Predstavljam vam svoju cvjetnu oazu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 64> |
Korisnik | |
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
poćetak oaze za čuvarkuće...nisam zadovoljna ,
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
nisam ti dugo bilau oazi, za početak moram se malo nasmijati tvojem mačku, jer me na zadnjoj slici asocirao na Lucifera iz Pepeljuge.
![]() A mini kamenjarčić, meni se sviđa, kada si ga slagala? Možda bi bilo još bolje s većim kamenjem, ali znam da na kontinentu nije lako naći takvo. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Jaca ,prekrasno je kod tebe,kolike orhideje ,vrtno cvijeće,kamenjar,balkonsko cvijeće,ma sve ti je prelijepo i uredno.
![]() Na prvoj slikici na ovoj str.sam ugledala onaj rozi cvijet,na dugačkoj stapki,ako mi možeš reći kako se zove,jučer sam kupila dije sadnice ali sam mu zaboravila ime. ![]() |
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
Inače dobrodošla, prvi put šetam tvojim vrtom, lijepo cvijeće što u vrtu, što na balkonu!! |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Orhideje su ti prekrasne , a kamenjar sa čuvarkućama fenomenala!!!
![]() |
|
![]() |
|
Belica,, sretna sam što si opet ušetala u moju oazu,a kamenjar sam slagala pred tri dana.Pukla bi od smijeha da si me vidjela kako hodam po potoku i trpam kamen u bunker
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tikvić hvala
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno je u tvojoj oazi
|
|
![]() |
|
MARIS,baš sam sretna za tvoje pohvale,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
MOON,hvala
![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Meni se sve sviđa, a maca je posebna mustra. Vidi se da je maza
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
KLIMATIS -to sam i ja zaključila,a baš sam htjela njega,ma i ovaj je lijep,zato neću kupiti ni jedan ako nema cvijet.Za šetnju mojom oazom imaš
![]() |
|
![]() |
|
DIANA-naravno da je mustra,čista komedija od mačka,drago mi je da ti se sve sviđa
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Ok,ako ja saznam prije ,javim tebi. ![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
ha ha, baš si me nasmijala, ma tak ti i ja svašta skupljam, često ljudi sigurno misle da sam malo pomaknuta kad me sa strane gledaju. Sva je sreća da nas baš briga. Uživaj u svojih rukica djelu.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Belica naravno tako i ja mislim
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Maris super
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
I još neko će ići kamenjariti
![]() ![]() |
|
![]() |
|
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
bravoooo...lijepo je kod tebe
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 910111213 64> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |