Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 169170171172173 251> |
Korisnik | |
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
to me podsjeća i na naš odlazak na more za uskrs, kad smo se vraćali kući u lici je isto padao snijeg. brrr.
ove je godine vrijeme zaista posebno, ali je zato tvoj vrt i svo tvoje blago u njemu još posebnije. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bravo Horti, i to je vjerojatno onaj "Diabolo", sad i ja konačno znam ime, kod mene se jako lijepo primio i već je veliki dečko,nadam se da će mi cvasti ovog ljeta....
Free.....onda, vidimo se sutra na haciendi
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Lantana , dogovoreno za bilo kaj želiš iz mog vrta !! Kak Belina veli: dođi-kopaj-nosi !!
Jagoda, zimski vrt je privremeno prazan, u ljetnom periodu !! Na kraju jeseni se opet očeš-nećeš popuni !!! Horti, mak kod mene još nije procvijetao !! Pupoljci su jako veliki, jedan malo požutio a valjda će barem jedan otvoriti cvijet !! Nisam ni sumnjala da ti nećeš identificirati taj grmić !! Korjenko, drago mi je za "Dijabolo", a vjerojatno će ti i procvijetati ove godine !! A ovo zadnje, vidimo se sutra na hacijendi . . . . samo u mislima, sam sa vama sutra !!! Svima ostalima, hvala na posjeti i pohvalama !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Nije me dugo bilo pa sam zaista uživala u dugoj šetnji. Kod tebe uvijek prekrasno
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us Voli vas Vaša Free !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Samo par sličica iz mog "Muhlenbergijinog vrta" !!! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
kod tebe fenomenalna cvijetna raskoš, neznam kako uopće izdvojiti nešto kad je jedno lijepše od drugog.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
predivne boje te okruzuju
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Točno veli Belica, to je cvjetna raskoš
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Isti užitak sa osjetila ja danas na šetnji tvojim bregom !!!
![]() Da nemam sličicu tvoje Kunigunde iz povrtnjaka još bi mislila da sanjam da sam bila kod tebe !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Free,opet sam prošetala i uživala.Htjela sam ti reći da mi je plavi lupinus prekrasan.Moji su prošle godine bili plavi ,bijeli i ljubičasti,a ove od njih nastali samo rozi?Da li se i tebi to događa?
![]() |
|
![]() |
|
Camellia, ja ga imam tek od lani , i nije od tada promjenio boju !!
|
|
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Padam na leđa od kombinacije lila i žute.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 169170171172173 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |