Anaida - vrt, cvijeće, kamen, dom... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 245> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Konačno ga i ja imam u vrtu, želja da postane stanovnik mog vrta počela je kad sam prvi put ugledala ovog tvog predivnog
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() Vtr za moju dušu |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
divna ti je predkuća!!!
već mogu zamisliti kako će mirisati kad procvijetaju ljiljani sv. Ante, moji su upravo ocvali.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepi i dragi moji, hvala vam na posjeti i lijepim mislima.
Danas, proljetni detalji s daškom ljeta..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Evo i mene malo po tvom cartvu, zaista prekrasno, svake godine sve veće i ljepše biljke. Ponavljam ovu prekrasnu sličicu tvog vrta, divno, divno, predivno!
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Vrt ti je savrsen
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno, pravi mali park, klematisi kao da su se zagrlili, krasan prizor.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
šetam ti malo, ma kak se nebi proljeću radovali, pa zar ima lijepšeg godišnjeg doba od proljeća? divno je makar malo ušetati u tvoj vrt.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
evo i ja uživala u šetnji tvojim predivnim vrtom
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Hvala vam svima koje šetate proljetnim vrtom..
Fifi uživa a i mi s njim svakodnevno.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Potpisujem anči39 ,kao da sam u nekom botanickom vrtu ..prekrasno je ...a ovo kamenje me odusevljava ... A tek salix jao da ja imam mjesta i moja bi bila takva ...
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
svesa ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1021 |
Sve je jako lijepo,predivno.Salix vrba je jako narasla,nadam se da če i moja biti tako lijepa.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Prekrasno Anaida,vidim da si jako slaba na kamenje,ma stijene,da imam mali bager samo bi kamenje dovozila.Kombinacija dva klematisa ti je super.
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Kao u nekom stranom parku
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Došla sam u nadi da ću vidjet koju panoramsku sliku tvog dvorišta, i nisam se prevarila. Prelijepo, draga Anaida.
Pusa tebi i Fifiću! |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ugrijala sam se šetajući po tvom vrtu,baš ti se je sve lijepo zašarenilo
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš sam se pitala gdje je Fifi, a on uživa u prekrasnom vrtu. Krasno se je sve rascvjetalo. Klematisi su prekrasni (moji su nikakvi, na svakom dva-tri cvjetića i nekakve jadne grane skoro bez lišća).
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga anaida, prelijepo ti je - sa svih strana i iz svakog kuta
ne da uživaš u proljeću, nego sve pršti od proljetnog veselja ovi isprepleteni clematisi su stvarno za destku |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Prekrasan vrt! |
|
![]() |
|
Još se uvijek radujemo proljeću..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
P.Bosmans |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 245> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |