Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 168169170171172 251>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 16:33
A sada se nadam da se nećete šokirati od ovih par sličica !!

U podne se bura tako pojačala da se moje pjenilo od udara valova, vidjelo se čak do Brijuna kako valovi udaraju u njih  !!

Uploaded with ImageShack.us

Rijeka me dočekala jako ljuta, pa smo projurili bez zaustavljanja, samo uz oproštaj preko sms od dragih cura i jednog dečka !!

A prema Kikovici nas je dočekalo ovo !!

Na izlasku iz tunela našlo se svačega !!  A MM je sretno rekao, dobro kaj nisam skinuo zimske gume !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 16:38

Iako mi je jako jako žao kaj nisam vidjela nikoga od ekipe 051, drago mi je kaj sam uspjela upoznati Dadu, prošetala njegovim rasadnikom, usput, koji je prekrasan !!   Pa ču sve ovo grozno od jućer pokušati zaboraviti, i završiti sa prekrasnom slikicom !!

Ma nebrem samo jednom, ajd samo dvije !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 17:16

A danas, jurcam svojim dvorištem bosa, u kratkim rukavima i kratkim hlačama, naravno imam novo kamenje, i par samoniklih novih biljčica!!!

A moje curice su me dočekale ovako cvijetne !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 17:19

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 17:25

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 17:31

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 17:31

Čak su me i močvarci iznenadili !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2012 u 17:39

A najveće neugodno iznenađenje, veće i od vremenskih nepogoda zadnja dva dana na moru, priuštio mi je - hibić, od 4 teglice i 22. cvijetnog otpalog pupa,  opet je otpao jedan, a i ovaj će vjerojatno otpasti za koji dan, neznam kaj se događa sa njima !!  Sa njima jednostavno nemam sreće !!

Edit: i ovaj posljednji je otpao u subotu  !!  Sada svi lete  V A N  !!!

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2012 u 20:52
Znalo je tvoje cvijeće da ga voliš pa se potrudilo lijepo procvasti za tvoj dolazak kućiTongue
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 13:46

Lijep pozdrav svima !!!   smile205

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Svibanj 2012 u 14:15
Lijepo te sve doma dočekalo, cvjeće za desetku čistu!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
sanja9802 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 276
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja9802 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 22:22
Samo da ostavim trag u beskraju!
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 22:27
Vidim da si opet smočila noge u more Clap Krasno je u tvom vrtu, donjet ću ti moj božur jer se kod mene samo kilavi, kad ti već ovako dobro ide, a ja ću za razmjenu izabrati nešto odo ovih ljepotana Wink
život je more
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 22:30
bravo za lijepe cvjetke
Na vrh
irenaidani View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 817
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje irenaidani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2012 u 22:30
mene isto hibi taj jedini koji imam sobni zeza...ma skuzit cemo ih mi kako im ugoditi!sve ti je drugo lijepo pa ne moras biti tuzna!!!!EmbarrassedClap
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 02:11
Free dugo nisam bila u tvome vrtu, odnosno bila sam u živo, ne tako davno. Vidim velike promjene i preljepe rascvjetane biljke..Rododendroni prava rascvjetana stabla, perunike, maćuhice, hoste...Hibiju otpadaju pupovi, možda mu treba više svijetla, nosi ga van nije više hladno.Primjetila sam i da je zimski vrt prazan, je li to sada definitivno ili ih nosiš nazad nakon tuširanja na kiši?
sutra je novi dan
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 07:05
Mislim da sam odgonetnula napokon što je naš crveni grm. Po listićima koje je otvorio i tvom opisu cvjetova trebao bi biti Physocarpus.
Jel procvao mak?
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 07:20
smile113Tišina sve govori!Clap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Klimatis View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1360
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Klimatis Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 09:00
Pozdrav iz tvog inspirativnog vrtaSmile 
Neka se sve zeleni
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2012 u 09:18
Nek si se ti sretno vratila doma iz onog snijega.I meni se uvijek događa kad u proljeće idem na more da se vrijeme promijeni i smrznem se.Vratila se ti svima nama i svojim biljčicama.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 168169170171172 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,547 sekundi.