Slike kaktusa i njihova imena |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 52> |
Korisnik | |
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kupio sam ih od Zvone Rovška. Oba dvije su sijane u isto vrijeme i rasle u istom stakleniku. Tako da je ta razlika u izgledu kod njih zapisana u njihovim genima. Zato sam malo „diskutirao“ o broju vrsta i o izgledu mojih obregonija. Vidi se da su isti rod. No lijevoj bi dao oznaku „kompakta“ kada bi se kaktusi tako mogli klasificirati.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Priroda je čudna, meni su oba dvije super dobro ih čuvaj, koja je cijena ako nije tajna?
|
|
![]() |
|
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
Mislim da im je cijena bila 8 €/kom. Ako kupiš malo više dobiješ još dodatnih 20 % popusta. Poznam cijene sukulenata na trgu i odgovorno mogu tvrditi da Zvone nije skup.
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Za najveću i najmanjeg
![]() |
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Dzeni, mislim da je to espostoa melanostele, e. senilis ili e. rintteri, jedan od ovih varijeteta......
Pozdrav........schumy |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
PINUS
![]() kada se zaželim čudnovate ljepote svratim do tebe i SCHUMY-a ![]() ![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
![]() ![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Hvala schumy,zvacu ga samo espostoa...
|
|
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Točno mali kaktus slažem se sa tobom. To je Euphorbia meloformis i to samo kakva – svjetska. Gdje si ju samo nabavila ovako lijepu razgranatu ?
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Pinus,hvala ti,ma slučalno sam naletjela na nju tu u jednom našem dućanu,čak nije ni bila skupa,iz Nizozemske je,pa sam ju odmah išla presaditi.
|
|
|
![]() |
|
marsha ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 576 |
imam ovaj katus: 185 Opuntia subulata zamolila bih vas informaciju da li on cvjeta??? slika je posuđena s prve strane [IMG]http://i285.photobucket.com/albums/ll59/bozikovine/h179-200.jpg" />
|
|
![]() |
|
*Bonsai* ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
![]() |
|
Jadan je ovaj kaktus ovako posađen i još ima te grozne umjetne cvjetove.Inače to je jedan lijepi gimnocalycium,ako mu želiš dobro,presadi ga u običnu teglicu i skini mi te cvjetove.
|
|
|
![]() |
|
*Bonsai* ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 89 |
mali kaktus hvala na savjetu i imenu
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |