Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anabistrica mene i dalje grmić podsjeća na slak,ali pregledale smo hrpu slika i znam da Horti uvijek ima pravo,ipak je Oenothera.
belica moja ranoranilice,jutros se probudim i obavijeste me da je vani 2 stupnja.Nisam mogla doći k sebi.Prestalo je puhati i bacam se na posao. kamenjar i ja popila kavu uz vrtove i odmah krećem dalje,danas imam velik plan. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
draga Camelllia, divne si biljkice dobila od Horti i sada imaš slatkog posla
![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Baš sam se dobro nasmijala kad sam vidjela što si stavila na kraju priče o slaku. Ma nije to bilo baš tako
![]() ![]() A koliko sam tek ja tvojih biljčica natrpala u auto!!! To pak nije ni stalo u gepek. Cijeli vikend ću imati zanimaciju dok sve zbrinem.
Al najvažnije od svega je da sam uživala u tvom društvu, da sam upoznala još jednu pravu vrtlaricu i dragu osobu. Da sam prošetala po lijepo uređenom i održavanom vrtu. Tu je svaka biljka s ljubavlju i pažnjom smještena i njegovana, travnjak ko u Engleza a isto tako i ruže...Predivno!
Još jednom ti draga Camellia hvala na divnom poslijepodnevu koje mi je na žalost prebrzo proletilo
![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
lavanda ti je prekrasna moram ti ju pohvaliti
|
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
boakill ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 29 Travanj 2012 Status: Offline Bodovi: 80 |
Šetnja je bila zanimljiva.Sve prošla,nema biljke koje nema. Raznolike biljke lijepo uređene,smještene,i svaka na svoj način doprinosi ovom tvom vrtu.
![]() Pozdrav iz okolice Varaždina |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Retriver Sara nemoj me previše hvaliti,pocrvenit ću.Ove lavande samo što nisu sasvim procvale,a to su stroeckas,španjolska lavanda.Nisu onako bujne kao Lavandini,ali im cvijet sitniji i bogatiji.Meni su lijepe i manje imam posla s orezivanjem.
Horti,ja već sve posadila u žardinjere,sinoć sam do mraka bila u vrtu.Danas napadam travnjak i širim svoju cvjetnu gredicu da udomim sve ono što si donijela.Više ništa ne pišem bez kozultacija s tobom.I meni je bilo lijepo,ali kratko.Dođi mi opet. Lorice mislim da je sam ti ovu lavandu donijela,vidjet ćeš da je posebna.Još da se dokopam one žute,gdje bi mi bio kraj.Možda je bude na Flori. boakill hvala ti na šetnji mojim vrtom.Svi me toliko hvalite da odmah moram u vrt,moram uvijek biti spremna na posjete(a to znači ,bez korova ,bez trave i sl) ![]() |
|
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
Lorice mislim da je sam ti ovu lavandu donijela,vidjet ćeš da je posebna.Još da se dokopam one žute,gdje bi mi bio kraj.Možda je bude na Flori. oooooo super.
![]() |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
uvijek volim svratiti na tvoj brijeg.oduševljava me toliki prostor i tolike mogučnosti koje ti obilato koristiš
|
|
![]() |
|
lorice10
ajama Hvala vam na šetnji. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Opet sam danas otkinula od travnjaka.Malo prevelik zalogaj za ove vrućine,ali ne odustajem. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Jedan od najljepših vrtova,predivno cvijeće,puno panoramskih slikica.Predivno.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Jedva čekam novu slikicu kad gredica bude gotova
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
hahahaha o tome si mi pricala kao svako malo od travnjaka oduzmes komad ..hahaha ..ma predivno je ...Jel ti stihas ili muz pomaze ...Svi dja mi se tako zaobljena gredica ...
![]() |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Sve je manje travnjaka a sve više cvjetnjaka! Taaaaako mi je to poznato....
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ma ti imaš toliko mjesta da 1000 puta otkidaš, ostaje ti travnjaka za kositi dok ne
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
svesa hvala ti na šetnji i trudim se da je sve uredno.
anabistrica gredica danas nije završena jer sam imala goste,ali dobro mi je došlo da se odmorim i spremna sam za idući tjedan. Cvijetomanijak u širenje gredica krećem tajno dok nikog nema doma(sigurno se ne slažu uvijek sa mojim zelenim planom),doveden pred gotov čin MM mora štihazi i frezati,pa neće valjda tako poluzavršeno gledati.I tako unedogled,ali kad je završeno svi kažu da je super. Anaida svima je poznato to otkidanje od travnjaka,a MM kažem da ima manje za kositi. belica, moja vjerna šetačice,samo ti dođi i prošetaj opet,čekam te sigurno iza nekog grma. ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Dobro si rekla,TM ima manje za kositi,bit će to lijepa nova gredica
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |