 10:48
Retriver Sara nemoj me previše hvaliti,pocrvenit ću.Ove lavande samo što nisu sasvim procvale,a to su stroeckas,španjolska lavanda.Nisu onako bujne kao Lavandini,ali im cvijet sitniji i bogatiji.Meni su lijepe i manje imam posla s orezivanjem.

Horti,ja već sve posadila u žardinjere,sinoć sam do mraka bila u vrtu.Danas napadam travnjak i širim svoju cvjetnu gredicu da udomim sve ono što si donijela.Više ništa ne pišem bez kozultacija s tobom.I meni je bilo lijepo,ali kratko.Dođi mi opet.

Lorice mislim da je sam ti ovu lavandu donijela,vidjet ćeš da je posebna.Još da se dokopam one žute,gdje bi mi bio kraj.Možda je bude na Flori.

boakill hvala ti na šetnji mojim vrtom.Svi me toliko hvalite da odmah moram u vrt,moram uvijek biti spremna na posjete(a to znači ,bez korova ,bez trave i sl)
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 12:39

Lorice mislim da je sam ti ovu lavandu donijela,vidjet ćeš da je posebna.Još da se dokopam one žute,gdje bi mi bio kraj.Možda je bude na Flori.

oooooo super.smile79
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 12:47
uvijek volim svratiti na tvoj brijeg.oduševljava me toliki prostor i tolike mogučnosti koje ti obilato koristiš
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 22:03
lorice10

ajama

Hvala vam na šetnji.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 22:08
Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

Opet sam danas otkinula od travnjaka.Malo prevelik zalogaj za ove vrućine,ali ne odustajem.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 22:14

Pao je mrak i ne stigoh sve posaditi.
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 22:17

Slikano već gotovo po mraku
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 22:21

Hortin polemonium
Na vrh
svesa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1021
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje svesa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 22:30
Jedan od najljepših vrtova,predivno cvijeće,puno panoramskih slikica.Predivno.
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 23:45
Jedva čekam novu slikicu kad gredica bude gotova
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 10:17
hahahaha o tome si mi pricala kao svako malo od travnjaka oduzmes komad ..hahaha ..ma predivno je ...Jel ti stihas ili muz pomaze ...Svi dja mi se tako zaobljena gredica ...
Velika gorica
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 14:40
Sve je manje travnjaka a sve više cvjetnjaka! Taaaaako mi je to poznato....
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 19:47
ma ti imaš toliko mjesta da 1000 puta otkidaš, ostaje ti travnjaka za kositi dok nesmile46.  znam ja koliko uživaš, bez obzira na puno rada i truda. Biti će to divno kao i sve ostalo .
smile76

belica,zagreb
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 20:34
svesa hvala ti na šetnji i trudim se da je sve uredno.

anabistrica gredica danas nije završena jer sam imala goste,ali dobro mi je došlo da se odmorim i spremna sam za idući tjedan.

Cvijetomanijak u širenje gredica krećem tajno dok nikog nema doma(sigurno se ne slažu uvijek sa mojim zelenim planom),doveden pred gotov čin MM mora štihazi i frezati,pa neće valjda tako poluzavršeno gledati.I tako unedogled,ali kad je završeno svi kažu da je super.

Anaida svima je poznato to otkidanje od travnjaka,a MM kažem da ima manje za kositi.

belica, moja vjerna šetačice,samo ti dođi i prošetaj opet,čekam te sigurno iza nekog grma.
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 20:49
Dobro si rekla,TM ima manje za kositi,bit će to lijepa nova gredicaTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5455565758 319>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.